Det siger mine klienter

Hør hvad Charlotte, der har stress siger om refleksterapi:

Hør hvad Anja, der har stress siger om refleksterapi:

Hør hvad Sabrina, der har stress siger om refleksterapi:

Hør hvad Yvonne, der har eksamensstress siger om refleksterapi:

Hør hvad Charlotte, der har søvnproblemer siger om refleksterapi:

61224243_10218047342870720_2897018650185695232_n

Hør hvad Trine, der har været sygemeldt med stress siger:

“Jeg havde ingen indvendinger da jeg kom.  Jeg er født nysgerrig og skulle finde noget andet end psykolog, da jeg ikke følte jeg kom nogen vegne.

Jeg følte jeg sad fast inden jeg startede hos dig – jeg vidste jeg skulle ind og mærke gamle følelser fra barndommen, men kunne ikke finde ud af hvordan. Det var ikke nok at gå ved en psykolog som havde ekspertise i Ego state terapi der brugte mild form for hypnose, da jeg ikke var modtagelig for denne hypnose. Derudover havde jeg mange spændinger i specielt ryg/skuldre som osteopat/kiropraktor/øvelser ikke kunne få bugt med.

Jeg har under samtalerne fået løsnet både mentalt og fysisk for gamle spændinger som jeg ubevidst har låst fast i kroppen.

Noget af det mest fantastiske er, at jeg kan sidde og mærke følelsen og anerkende den med tårer trillende ned af kinderne og 2 minutter efter sidder du og jeg og griner af noget andet – det at man kan føle noget man har undertrykt/frygtet og så føle at det letter i kroppen lige efter. Og så har det været en øjenåbner i forhold til at lære mig selv at kende, ting jeg ikke troede havde betydning kommer frem under samtalerne og skal lige føles, og så kan jeg slippe og komme videre med en ny forståelse af mig selv. Og vigtigst af alt er jo at mange siger at ”man ikke skal grave i fortiden”, der er jeg helt uenig i når det kommer til dine samtaler, for vi taler kort om en følelse/oplevelse og så slippes den igen og man behøver ikke dvæle i den – den skal bare anerkendes.

Det har givet mig en større selvindsigt, en større tro på at jeg gør noget godt for mig selv og min krop ved at lære hvorfor der sidder spændinger rundt omkring i kroppen.

Jeg vil anbefale det til alle, da jeg mener at alle kan have brug for en omgang hos Ewa – vi har alle noget der sidder i kroppen som kan være uhensigtsmæssigt for krop eller sind. Du skal bare have et åbent sind og så lad Eva guide dig, så kan du også lære dig selv bedre at kende.”

Nina

Hør hvad Nina, der har kronisk træthedssyndrom, daglig migræne og stress siger:

“Behandlingen med refleksterapi er noget af det bedste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg var helt i himlen. Det var som ren sukker og champagne, på den gode måde. Den forkælelse var fantastisk. Jeg er dog også ultra sensitiv, så behandlingen satte gang i en voldsom udrensningsproces.”

Det siger Nina om Thetahealing:

“Det var superdejligt at komme ind i kroppen og se nogle ting, og at komme i kontakt med noget, jeg normalt ikke er i forbindelse med. Berøringen betyder også meget for mig. Jeg kom hjem og sov.
Og vågnede næsten migræne fri. I dag lidt træt, men uden den grimme migræne.
Tak!!
Kh Nina”

Katrine

Det siger Katrine, der har stress, om refleksterapi:

“Det er et rigtig godt boost til at komme hurtigt ned i kroppen og få ro på. Jeg dyrker også mindfulness og synes at denne her behandling grounder mig mere og hurtigere, selvom jeg også er meget glad for mindfulness. Under behandlingen blev jeg helt tung og fik en dyb følelse af afslappethed, som gerne bare måtte blive ved. Det er et rigtig godt skub, hvis man er stresset, så kroppen kan mærke, hvordan man kan have det, uden at det kræver ret meget af en selv, som det jo mere gør med mindfulness.”

