Succes som selvstændig – Individuelt forløb

de5sojler
Få styr på de 5 søjler, der skaber succes i din forretning

Vil du have succes i din forretning som selvstændig? Kunne du tænke dig at have kunder nok i din forretning? Nok til at du kan leve af det og leve godt. Kunne du tænke dig at have ro på helt inde fra, fordi du ved, at du gør det, der skal til for at nå derhen med din forretning, hvor du gerne vil være? Kunne du tænke dig, at få overskud og energi, fordi du arbejder med kunder, der elsker dig og som du elsker at arbejde med? Kunder som beriger dig med deres energi og som du beriger med det bedste du har. Kunne du tænke dig at have en klar plan for, hvad du skal gøre for at nå det, du drømmer om med din forretning?

Forretningsudviklingsforløb for soloselvstændige

Hvad går forløbet ud på:

I et individuelt forløb tager vi udgangspunkt i dig, og lige præcis der, hvor du er.

Du vil lære, hvad der skal til for at du får succes med din forretning. Men du vil ikke bare lære, du vil også få en brugbar plan, så du ved skridt for skridt hvad du skal gøre og har en køreplan for, hvad du skal gøre og i hvilken rækkefølge. Men ikke nok med det. Du vil få den støtte der skal til, for at du får sat handling bag din plan, så du rent faktisk får det gjort. Det betyder at du får prioriteret det, der er vigtigt og dermed hurtigt ser resultater. Og det betyder at du undgår at bliver overvældet af alt det du forsøger at gøre, som ikke giver de resultater du forventede.

 

Du får:

8 personlige 1:1 coaching sessioner på Skype eller ved personligt fremmøde i Hellerup

 

De 5 områder vi vil arbejde med er:

Søjle 1: Dit forretningsfundament

 • Din vision
 • Dine styrker
 • Din målgruppe og dine ideelle kunder

 

Søjle 2: Dit produkt

 • Din produktsammensætning
 • Din prissætning

 

Søjle 3: Din kendskabsgrad

 • Din strategi for netværk
 • Din strategi for opsøgende adfærd
 • Din strategi for referencer

 

Søjle4: Dit salg

 • Din salgskonvertering
 • Din salgssamtale

 

Søjle 5: Dit mindset

 • Dit forhold til penge
 • Din organisering af din tid
 • Dine tanker – din frygt og begrænsende tanker
 • Dit ansvar og dit selvansvar

 

Sidst men ikke mindst vil vi arbejde med at lægge en plan for din videre færd med din forretning

Det her forløb er ikke for dig, der kun er interesseret i at tjene hurtige penge.

Det er heller ikke for dig, der snakker og snakker, men aldrig får sat handling bag alle idéerne eller som ligger på sofaen og er træt og ugidelig.

Det her program er for dig, hvis du brænder for det, du laver, og er klar til at forpligte dig overfor din forretning. Hvis du er parat til at lære og sætte handling bag ved det, du har lært. Hvis du er klar til at bygge op for at få resultater på den lange bane.

Når du har været igennem det her program, vil du have bygget et stærkt fundament op for din forretning og have planer for, hvad du skal gøre for at du kan leve af din passion og få masser af kunder, der elsker dig og som du elsker at arbejde med.

 

Det siger nogle af mine kunder:

”Eva forstår at løfte dig, hun er ikke i Kundalini Yoga branchen, men det kunne hun lige så godt have været! Hun løfter dig op, giver dig anerkendelse og enorm opmuntring ved at se nye vinkler eller muligheder i en situation for at presse dig længere ud over din indbildte grænse til du slår igennem og mærker og opdager dine egne muligheder. Jeg har været så glad for at holde Eva i hånden det sidste års tid. Gennem hendes støtte og evne til at se nye muligheder, har jeg fundet ud af om mig selv: – hvor jeg vokser – hvor jeg stråler i mit eget lys – hvad der gør mig mest lykkelig Og hvilken businessvej jeg skal gå, som kombinerer min inderste essens af ren kærlighed med et arbejde i tilfredshed og lykke.”

Cirsten Gulstad, vitalibevitalenergi.dk

 

”Min forretning kører på skinner nu, efter jeg var i et forløb hos dig for noget tid siden, synes jeg lige jeg ville fortælle – og deler min oplevelse vidt og bredt i mit kvindelige netværk!”

Christine Holm,
chfotodesign.dk

“Jeg er blevet coachet af Eva i forbindelse med min egen opstart af virksomhed. Eva viste her en super fin indlevelsesevne og kom omkring alt dét, jeg havde brug for, for at få lavet en plan, jeg kunne følge og læne mig op ad og som hjalp mig til at føre mine idéer ud i livet. Et rigtig fint spørgsmål, jeg stadig husker var: “Hvad har du mest energi på?”, da jeg skulle forsøge at finde hoved og hale i alle mine mange “super-fantastiske idéer”. Det virkede rigtig godt for mig.

Jeg kan varmt anbefale Eva som coach.”

Karen Marie Holst Gudichsen, helhjertetcoaching.dk

Jeg har benyttet Eva som coach i min proces som iværksætter og det har jeg ikke fortrudt. Eva er et fantastisk empatisk menneske, der gav mig den helt rigtige energi på at komme videre i min proces.
Lise Højer, Artmakery.dk

“Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Eva, da hun har en kreativ og uformel tilgang til at knuse problemerne og bryde mine mønstre – eller bare få sat struktur og praksis på alle mine ideer. Det der gør hende til en fantastisk coach for mig, er hendes evne til at forstå og støtte mig i mine mål.”
Carina Fogsgaard Christiansen, Grundlægger af iAspire.dk

 

En normal 1:1 coachingsession på 50 minutter med mig koster 1200 kr. ex. Moms. Når du indgår i et forløb får du en pænt stor rabat.

For 8 gange betaler du kun: 7.499 kr. Du sparer altså 1.280 kr.

Herudover får du som bonus:

7_creativetools2

Videoen + workbook: 8 trin og 7 kreative værktøjer til en samlet værdi à 1199 kr.

Du får altså en samlet rabat på 2.479 kr.

Du har mulighed for at betale i 3 rater à 2.599 kr.

Jeg tror på, at du ved at lave en investering i din forretningsudvikling, faktisk laver en stor og vigtig investering i dig selv. Du er selv hjertet i din egen forretning, og at udvikle sin forretning betyder også at udvikle sig selv som menneske. Sørg for at udvikle dig selv, din forretning og dit forhold til de mennesker som du er her for at hjælpe.

Ved at tage skridtet til at arbejde seriøst og målrettet med din forretningsudvikling NU siger du samtidig:

“Ja tak, til succes i min forretning som selvstændig.
Jeg er klar til at tage det fulde ansvar for min forretning, for mig selv og for det jeg har at tilbyde verden.”

Hvis du er interesseret, så send mig en mail med det samme eller ring til mig, så vi kan sætte tid af til en uforpligtende snak.

Ring til mig på
Tlf: 21 75 17 96
eller send en mail på eva@kreativcoaching.dk