Thetahealing – Skab det liv du drømmer om indefra

Forestil dig at du levede et liv fuld af alt, hvad du drømmer om. Et liv, hvor du er sund, glad og lever i overflod af det bedste du kan forstille dig.
Uanset hvilke problemer eller udfordringer, du oplever, holder dig tilbage fra at leve det liv, du drømmer om, kan du få hjælp og bedring gennem Thetahealing, hurtigere og mere effektivt end du sikkert tror, det ville være muligt.

Ring for en uforpligtende snak nu
Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Vær sikker på at komme med på mit næste gratis webinar

*skal udfyldesVersion:1.0 StartHTML:000000227 EndHTML:000002946 StartFragment:000002845 EndFragment:000002889 StartSelection:000002845 EndSelection:000002889 SourceURL:https://www.evagottrup.dk/wp-admin/post.php?post=4497&action=edit

*skal udfyldesVersion:1.0 StartHTML:000000227 EndHTML:000002946 StartFragment:000002845 EndFragment:000002889 StartSelection:000002845 EndSelection:000002889 SourceURL:https://www.evagottrup.dk/wp-admin/post.php?post=4497&action=edit

*skal udfyldesvvv

*skal udfyldes

Thetahealing

Hvad er Thetahealing?

Thetahealing er en energi healing teknik, der har hjulpet mennesker verden over med at ændre deres liv på det dybeste plan ved at ændre de programmer vi har siddende i underbevidstheden fra begrænsende, negative overbevisninger til støttende, positive overbevisninger. Det er en af de hurtigste og mest effektive metoder til at opnå det liv, du fortjener.

Vores bevidsthed styrer kun 5-10% af, hvad vi foretager os i livet. Alle de andre op til 95% er styret af programmer og vaner, vores underbevidsthed afspiller helt af sig selv. Programmer og vaner, som vi har lært i vores allertidligste barndom og som vi overhovedet ikke tænker over, at vi gør. Smart nok selvfølgelig, at vi kan gå på vores ben, uden at vi skal tænke over, hvordan man gør. Ærgerligt, når vi ikke tør stille os op på en scene og fortælle verden om vores budskaber, fordi vores forældre i ord og adfærd har lært os, at vi ikke skal tro vi er noget. Smertefuldt hvis vi har udviklet sygdomme af at stresse rundt og tro vi skal leve op til umenneskelige krav og ikke har lov til at passe på os selv og sige fra.

Cellebiologen Bruce Lipton, der med sin videnskabelige baggrund, lagde ud med at være skeptiker af alt spirituelt, har gennem forskning fundet ud af, hvordan celler ændrer sig i forhold til, hvordan omgivelserne påvirker dem. Et positivt miljø får cellerne til at vokse og være sunde. Et negativt miljø får cellerne til at mistrives, holde op med at vokse og dø. Cellerne påvirkes af hvad vi spiser og hvad vi tænker. Usund mad, kemi og negative tanker indvirker negativt på vores celler, mens sund mad, sundt miljø og positive tanker indvirker positivt på vores celler. Men du er sikkert også træt af at høre, at du bare skal tænke positivt. Hvad hjælper det, når du i 95% af tiden er styret af, hvad din underbevidsthed fortæller dig og den (måske) er fuld af negative overbevisninger. Du skal ned og ændre de negative overbevisninger, og det er det Thetahealing kan.

Hør hvad Bruce Lipton siger om at reprogrammere din underbevidsthed.

Måske har du taget en beslutning om, at du gerne vil have dit liv til at se ud på en bestemt måde. Du vil have en dejlig kæreste, et godt job eller en sund og rask krop. Du går ud i livet og kommer skuffet tilbage. Det sker bare ikke, selvom du så gerne vil have det til at ske. Det sker sandsynligvis ikke, fordi din underbevidsthed tror at det er farligt, ubehageligt eller smertefuldt at opnå det, du gerne vil have. Underbevidstheden passer på dig og holder dig tilbage fra at opnå det, du med din bevidsthed drømmer om, fordi den har lært at tro, at det er forbundet med noget negativt at gøre det, der skal til for at opnå det, du gerne vil.

Lad mig give dig et eksempel fra mit eget liv. Jeg har ofte følt mig overbebyrdet i forhold til min forretning, fordi jeg altid har syntes, at jeg skulle gøre alting selv. Jeg har brugt uendeligt mange timer på at lære, hvordan jeg gjorde alle de mange ting, der skal til for at få en forretning op at køre. Og jeg har brugt vildt mange timer på at gøre tingene selv. Selvom jeg sikkert kunne have spurgt andre om hjælp. Men det gjorde jeg ikke. Ikke fordi jeg var bange for at få nej, men fordi – og det var det, der overraskede mig selv at finde ud af – fordi jeg var bange for at de andre så ville overtage kontrollen og det var det skræmmende, for så ville jeg miste mig selv og min egen identitet. Det her var selvfølgelig ikke noget, jeg var klar over på et bevidst plan. Ikke desto mindre fik det mig til hele tiden at undlade at spørge andre om hjælp, udveksle tjenester eller betale eksperter for at gøre noget på en time, som jeg selv skulle bruge flere dage på at gøre uden at det måske blev halvt så godt.

