Thetahealing – Skab det liv du drømmer om indefra

Forestil dig at du levede et liv fuld af alt, hvad du drømmer om. Et liv, hvor du er sund, glad og lever i overflod af det bedste du kan forstille dig.
Du behøver ikke leve et liv, hvor du føler dig utilfreds, ulykkelig, uforløst, fattig eller ensom. Du behøver ikke lade dig styre af frygt. Du behøver ikke mangle kærlighed, penge, fællesskab eller et godt helbred.

Med mig i hånden kan du få hjælp og bedring gennem Thetahealing, hurtigere og mere effektivt end du sikkert tror, det ville være muligt.

Ring for en uforpligtende snak nu

dna 1

Hvad er Thetahealing?

Thetahealing er en energi healing teknik, der har hjulpet mennesker verden over med at ændre deres liv på det dybeste plan ved at ændre de programmer vi har siddende i underbevidstheden fra begrænsende, negative overbevisninger til støttende, positive overbevisninger. Det er en af de hurtigste og mest effektive metoder til at opnå det liv, du fortjener.

Vores bevidsthed styrer kun 5-10% af, hvad vi foretager os i livet. Alle de andre op til 95% er styret af programmer og vaner, vores underbevidsthed afspiller helt af sig selv. Programmer og vaner, som vi har lært i vores allertidligste barndom og som vi overhovedet ikke tænker over, at vi gør. Smart nok selvfølgelig, at vi kan gå på vores ben, uden at vi skal tænke over, hvordan man gør. Ærgerligt, når vi ikke tør stille os op på en scene og fortælle verden om vores budskaber, fordi vores forældre i ord og adfærd har lært os, at vi ikke skal tro vi er noget. Smertefuldt hvis vi har udviklet sygdomme af at stresse rundt og tro vi skal leve op til umenneskelige krav og ikke har lov til at passe på os selv og sige fra.

Cellebiologen Bruce Lipton, der med sin videnskabelige baggrund, lagde ud med at være skeptiker af alt spirituelt, har gennem forskning fundet ud af, hvordan celler ændrer sig i forhold til, hvordan omgivelserne påvirker dem. Et positivt miljø får cellerne til at vokse og være sunde. Et negativt miljø får cellerne til at mistrives, holde op med at vokse og dø. Cellerne påvirkes af hvad vi spiser og hvad vi tænker. Usund mad, kemi og negative tanker indvirker negativt på vores celler, mens sund mad, sundt miljø og positive tanker indvirker positivt på vores celler. Men du er sikkert også træt af at høre, at du bare skal tænke positivt. Hvad hjælper det, når du i 95% af tiden er styret af, hvad din underbevidsthed fortæller dig og den (måske) er fuld af negative overbevisninger. Du skal ned og ændre de negative overbevisninger, og det er det Thetahealing kan.

Hør hvad Bruce Lipton siger om at reprogrammere din underbevidsthed.

Måske har du taget en beslutning om, at du gerne vil have dit liv til at se ud på en bestemt måde. Du vil have en dejlig kæreste, et godt job eller en sund og rask krop. Du går ud i livet og kommer skuffet tilbage. Det sker bare ikke, selvom du så gerne vil have det til at ske. Det sker sandsynligvis ikke, fordi din underbevidsthed tror at det er farligt, ubehageligt eller smertefuldt at opnå det, du gerne vil have. Underbevidstheden passer på dig og holder dig tilbage fra at opnå det, du med din bevidsthed drømmer om, fordi den har lært at tro, at det er forbundet med noget negativt at gøre det, der skal til for at opnå det, du gerne vil. 

