Er du klar til kærlighed?

 

Weekend gruppeforløb:

Klar til kærlighed

Undrer du dig over, hvorfor det der med kærligheden er så svært? Savner du en kæreste? Eller savner du mere nærvær og intimitet i det forhold du er i? Synes du, det er svært at finde ham eller hende, der er helt rigtig for dig? Ender du i forhold med nogen, der ikke rigtig vil have dig? Eller nogen, du ikke helt vil have? Eller i forhold, der mere ligner en kampplads end et rum for kærlighed?

Så er det nu du skal med på mit gruppeforløb
Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96
heart-462873_960_720_sq

Undrer du dig over, hvorfor det der med kærligheden er så svært? Savner du en kæreste? Eller savner du mere nærvær og intimitet i det forhold du er i? Synes du, det er svært at finde ham eller hende, der er helt rigtig for dig? Ender du i forhold med nogen, der ikke rigtig vil have dig? Eller nogen, du ikke helt vil have? Eller i forhold, der mere ligner en kampplads end et rum for kærlighed?

Før du skyder skylden på alle de umulige, eller alt for kontrollerende, mænd eller kvinder derude, ville det måske være en god idé at tage fat i dig selv. Er du klar til kærlighed?

De fleste af os synes vi er. Men nogen gange har vores underbevidsthed andre planer med os. Ikke fordi den vil os det dårligt. Tvært imod. Den prøver på at beskytte os, passe på os og skåne os for alle de farer, som det at give sig hen til kærligheden indebærer. Underbevidstheden, eller rettere den meget primitive del af hjernen, der styrer vores instinkter er meget frygt styret. Krybdyrshjernen vil have tryghed i form af det vi kender – også når det vi kender er smertefuldt. Og den vil flygte, fryse eller kæmpe sig igennem al den frygt den oplever, for at få os derhen igen. Krybdyrshjernen skelner til gengæld ikke mellem, hvad der er vores voksne nutid, og hvad der er de ubevidste sandheder eller overbevisninger, som vi er blevet kodet med, ofte på et meget tidligt tidspunkt af vores liv.

Det betyder at vi kan gå rundt med dybtliggende overbevisninger, der får os til at skubbe den gode kærlighed væk og i stedet tiltrække og skabe forhold fuld af længsler og kampe, eller hen et sted, hvor vi bare slet ikke kan se muligheden for kærlighed nogen steder. På trods af at muligheden for at møde mennesker aldrig har været bedre.

Så hvis det liv du lever lige nu, ikke er det du ønsker, når det kommer til kærlighed, er det altså der, du skal tage fat.

Det her to-dags forløb vil tage dig igennem en masse overbevisninger, som kan holde dig tilbage fra at få det kærlighedsliv, som du drømmer om. Jeg kommer til at tage dig igennem en masse healinger, hvor vi forløser de overbevisninger vi hver især har, der lægger forhindringer i vejen for et godt og sundt kærlighedsforhold. Vi kommer til at lave meditationer, healinger, øvelser to og to og kommer også til at bruge noget tid på, at vi i fællesskab reflekterer over konkrete oplevelser vi hver især har med i vores bagage.

Vil du være klar til kærligheden?

Der er kun plads til 8, så skynd dig at melde dig til forløbet.

Lørdag d. 28. okt. og søndag d. 29. okt. Kl. 9.30-14.30

Prisen for to dage, hvor du får masser af healing, forløsning, indsigter og erkendelser er bare 2495.- kr.

 

Earlybird rabat:

Hvis du melder dig til forløbet inden d. 15. okt.

får du det for bare 1990,- kr.

Skriv til mig på eva@kreativcoaching.dk, så du sikrer dig en plads.

Vil du være klar til kærlighed?

Så meld dig til nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret Thetahealer og Coach.

Man bliver certificeret for hvert kursus man tager og jeg har gennemført Basis, Advanced, Manifestation og Game of Life. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden månedlig supervision hos Anjasafira Prinds.
Jeg har i forvejen 4 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller på Skype.

Klar til kærlighed
Klar til kærlighed

Det siger Helle om at kunne markedsføre sig selv:

”Jeg har nu to gange haft fornøjelsen af at få Theta-healing af Eva.
Som clairvoyant med ønske om at holde foredrag og lave klarsynsaftener, så var det yderst uhensigtsmæssigt, at jeg havde en mærkelig indre modstand mod at stille mig op og blive for synlig med, hvad jeg kan. En modstand, som jeg ikke havde haft succes med at forandre med de almindelige terapi-former. Jeg syntes, at jeg havde alle de rigtige overbevisninger, men alligevel lavede jeg undvigemanøvrer.

Første gang fik jeg healing på problemets kerne – og anden gang på det, der havde ligget og gemt sig nedenunder.

