Business Coaching

Hvad er coaching?

Coaching er rigtigt til dig, hvis du i psykisk forstand er sund og rask. En coach er, som ordet kan oversættes til, en træner, og når man taler business coaching, kan man sige, at coachen giver dig nogle redskaber, til at finde nye veje og nye vinkler på din situation i forhold til din forretning.

Coaching er i sit udgangspunkt positivt og fremadrettet. Det handler om, hvad du gerne vil. Det handler om at blive bedre til at få det bedste ud af livet.
Coachen får dig til at formulere dine mål, og hjælper dig med at nå dem. Det handler om at opnå resultater. Det handler om, at tage faklen i hånden for dit eget liv og din forretning.

Læs her, hvad mine kunder siger:
“Eva har været min coach siden april 2011. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med hende, da hun har en kreativ og uformel tilgang til at knuse problemerne og bryde mine mønstre – eller bare få sat struktur og praksis på alle mine ideer. Det der gør hende til en fantastisk coach for mig, er hendes evne til at forstå og støtte mig i mine mål. Hun har blandt andet hjulpet mig med at få skelettet til min bog ned på papir, hvilket jeg ville have udskudt i evigheder, fordi det var grænseoverskridende og uoverskueligt at få mine ideer ned på papiret, så det blev til virkelighed. Men med kærlig og fast hånd fik hun mine ord og ideer i flow og noterede alt undervejs, så vi til sidst sad med et resultat. Sort på hvidt. Og et kæmpe skridt nærmere mit mål. Jeg vil anbefale Eva til alle kreative sjæle, der ønsker struktur og resultater, der gør at de når deres drømme og udvikler deres fulde potentiale.”
Carina Fogsgaard Christiansen, Grundlægger af iAspire.dk (og spirende forfatter)

“Jeg har benyttet Eva som coach i min proces som iværksætter og det har jeg ikke fortrudt. Eva er et fantastisk empatisk menneske, der gav mig den helt rigtige energi på at komme videre i min proces. Eva hjalp mig både ved to personlige sessioner men også via hendes foredrag ved iværk og vækst messen i Forum. Foredraget gav mig konkret budskab om at skabe mig en persona så jeg kan forestille mig min kunde når jeg skriver nyhedsbreve m.m. Personaen er lavet og jeg får flere henvendelser på mine nyhedsbreve end før – så det har helt sikkert haft en effekt. Jeg har brugt Eva som sparringspartner til min opbygning af virksomhed og jeg kan varmt anbefale hendes som sparringspartner til iværksættere og virksomheder der gerne til tænke ud af boksen og prøve nye metoder.”
Lise Højer, Artmakery.dk

“Efter bare en enkelt coachingsession hos Eva Gøttrup, valgte jeg at tage springet og gøre noget ved at komme ud med mine billeder, da jeg blev inviteret til at udstille hos fagforeningen ASE. Jeg fik også en artikel i den lokale avis. Det føltes meget grænseoverskridende at udstille – men jeg gjorde det – og det føltes rigtig godt.
Jeg har fået en masse god respons – det er jo dejligt. Jeg er sikker på at coachingen hos Eva Gøttrup, var medvirkende til at jeg tog springet. Jeg fik ligesom pillet det med at vise mine malerier frem, ned til at være knapt så grænseoverskridende – TAK”

Pia Svendsen, Art Director og billedkunstner

Er du interesseret i at høre, hvad jeg kan gøre for lige præcis dig og din business, så ring eller send mig en mail, så booker vi en 30 minutters gratis strategisession, hvor du vil gå derfra med en plan for, hvad du kan gøre for at rykke dig selv og din business op på næste niveau.

Ring til mig på: 21 75 17 96 (og læg en besked, hvis jeg ikke lige er til at få fat i. Jeg kan være optaget af andre kunder)
Eller send mig en mail på eva@kreativcoaching.dk

Jeg tilbyder jeg forskellige forløb og kurser, der vil hjælpe til din succes:
5 søjler til succes – 8 sessioner i individuelt forløb
Hvorfor køber folk det du har at sælge – Gruppeforløb i kombination med online videoer
8 trin og 7 kreative værktøjer til at booste din forretning – video og workbook