Thetahealing bruger muskeltest til at tale med din underbevidsthed

Gennem muskeltest kan man se, om din underbevidsthed har forskellige specifikke overbevisninger, der ofte vil begrænse dig i forhold til det du ønsker i dit liv. Efter healingen kan man teste igen, for at sikre sig overbevisningen er blevet fjernet og erstattet med en positiv, støttende overbevisning

Eva Gøttrup 2sq

Lad mig fortælle dig, hvordan Thetahealing har hjulpet mig:

 • Penge: Mit første møde med Thetahealing handlede om at fjerne mine begrænsende pengeoverbevisninger og det var først et år efter, at jeg kunne se, at vi i det forløbne år havde fordoblet indkomsten i firmaet.
 • Skilsmisse: I den proces, jeg gennemgik, der i sidste ende endte med skilsmisse, havde jeg den fineste tilgivelses proces, jeg connectede med min X-mands sjæl og fik en dyb forståelse for ham, og den han er, på det dybeste plan. En smuk og rørende spirituel oplevelse, der også gjorde at vi, da det alligevel nåede dertil, kunne skilles med værdighed og som de bedste venner.
 • Stressnedbrud: Nogle måneder efter min skilsmisse havde jeg et følelsesbetinget stressnedbrud. Glasset var så at sige løbet over af at have sat alle fixpunkter over styr på en gang, skilsmisse, flytning, et kuldsejlet byggeprojekt, begge mine børns indlæringsproblemer, arbejdsmæssigt kaos og en fuldstændig vild forelskelse, der alligevel ikke skulle være, slog mig helt i gulvet og gjorde mig ude af stand til handling i flere måneder. Det var Thetahealing kombineret med kropsterapi, der alligevel fik mig relativt hurtigt på fode igen.
 • Familierelationer: Gennem Thetahealing har jeg gennemgået en forståelses rejse af mig selv, de dybe årsager til min barnløshed, min relation til min mor, og har kunnet tilgive det i mig selv, der ikke var fuldt ud nærværende og tilstede da mine børn var små. I dag har jeg det fineste forhold til begge mine børn og for øvrigt også til min mor.
 • Kærlighed: Det er også Thetahealing, der har bragt mig hen et sted nu, hvor jeg kan sige, at jeg ubetinget elsker mig selv. Jeg elsker min krop, der samarbejder ved at have fundet og bevaret min ideelle kropsvægt. Jeg har et rigtig godt helbred. Jeg udfolder min sensualitet og min seksualitet. Det betyder at jeg elsker fra det sted. Netop fra hjertet. Jeg har nu en kærlighedsrelation med en mand, jeg vil kalde min soulmate. Vi har en dyb nærende relation, der bare vokser og udvikler sig på den smukkeste måde.
 • Sjæleformål: Jeg lever mit sjæleformål. Jeg udstråler en ro, der spreder sig til mine omgivelser, så livet, mine relationer, og de mennesker og oplevelser jeg har, tilsmiler mig på den bedste måde. Jeg bibringer den indsigt og ro gennem mine behandlinger og healinger af mine klienter, der oplever dybe transformerende ændringer meget hurtigt, fordi, jeg hurtigt kan tage dem derhen, fordi jeg allerede er der selv.

 

Hvordan virker Thetahealing?

Gennem Thetahealing kan jeg fjerne begrænsende overbevisninger, du sikkert ikke engang anede du havde og erstatte dem med positive understøttende overbevisninger, der er i tråd med, hvad du ønsker på det bevidste plan.

Hjernen kan befinde sig i forskellige hjernebølgefrekvenser. Når vi sover, er hjernen i deltafrekvens, når vi lige er ved at falde i søvn eller lige er vågnet er hjernen i thetafrekvens. Det er der, hvor du stadig kan fornemme dine drømme. Når vi er koncentrerede og i arbejdsmæssigt flow er hjernen i alfafrekvens og når vi er i almindelig vågen tilstand er hjernen i betafrekvens. Når vi er meget stressede er hjernen i høj betafrekvens, hvilket kan være meget uhensigtsmæssigt i længere tid af gangen, da hjernen så ikke er i stand til at tilsende neuronerne de rette stoffer til at fungere korrekt.

