Eva Gøttrup 2sq

Tilgange

I sidste ende handler det om hvem vi resonerer med

Energi

Jeg arbejder overordnet set med energiarbejde. Frigiver ophobet energi, forløser og tilfører ny renere og mere kærlig energi til din krop, din bevidsthed og din underbevidsthed. Tager kontakt til dit højere selv, så du bliver mere skarp på, hvad dit hjerte drømmer om.
Jeg er et menneske, der elsker udvikling. Jeg elsker at lære nyt og at tilegne mig nye færdigheder. Jeg gør det mest ved at tage på kurser, følge online forløb og læse både teori og mere praktisk litteratur. Min udvikling foregår også gennem dybe samtaler og refleksioner med mennesker, jeg har tillid til og som jeg ved har skarpe blikke for det jeg selv er blevet blind for.

 

religion-3452582

Healing

Jeg er uddannet Thetahealer og har taget kurser både hos Helle Brinch og Anjasafira Prinds. Thetahealing tager fat i de begrænsende overbevisninger, vi har i underbevidstheden, der holder os tilbage fra at opnå det vi ønsker og at få den succes vi drømmer om. Det er overbevisninger, der holder os fast i frygtreaktioner, som gør at vi enten laver overspringshandlinger, bliver stressede eller fysisk syge. Thetahealing kan forløse de her ting på en måde, så du kan slippe din frygt og dine begrænsninger let og ubesværet.

Læs mere om Thetahealing her

refleksterapi_sq

 

Refleksterapi

Jeg er uddannet i Refleksterapi hos Lone Sorensen, der er en dybtevirkende og meget blid ansigts zontererapi. Det er en meget blid ansigts zoneterapi, der med blide tryk og massage af forskellige punkter og områder i ansigtet, har direkte adgang til centralnervesystemet. Ved at trykke på specifikke akupressurpunkter åbnes op for eventuelle blokeringer i meridiansystemer, der knytter sig til organerne. Hormoner afbalanceres, inflammation i kroppen reduceres og smerter lindres. Kroppen finder ro og balance og behandlingen har samtidig positiv indvirkning på psyken og energiniveauet.

Læs mere om refleksterapi her

 

office-620822

Coaching

Det du skal bruge mig til er mine kompetencer inden for coaching, hvor jeg især arbejder med businesscoaching for mindre selvstændige. Jeg er uddannet hos Sofia Manning i 2011 og har siden hjulpet mange mindre selvstændige i gang med deres virksomheder. Jeg kan både hjælpe i forhold til at hjælpe dig med at afklare målgruppe, finde dit fokusområde og i at få skubbet dig hen over de personlige begrænsninger, der forhindringer dig i at nå den succes med din forretning, som du har potentiale til og har fortjent.

Læs mere om businesscoaching her

 

veje- til-dig-kvinde

Personlige udfordringer

Måske har du fysiske udfordringer eller følelsesmæssige udfordringer, som du på en eller anden måde føler holder dig tilbage fra at få det liv, du drømmer om. Her vil jeg kunne hjælpe dig med et Intuitivt mentorforløb, hvor vi kan gå ned og forløse de traumer eller begrænsende overbevisninger, der holder dig tilbage.

Læs mere om mit Intuitive mentorforløb her

 

refleksterapi

Japansk Lifting

Jeg er uddannet i Japansk lifting, der er en dybtevirkende og meget blid ansigtsmassageform, der får dig ned i en dyb afslapning under behandlingen. Massagen frigiver ophobede giftstoffer, stimulerer blodgennemstrømningen i ansigtets muskler og øger elasticiteten i huden. Japansk lifting stimulerer ansigtets akupressurpunkter, så hele kroppen får en frigørende stimulering. Behandlingen giver dit ansigt et løft og et friskere udseende.

Læs mere om japansk lifting her

 

Brug din kreativitet

Kreativitet

Mit liv har været en lang udviklingsproces. Jeg kan derfor kalde mig specialist inden for en del områder. Jeg har brugt en stor del af mit liv i de kreative brancher, og hvis kreativitet har din interesse kan jeg anbefale dig at læse min bog: Find din kreativitet og udfold dit potentiale, som jeg har udgivet på Nyt Nordisk Forlag sammen med Karen Toftegaard.

Læs mere om Brug din kreativitet og udfold dit potentiale her

Er du klar til at tage dine drømme alvorligt?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

[themify_button style=”xlarge flat red rect” ]Ring og book nu på 21 75 17 96[/themify_button]

 

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret i Refleksterapi, japansk lifting, Thetahealing og Coaching.

Jeg er uddannet i Refleksterapi af Lone Sorensen og er desuden certificeret i Japansk Lifting.
Jeg er uddannet i Thetahealing, hvor jeg har kurserne Basic, Advanced, Dig Deeper, Manifestation, Intuitiv Anatomi samt Game of Life. Jeg er uddannet hos Helle Brinch, Anjasofia Prinds samt Nicola Van Dyke.
Jeg er uddannet Coach hos Sofia Manning.
Jeg har arbejdet som coach og alternativ behandler siden 2011.

revitaliser dit ansigt med japansk lifting hos Eva Gøttrup