Gennem Thetahealing kan jeg fjerne begrænsende overbevisninger, du sikkert ikke engang anede du havde og erstatte dem med positive understøttende overbevisninger, der er i tråd med, hvad du ønsker på det bevidste plan.

Hvordan virker Thetahealing?

Hjernen kan befinde sig i forskellige hjernebølgefrekvenser. Når vi sover, er hjernen i deltafrekvens, når vi lige er ved at falde i søvn eller lige er vågnet er hjernen i thetafrekvens. Det er der, hvor du stadig kan fornemme dine drømme. Når vi er koncentrerede og i arbejdsmæssigt flow er hjernen i alfafrekvens og når vi er i almindelig vågen tilstand er hjernen i betafrekvens. Når vi er meget stressede er hjernen i høj betafrekvens, hvilket kan være meget uhensigtsmæssigt i længere tid af gangen, da hjernen så ikke er i stand til at tilsende neuronerne de rette stoffer til at fungere korrekt.

Thetahealing sætter hjernen i thetafrekvens og herfra er det nemt at identificere overbevisninger og ændre dem, så de stemmer overens med, hvad du ønsker dig med din bevidsthed. Thetahealing arbejder på celleplan og kan fjerne fysiske og følelsesmæssige blokeringer og ændre den cellulare hukommelse. Thetahealing adskiller sig fra hypnose ved, at du er fuldstændig vågen hele tiden.

Når du ændrer dine overbevisninger, vil dit liv ændre sig. Når de dybeste årsager af et problem er løst vil du være i stand til at opleve umiddelbare livsændrende resultater. Det, der er sandheden for os inden i, reflekterer det vi oplever i den ydre verden. Så hvis du er klar til at opleve dybe ændringer i dit liv, så er du klar til at blive healet med Thetahealing.

Hvordan kan Thetahealing hjælpe dig?

Livets udfordringer er enten beregnet til lære os noget, eller skabt fordi vi ubevidst føler, at det beskytter os eller hjælper os på en eller anden måde. De fleste mennesker føler sig som ofre for omstændighederne og beskylder deres forældre, venner, samfundet eller mangel på held for, at deres liv er endt med at være som det er – og ikke blev det, de drømte om!

Gennem Thetahealing kan du opnå:

Få åbnet dit højeste potentiale:

 • En sundere krop
 • Selvudvikling
 • Spirituel udvikling
 • Følelsesmæssigt velvære
 • Sunde relationer
 • Åbning af din kreativitet
 • En succesfuld karriere og bedre økonomi
 • Et bedre selvværd
 • Et sjovere liv

 

Slip begrænsende overbevisninger:

 • Vrede, modstand, sorg, skyld og frygt
 • Smerte og sygdom
 • Afhængighed og fobier
 • Kronisk negativ tænkning
 • Tvangstanker
 • Søvnproblemer
 • Vægtproblemer
 • Rygning, stoffer og alkohol
 • Traumer fra barndommen eller som voksen
 • Depression og angst
 • Allergi og særlig følsomhed
 • Følelse af fastlåsthed eller forvirring
 • Mangel på motivation og mening
 • Fattigdoms bevidsthed
 • Seksuelle problemer
 • Ubearbejdede problemer

Er du klar til at skabe det liv du drømmer om – indefra og ud?

Ring for en uforpligtende snak nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret Thetahealer og Coach.

Man bliver certificeret for hvert kursus man tager og jeg har gennemført Basis, Advanced, Manifestation og Game of Life. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden månedlig supervision hos Anjasafira Prinds.
Jeg har i forvejen 4 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro i Kbh. eller på Skype.

Thetahealing
Thetahealing

Det siger Helle om at kunne markedsføre sig selv:

”Jeg har nu to gange haft fornøjelsen af at få Theta-healing af Eva.
Som clairvoyant med ønske om at holde foredrag og lave klarsynsaftener, så var det yderst uhensigtsmæssigt, at jeg havde en mærkelig indre modstand mod at stille mig op og blive for synlig med, hvad jeg kan. En modstand, som jeg ikke havde haft succes med at forandre med de almindelige terapi-former. Jeg syntes, at jeg havde alle de rigtige overbevisninger, men alligevel lavede jeg undvigemanøvrer.

Første gang fik jeg healing på problemets kerne – og anden gang på det, der havde ligget og gemt sig nedenunder.