Thetahealing sætter hjernen i thetafrekvens og herfra er det nemt at identificere overbevisninger og ændre dem, så de stemmer overens med, hvad du ønsker dig med din bevidsthed. Thetahealing arbejder på celleplan og kan fjerne fysiske og følelsesmæssige blokeringer og ændre den cellulare hukommelse. Thetahealing adskiller sig fra hypnose ved, at du er fuldstændig vågen hele tiden.

Når du ændrer dine overbevisninger, vil dit liv ændre sig. Når de dybeste årsager af et problem er løst vil du være i stand til at opleve umiddelbare livsændrende resultater. Det, der er sandheden for os inden i, reflekterer det vi oplever i den ydre verden. Så hvis du er klar til at opleve dybe ændringer i dit liv, så er du klar til at blive healet med Thetahealing.

Hvordan kan Thetahealing hjælpe dig?

Livets udfordringer er enten beregnet til lære os noget, eller skabt fordi vi ubevidst føler, at det beskytter os eller hjælper os på en eller anden måde. Mange mennesker føler sig som ofre for omstændighederne og beskylder deres forældre, venner, samfundet eller mangel på held for, at deres liv er endt med at være som det er – og ikke blev det, de drømte om!

Gennem Thetahealing kan du opnå:

Få åbnet dit højeste potentiale:

 • En sundere krop
 • Selvudvikling
 • Spirituel udvikling
 • Følelsesmæssigt velvære
 • Sunde relationer
 • Åbning af din kreativitet
 • En succesfuld karriere og bedre økonomi
 • Et bedre selvværd
 • Et sjovere liv

 

Slip begrænsende overbevisninger:

 • Vrede, modstand, sorg, skyld og frygt
 • Smerte og sygdom
 • Afhængighed og fobier
 • Kronisk negativ tænkning
 • Tvangstanker
 • Søvnproblemer
 • Vægtproblemer
 • Rygning, stoffer og alkohol
 • Traumer fra barndommen eller som voksen
 • Depression og angst
 • Allergi og særlig følsomhed
 • Følelse af fastlåsthed eller forvirring
 • Mangel på motivation og mening
 • Fattigdoms bevidsthed
 • Seksuelle problemer
 • Ubearbejdede problemer

Er du klar til at skabe det liv du drømmer om – indefra og ud?

Ring for en uforpligtende snak nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret Thetahealer og Coach.

Man bliver certificeret for hvert kursus man tager og jeg har gennemført Basis, Advanced, Manifestation og Game of Life, Dig Deeper og Intuitiv Anatomi. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden supervision hos Nicola Van Dyke.
Jeg har derudover 8 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro i Kbh. eller på Skype.

Thetahealing
Thetahealing

Det siger Helle om at kunne markedsføre sig selv:

”Jeg har nu to gange haft fornøjelsen af at få Theta-healing af Eva.
Som clairvoyant med ønske om at holde foredrag og lave klarsynsaftener, så var det yderst uhensigtsmæssigt, at jeg havde en mærkelig indre modstand mod at stille mig op og blive for synlig med, hvad jeg kan. En modstand, som jeg ikke havde haft succes med at forandre med de almindelige terapi-former. Jeg syntes, at jeg havde alle de rigtige overbevisninger, men alligevel lavede jeg undvigemanøvrer.

Første gang fik jeg healing på problemets kerne – og anden gang på det, der havde ligget og gemt sig nedenunder.

Eva har en rigtig behagelig måde at være på, og hendes indfølingsevne er unik.
Jeg følte mig derfor dejlig støttet i at afdække udløserne til min uønskede adfærd, og det blev hurtigt tydeligt, at mit hoved måske troede på overbevisningen, men det gjorde min krop ikke.
Efter to behandlinger, så var min krop også overbevist og klar til at være med 😉
Eva måtte både ind og håndtere knubs fra min opvækst – og en angst for at bliveforbandet og brændt på bålet som heks 😉

Jeg har det nu helt anderledes, når jeg sidder og booker aftenarrangementer i efteråret.
Det største bevis på healingernes effekt var efter min mening, at da jeg skulle skrive denne anmeldelse, så kunne jeg ikke engang huske, hvad mit problem dengang  var (og der var kun gået to måneder , siden vi startede) 😉

