Sådan får du fat i mig

Jeg tilbyder et bredt spektrum af behandlinger, der alle har til hensigt at få dig til at føle dig bedre tilpas og få succes med det, du drømmer om.

Har du spørgsmål til, hvordan jeg kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at ringe til mig.
Svarer jeg ikke, kan det være fordi, jeg er optaget af at arbejde med kunder. De har min fulde opmærksomhed, når jeg arbejder med dem og det får du også. Læg en besked, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Om mine behandlinger:
Hvis du vælger at blive healet eller coachet, uanset om det handler om stress, kærlighed, business eller noget helt andet, kan det foregå hos mig i min klinik på Østerbro eller over Skype eller telefon.

Hvis du vælger at blive behandlet med refleksterapi eller japansk lifting er der tale om en berøringsbehandling og du kan møde mig i min klinik på Østerbro.

Tavshedspligt
Alle behandlinger foregår i fuld fortrolighed og jeg har selvfølgelig fuld tavshedspligt overfor alt hvad der foregår og bliver sagt under sessionerne.

Afbestilling
Hvis du af en eller anden grund skulle blive forhindret i at møde op til en aftale, kan du flytte tiden op til 24 timer før den aftalte tid. Ved afbestillinger eller flytninger af tid eller udeblivelse betaler du fuld pris for behandlingen.

Processer
De processer jeg sætter i gang især under healingerne, går allerede i gang, når du bestiller tid. Det kan virke skræmmende at skulle kigge på. Derfor vil nogen opleve trang og lyst til at afbestille. Fremmøde og at du kommer flere gange, hvis det er det vi aftaler er dog en forudsætning for, at jeg kan hjælpe dig.

Både hvad angår refleksterapi, japansk lifting, coaching og healing, vil du i de fleste tilfælde have behov for flere behandlinger eller sessioner. Du vil med alle behandlingsformerne opleve et resultat med det samme og de behandlinger jeg giver, er alle behandlinger, der virker meget effektivt. Det er dog ikke det samme som, at vi kan fikse alt på en time.

Samarbejde
Du får mest ud af dit forløb, hvis du betragter det som et samarbejde. Måske er dit comitment at møde op regelmæssigt nok. Måske er der vaner i dit liv, du skal ændre på, måske kost eller livsstil.

Eva_Gottrup_stressterapeut_2
Eva Gøttrup med telefon


Skriv til mig

  Dit navn

  Din mail

  Dit telefonummer

  Emne

  Din besked

  Kontakt  Stressterapeut Eva Gøttrup:

  Eva Gøttrup
  Tlf: 21 75 17 96
  eva@evagottrup.dk

  Klinik:
  Kollegievej 6B, 2. sal
  2980 Charlottenlund


  I live and work in Kokkedal, Denmark, but I speak fluently english and if you want the business coaching sessions to be in english that is allright with me. We can meet in my office in Copenhagen or on Skype. So don’t hesitate contacting me, no matter where in the world you are.