Eva har en rigtig behagelig måde at være på, og hendes indfølingsevne er unik.
Jeg følte mig derfor dejlig støttet i at afdække udløserne til min uønskede adfærd, og det blev hurtigt tydeligt, at mit hoved måske troede på overbevisningen, men det gjorde min krop ikke.
Efter to behandlinger, så var min krop også overbevist og klar til at være med 😉
Eva måtte både ind og håndtere knubs fra min opvækst – og en angst for at bliveforbandet og brændt på bålet som heks 😉

Jeg har det nu helt anderledes, når jeg sidder og booker aftenarrangementer i efteråret.
Det største bevis på healingernes effekt var efter min mening, at da jeg skulle skrive denne anmeldelse, så kunne jeg ikke engang huske, hvad mit problem dengang  var (og der var kun gået to måneder , siden vi startede) 😉

At Eva så også kan arbejde via Skype er et kæmpe plus ;-)”

Siger Helle Lerche, hellelerche.dk

putte

Det siger Putte:

“Hold nu op en skøn tur jeg var på i går. Jeg kom tilbage i armene af en engel, Svøbt ind som et lille bitte barn med de smukkeste hvide fjer omkring mig. Flere gange med følelsen af at Eva ikke måtte stoppe sin healing. Jeg har i den grad gang i min mave. Skønt, da den ikke har fungeret. Jeg har den største hovedpine i dag. Men det skal jo rense ud. Mit hjerte, sind og ego glæder sig til vi mødes skal igen. Af hjertet tak, Skønne Sjæl.”

10858358_10203316661385287_1493575261432213830_n

Det siger Connii, der lider af en bindevævssygdom:

Jeg var til en Tlf session hos Eva .. Jeg har i 15 år været plaget af en bindevævssygdom.. Englene fik mig på rette vej igen.. Men jeg har stadig en del smerter i ryg og knæ … Derfor prøvede jeg efter anbefaling Eva..

Der kom en masse frem som jeg ikke anede jeg havde siddende … Dette blev Healet .. Jeg har fået det betydeligt bedre, selvom der stadig er en rest tilbage.. Vil endnu engang forsøge med Eva.. Hun er sød, stille og rolig og det hele foregår i munter tone og i dit tempo.. Derfor mine varmeste anbefalinger…”

11027961_10153518494632867_4663708446637639295_n

Det siger Yvonne:

“Efter tre behandlinger hos Eva er jeg blevet åbnet op kreativt. Jeg får masser af kreative idéer og kan fastholde mig selv i at gennemføre projekterne. Jeg ved nu, at jeg skal skrive en bog. Jeg ved nu også at jeg skal åbne op for mine spirituelle evner og føler at mulighederne åbner sig for mig, og at jeg hele tiden får bekræftende tegn på, hvad der er min vej i livet.”

Klar til kærlighed

Det siger Silas efter én behandling mod sukkerafhængighed:

“Jeg har haft det fantastisk efter i går! Jeg har ikke spist noget som helst med sukker i, og har givet mit lille lager væk til folk på min efterskole. Har haft en trang til sukker, men den har været MEGET lille, og det føles som om det er en fysisk trang og ikke længere den psykiske trang der nager!”

Britt Hansen

Det siger Britt efter to behandlinger mod sukkerafhængighed:

Kære Eva,
Jeg vil på det varmeste anbefale dig som thetahealer. Du har hjulpet mig af med min sukkerafhængighed med blot 1 behandling efterfulgt af 1 behandling for at sikre, at det var helt væk. Det er helt væk nu, og det er jeg utrolig taknemlig for. Selvom jeg selv havde fået rimelig styr på det siden 1/7, så kaldte min krop på sukker, og det var en kamp hver dag. Men lige siden jeg har været til thetahealing hos dig, så har jeg ikke haft det savn siden på trods af diverse besøg med forældre og kammerat, der har spist chips, chokolade, kager, drukket Coca cola og wienerbrød til en begravelse, så har jeg stort set intet rørt, og det siger mig ikke noget længere. Tusinde tak fordi du har hjulpet mig med at blive fri for min sukkerafhængighed.
Mange hilsner
Britt Hansen

Klar til kærlighed

Det siger Annie efter én behandling for rygestop:

”Hej Eva Den 10 august hjalp du mig med rygestop. Det var en virkelig pragtfuld oplevelse, med en masse budskaber om kærlighed og at tage vare på mig selv. Du er virkelig god til at få mig til at indse, hvilke ting der skal til for rygestop. Af hjertet tak for oplevelsen. 8 dage med stærkt nedsat rygning,”

Er du klar til at skabe det liv du drømmer om – indefra og ud?
Skal det være NU???

 

Ring for en uforpligtende snak nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

 

Du kan bestille og betale for kurset her