Det siger Katrine om Thetahealing:

“Det er en rigtig god måde at stille ind på sig selv. Det er meget mere kropsligt end hos en psykoterapeut og man kommer dybere ind til kernen af problemet. Man får chancen for at være ærlig over for sig selv. Det er lige som at give sig selv en gave, at give sig selv lov til at arbejde så dybt med sig selv. Det kræver mod, men det er virkelig værd at skubbe sig selv til det – også når man ikke tør.

Behandlingerne er meget forskellige. Bedst at få refleksterapi, når man er meget stresset og Thetahealing, når man er kommet lidt mere ovenpå.”

Gitte

Hør hvad Gitte, der har stress sagde lige efter behandlingen med refleksterapi:

“Det var så afslappende og forløsende. Når jeg tænker på, hvordan jeg havde det, da jeg stod op i morges…Kroppen faldt helt til ro og min stressmavepine forsvandt.

Og efter 14 dag sagde Gitte: 
“Jeg har oplevet en helt fantastisk ro. Min mavepine fortrak sig, og jeg har været helt rolig, selvom der har været mange ting, og der er sket mange ting, som normalt ville have fået mig op på et højt stressniveau, har jeg kunnet bevare roen.”

Gitte har også fået en session med Thetahealing:

“Det var virkelig rart at få sat ord på, selvom det var hårde ting, vi fik fat i.” 

Tom

Hør hvad Tom, der har været stresssygemeldt siger om behandling med refleksterapi:

“Det var afslappende og super behageligt. Jeg kunne mærke at noget åbnede sig i områder af kroppen. Jeg følte en ro, som om kroppen lander. Den fandt tilbage til sig selv. I dagene efter havde jeg ufattelig meget energi og jeg følte mig rimeligt struktureret de dage, jeg har været tilbage på arbejde. Jeg kan også mærke min krop mere, og kan derfor bedre mærke, når jeg har brug for at sige fra.”

Det siger Tom om Thetahealing:

“Jeg fik sat ord på noget, jeg måske godt vidste, men det lå bare så langt inde, at jeg normalt ikke har kontakt med det. Jeg fik noget at tænke over. Jeg har gået til psykolog i forbindelse med mit stressnedbrud og har været rigtig glad for de samtaler jeg har haft. Alligevel må jeg sige, at Thetahealingen kom dybere ind hurtigere og havde mere af kroppen med. Vi nåede virkelig langt omkring og dybt ned på bare en enkelt session.

Nu har jeg prøvet både refleksterapi og Thetahealing hos Eva og jeg synes virkelig at begge behandlingsformer burde være at tilbud, når man er gået ned med stress.”

Referencer- Udtalelser fra mine klienter

Det siger Helle om at kunne markedsføre sig selv:

”Jeg har nu to gange haft fornøjelsen af at få Theta-healing af Eva.
Som clairvoyant med ønske om at holde foredrag og lave klarsynsaftener, så var det yderst uhensigtsmæssigt, at jeg havde en mærkelig indre modstand mod at stille mig op og blive for synlig med, hvad jeg kan. En modstand, som jeg ikke havde haft succes med at forandre med de almindelige terapi-former. Jeg syntes, at jeg havde alle de rigtige overbevisninger, men alligevel lavede jeg undvigemanøvrer.

Første gang fik jeg healing på problemets kerne – og anden gang på det, der havde ligget og gemt sig nedenunder.

Eva har en rigtig behagelig måde at være på, og hendes indfølingsevne er unik.
Jeg følte mig derfor dejlig støttet i at afdække udløserne til min uønskede adfærd, og det blev hurtigt tydeligt, at mit hoved måske troede på overbevisningen, men det gjorde min krop ikke.
Efter to behandlinger, så var min krop også overbevist og klar til at være med 😉
Eva måtte både ind og håndtere knubs fra min opvækst – og en angst for at bliveforbandet og brændt på bålet som heks 😉