Eva har en rigtig behagelig måde at være på, og hendes indfølingsevne er unik.
Jeg følte mig derfor dejlig støttet i at afdække udløserne til min uønskede adfærd, og det blev hurtigt tydeligt, at mit hoved måske troede på overbevisningen, men det gjorde min krop ikke.
Efter to behandlinger, så var min krop også overbevist og klar til at være med 😉
Eva måtte både ind og håndtere knubs fra min opvækst – og en angst for at bliveforbandet og brændt på bålet som heks 😉

Jeg har det nu helt anderledes, når jeg sidder og booker aftenarrangementer i efteråret.
Det største bevis på healingernes effekt var efter min mening, at da jeg skulle skrive denne anmeldelse, så kunne jeg ikke engang huske, hvad mit problem dengang  var (og der var kun gået to måneder , siden vi startede) 😉

At Eva så også kan arbejde via Skype er et kæmpe plus ;-)”

Siger Helle Lerche, hellelerche.dk

Thetahealing

Det siger Putte:

“Hold nu op en skøn tur jeg var på i går. Jeg kom tilbage i armene af en engel, Svøbt ind som et lille bitte barn med de smukkeste hvide fjer omkring mig. Flere gange med følelsen af at Eva ikke måtte stoppe sin healing. Jeg har i den grad gang i min mave. Skønt, da den ikke har fungeret. Jeg har den største hovedpine i dag. Men det skal jo rense ud. Mit hjerte, sind og ego glæder sig til vi mødes skal igen. Af hjertet tak, Skønne Sjæl.”

Thetahealing

Det siger Connii, der lider af en bindevævssygdom:

Jeg var til en Tlf session hos Eva .. Jeg har i 15 år været plaget af en bindevævssygdom.. Englene fik mig på rette vej igen.. Men jeg har stadig en del smerter i ryg og knæ … Derfor prøvede jeg efter anbefaling Eva..

Der kom en masse frem som jeg ikke anede jeg havde siddende … Dette blev Healet .. Jeg har fået det betydeligt bedre, selvom der stadig er en rest tilbage.. Vil endnu engang forsøge med Eva.. Hun er sød, stille og rolig og det hele foregår i munter tone og i dit tempo.. Derfor mine varmeste anbefalinger…”

Thetahealing

Det siger Yvonne:

“Efter tre behandlinger hos Eva er jeg blevet åbnet op kreativt. Jeg får masser af kreative idéer og kan fastholde mig selv i at gennemføre projekterne. Jeg ved nu, at jeg skal skrive en bog. Jeg ved nu også at jeg skal åbne op for mine spirituelle evner og føler at mulighederne åbner sig for mig, og at jeg hele tiden får bekræftende tegn på, hvad der er min vej i livet.”

Thetahealing

Det siger Silas efter én behandling mod sukkerafhængighed:

“Jeg har haft det fantastisk efter i går! Jeg har ikke spist noget som helst med sukker i, og har givet mit lille lager væk til folk på min efterskole. Har haft en trang til sukker, men den har været MEGET lille, og det føles som om det er en fysisk trang og ikke længere den psykiske trang der nager!”

Thetahealing

Det siger Britt efter to behandlinger mod sukkerafhængighed:

Kære Eva,
Jeg vil på det varmeste anbefale dig som thetahealer. Du har hjulpet mig af med min sukkerafhængighed med blot 1 behandling efterfulgt af 1 behandling for at sikre, at det var helt væk. Det er helt væk nu, og det er jeg utrolig taknemlig for. Selvom jeg selv havde fået rimelig styr på det siden 1/7, så kaldte min krop på sukker, og det var en kamp hver dag. Men lige siden jeg har været til thetahealing hos dig, så har jeg ikke haft det savn siden på trods af diverse besøg med forældre og kammerat, der har spist chips, chokolade, kager, drukket Coca cola og wienerbrød til en begravelse, så har jeg stort set intet rørt, og det siger mig ikke noget længere. Tusinde tak fordi du har hjulpet mig med at blive fri for min sukkerafhængighed.
Mange hilsner
Britt Hansen

Thetahealing

Det siger Annie efter én behandling for rygestop:

”Hej Eva Den 10 august hjalp du mig med rygestop. Det var en virkelig pragtfuld oplevelse, med en masse budskaber om kærlighed og at tage vare på mig selv. Du er virkelig god til at få mig til at indse, hvilke ting der skal til for rygestop. Af hjertet tak for oplevelsen. 8 dage med stærkt nedsat rygning,”

Er du klar til at skabe det liv du drømmer om – indefra og ud?
Skal det være NU???

 

Ring for en uforpligtende snak nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

 

Ring for en uforpligtende snak nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

‘’Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.’’

  Albert Einstein