At Eva så også kan arbejde via Skype er et kæmpe plus ;-)”

Siger Helle Lerche, hellelerche.dk

putte

Det siger Putte:

“Hold nu op en skøn tur jeg var på i går. Jeg kom tilbage i armene af en engel, Svøbt ind som et lille bitte barn med de smukkeste hvide fjer omkring mig. Flere gange med følelsen af at Eva ikke måtte stoppe sin healing. Jeg har i den grad gang i min mave. Skønt, da den ikke har fungeret. Jeg har den største hovedpine i dag. Men det skal jo rense ud. Mit hjerte, sind og ego glæder sig til vi mødes skal igen. Af hjertet tak, Skønne Sjæl.”

10858358_10203316661385287_1493575261432213830_n

Det siger Connii, der lider af en bindevævssygdom:

Jeg var til en Tlf session hos Eva .. Jeg har i 15 år været plaget af en bindevævssygdom.. Englene fik mig på rette vej igen.. Men jeg har stadig en del smerter i ryg og knæ … Derfor prøvede jeg efter anbefaling Eva..

Der kom en masse frem som jeg ikke anede jeg havde siddende … Dette blev Healet .. Jeg har fået det betydeligt bedre, selvom der stadig er en rest tilbage.. Vil endnu engang forsøge med Eva.. Hun er sød, stille og rolig og det hele foregår i munter tone og i dit tempo.. Derfor mine varmeste anbefalinger…”

11027961_10153518494632867_4663708446637639295_n

Det siger Yvonne:

“Efter tre behandlinger hos Eva er jeg blevet åbnet op kreativt. Jeg får masser af kreative idéer og kan fastholde mig selv i at gennemføre projekterne. Jeg ved nu, at jeg skal skrive en bog. Jeg ved nu også at jeg skal åbne op for mine spirituelle evner og føler at mulighederne åbner sig for mig, og at jeg hele tiden får bekræftende tegn på, hvad der er min vej i livet.”

Thetahealing

Det siger Silas efter én behandling mod sukkerafhængighed:

“Jeg har haft det fantastisk efter i går! Jeg har ikke spist noget som helst med sukker i, og har givet mit lille lager væk til folk på min efterskole. Har haft en trang til sukker, men den har været MEGET lille, og det føles som om det er en fysisk trang og ikke længere den psykiske trang der nager!”

Britt Hansen

Det siger Britt efter to behandlinger mod sukkerafhængighed:

Kære Eva,
Jeg vil på det varmeste anbefale dig som thetahealer. Du har hjulpet mig af med min sukkerafhængighed med blot 1 behandling efterfulgt af 1 behandling for at sikre, at det var helt væk. Det er helt væk nu, og det er jeg utrolig taknemlig for. Selvom jeg selv havde fået rimelig styr på det siden 1/7, så kaldte min krop på sukker, og det var en kamp hver dag. Men lige siden jeg har været til thetahealing hos dig, så har jeg ikke haft det savn siden på trods af diverse besøg med forældre og kammerat, der har spist chips, chokolade, kager, drukket Coca cola og wienerbrød til en begravelse, så har jeg stort set intet rørt, og det siger mig ikke noget længere. Tusinde tak fordi du har hjulpet mig med at blive fri for min sukkerafhængighed.
Mange hilsner
Britt Hansen

Thetahealing

Det siger Annie efter én behandling for rygestop:

”Hej Eva Den 10 august hjalp du mig med rygestop. Det var en virkelig pragtfuld oplevelse, med en masse budskaber om kærlighed og at tage vare på mig selv. Du er virkelig god til at få mig til at indse, hvilke ting der skal til for rygestop. Af hjertet tak for oplevelsen. 8 dage med stærkt nedsat rygning,”

Er du klar til at skabe det liv du drømmer om – indefra og ud?
Skal det være NU???

 

Ring for en uforpligtende snak nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

‘’Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.’’

  Albert Einstein