Jeg har det nu helt anderledes, når jeg sidder og booker aftenarrangementer i efteråret.
Det største bevis på healingernes effekt var efter min mening, at da jeg skulle skrive denne anmeldelse, så kunne jeg ikke engang huske, hvad mit problem dengang  var (og der var kun gået to måneder , siden vi startede) 😉

At Eva så også kan arbejde via Skype er et kæmpe plus ;-)”

Siger Helle Lerche, hellelerche.dk

putte

Det siger Putte:

“Hold nu op en skøn tur jeg var på i går. Jeg kom tilbage i armene af en engel, Svøbt ind som et lille bitte barn med de smukkeste hvide fjer omkring mig. Flere gange med følelsen af at Eva ikke måtte stoppe sin healing. Jeg har i den grad gang i min mave. Skønt, da den ikke har fungeret. Jeg har den største hovedpine i dag. Men det skal jo rense ud. Mit hjerte, sind og ego glæder sig til vi mødes skal igen. Af hjertet tak, Skønne Sjæl.”

10858358_10203316661385287_1493575261432213830_n

Det siger Connii, der lider af en bindevævssygdom:

Jeg var til en Tlf session hos Eva .. Jeg har i 15 år været plaget af en bindevævssygdom.. Englene fik mig på rette vej igen.. Men jeg har stadig en del smerter i ryg og knæ … Derfor prøvede jeg efter anbefaling Eva..

Der kom en masse frem som jeg ikke anede jeg havde siddende … Dette blev Healet .. Jeg har fået det betydeligt bedre, selvom der stadig er en rest tilbage.. Vil endnu engang forsøge med Eva.. Hun er sød, stille og rolig og det hele foregår i munter tone og i dit tempo.. Derfor mine varmeste anbefalinger…”

11027961_10153518494632867_4663708446637639295_n

Det siger Yvonne:

“Efter tre behandlinger hos Eva er jeg blevet åbnet op kreativt. Jeg får masser af kreative idéer og kan fastholde mig selv i at gennemføre projekterne. Jeg ved nu, at jeg skal skrive en bog. Jeg ved nu også at jeg skal åbne op for mine spirituelle evner og føler at mulighederne åbner sig for mig, og at jeg hele tiden får bekræftende tegn på, hvad der er min vej i livet.”

Britt Hansen

Det siger Britt efter to behandlinger mod sukkerafhængighed:

Kære Eva,
Jeg vil på det varmeste anbefale dig som thetahealer. Du har hjulpet mig af med min sukkerafhængighed med blot 1 behandling efterfulgt af 1 behandling for at sikre, at det var helt væk. Det er helt væk nu, og det er jeg utrolig taknemlig for. Selvom jeg selv havde fået rimelig styr på det siden 1/7, så kaldte min krop på sukker, og det var en kamp hver dag. Men lige siden jeg har været til thetahealing hos dig, så har jeg ikke haft det savn siden på trods af diverse besøg med forældre og kammerat, der har spist chips, chokolade, kager, drukket Coca cola og wienerbrød til en begravelse, så har jeg stort set intet rørt, og det siger mig ikke noget længere. Tusinde tak fordi du har hjulpet mig med at blive fri for min sukkerafhængighed.
Mange hilsner
Britt Hansen

Referencer- Udtalelser fra mine klienter

Det siger Silas efter én behandling mod sukkerafhængighed:

“Jeg har haft det fantastisk efter i går! Jeg har ikke spist noget som helst med sukker i, og har givet mit lille lager væk til folk på min efterskole. Har haft en trang til sukker, men den har været MEGET lille, og det føles som om det er en fysisk trang og ikke længere den psykiske trang der nager!”

Referencer- Udtalelser fra mine klienter

Det siger Annie efter én behandling for rygestop:

”Hej Eva Den 10 august hjalp du mig med rygestop. Det var en virkelig pragtfuld oplevelse, med en masse budskaber om kærlighed og at tage vare på mig selv. Du er virkelig god til at få mig til at indse, hvilke ting der skal til for rygestop. Af hjertet tak for oplevelsen. 8 dage med stærkt nedsat rygning,”