Få balance i krop og psyke

Ansigtsrefleksterapi er effektivt over for symptomer og kroniske tilstande samt følelsesmæssige problemer som stress, søvnløshed, hormonelle ubalancer, smerter, inflammation, mave-/tarmproblemer, koncentrationsproblemer og uro i kroppen.

 

Bestil tid til en Ansigts refleksterapi behandling med det samme

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Få balance i krop og psyke med
Ansigts refleksterapi

Mangler du ind imellem energi eller skarphed? Føler du dig stresset? Har du smerter eller andre symptomer? Lider du af kroniske tilstande i kroppen?

I det konventionelle system er tilbøjeligheden at symptombehandle. Logisk nok, tænker du måske. Har du ondt i lilletåen er det nok lilletåen, der skal behandles. Måske får du behandling for din lilletå, oplever smerterne blive mindre, så længe du behandler eller måske fortager de sig. Så får du måske ondt i knæet i stedet. Eller i hoften eller ryggen.

Ansigts refleksterapi tager fat i årsagen til symptomet. Udfra en viden om, at blokeringer i vores energisystem skaber ubalancer  og at ubalancer danner symptomer i kroppen. Men ikke altid der, hvor årsagen opstod. Ansigts refleksterapi forløser de energetiske blokeringer, der sidder i kroppen og giver dermed kroppen mulighed for at heale sig selv og finde tilbage til sin egen balance.

Ansigts refleksterapi er en blid behandling i ansigtet, der har ligheder med fodzoneterapi. Forskellen er, at fodzoneterapi primært stimulerer blodbanerne, mens Ansigts refleksterapi både gør dette, men derudover også stimulerer nervepunkter tæt på hjernen. Dermed balanceres nervesystemet, hvilket udløser en umiddelbar ro og giver kroppen energi og overskud til at tænke klarere, og et overskud til at hele sig selv.

Refleksterapien bearbejder reflekszoner i ansigt samt på hænder og fødder. Stimuleringen kan lindre og afhjælpe symptomer, der er afledt af ophobninger i energibanerne og dysfunktioner i hjernen. Dermed kan psykiske og følelsesmæssige funktioner afbalanceres.

Med ansigts refleksterapibehandlingen er det muligt at påvirke centralnervesystemet, meridianbaner samt blod- og lymfekredsløb. Behandlingen tilrettelægges individuelt for den enkelte klient i forhold til symptomer og årsager. På den måde, kan man opnå meget målrettede, præcise og hurtige resultater.
 
Hør hvad nogle af mine klienter siger:
Carina:
“Det var en virkelig dejlig behandling. Jeg kunne mærke, når Eva trykkede på bestemte punkter på hovedet, så skete der åbninger i energien helt ned i benene. Jeg har været virkelig fredfyldt både efter første og 2. behandling og det har varet ved. Jeg føler mig meget mere groundet, og at det er ok at være mig.” 
 
Ida:
“Jeg har lidt af for meget mavesyre og uro i maven. Dette er blevet meget bedre allerede efter 1. behandling. Jeg har heller ikke mavekramper mere.” 
 
Lene:
“Jeg mærkede, at en spænding jeg havde ved kæbe og ører, løsnede under første behandling. Jeg har oplevet at få en helt anden ro på generelt, både fysisk og psykisk. Holdt hele den første uge efter 1. behandling. Jeg føler mig mere klar og skarp og med en dynamisk energi. Kommer lige nu til behandling hver uge, så vidt muligt, for at få den gode effekt. Jeg oplever en dyb afslapning under behandlingerne, der er meget behagelige og blide.”
 
Søs:
“Jeg svævede i flere timer efter behandlingen. Lidt som at være på kokain (altså på den helt naturlige måde 🙂 ). Føler mig grounded, let og godt tilpas. “
 
Jeanette:
“Jeg har lidt af voldsom migræne i alle fem dage af min menstruation. Jeg fik et kraftigt anfald dagen efter første behandling, men så gik det over. Nu tre uger efter har jeg menstruation, men ingen migræne. Det har jeg aldrig prøvet før. Er meget taknemmelig.”
 
Når kroppen bliver stimuleret til at heale sig selv, vil den sætte gang i en udrensning, derfor vil man kunne opleve udrensningsreaktioner efter især 1.-2. behandling. Disse symptomer vil være forskellige, men kan være:
  • Øget træthed
  • Ændring i søvnmønster
  • Hovedpine
  • Øget følsomhed
  • Letterere symptomer
Det er altsammen reaktioner, der er kroppens måde at slippe energetiske ophobninger og finde tilbage til en bedre balance. Normalt vil reaktionerne fortage sig efter en dag eller to. Nogen gange efter næste behandling.

wellness-japansk lifting-ansigtsløftninghybenkerneolie japansk lifting ansigtsløftning

Ansigts refleksterapi er en fuldstændig naturlig behandling. Jeg bruger kun mine hænder og behandler med økologiske olier og aromaterapeutiske produkter.

Hvis du får en enkelt behandling med Ansigts refleksterapi vil du opleve en øjeblikkelig følelse af velvære. Du vil opleve, at du vil føle dig revitaliseret, afslappet og vil også opleve at der sker en begyndende udrensning af din krop. En enkelt behandling med Ansigts refleksterapi tager 60 minutter. Over tid – ofte ret hurtigt – vil du opleve, at du vil få bedre balance i krop og psyke.

Læs mere om, hvad refleksterapi kan gøre for din hormonbalance her

Læs mere om, hvad refleksterapi kan gøre for inflammation i kroppen. Det gælder også autoimmune sygdomme som cancer, gigt m.v.

Læs mere om, hvad refleksterapi kan gøre for at lindre og afhjælpe smerte i din krop

japansk lifting hos Eva Gøttrup

Jeg er udover at tilbyde Ansigts refleksterapi samt japansk lifting (der er refleksterapiens “lillesøster”), uddannet coach og Thetahealer. Min spirituelle tilgang til livet gør, at det er vigtigt for mig, at de behandlingsformer jeg tilbyder har et holistisk og bæredygtigt fundament. Jeg har 6 års erfaring som alternativ behandler.

 

 

Er det tid for dig til at give dig selv et helt fantastik treat? Giv dig selv en enkelt ansigts refleksterapi behandling eller et ansigts refleksterapi behandlings forløb, hvor tiden kun er din. Hvor du kommer dybt ned i en afslappet tilstand, bliver renset ud, revitaliseret og afbalanceret på den allermest behagelige og blide måde.

Normalt tager jeg 800 kr. for en behandling.

Lige nu har jeg et særligt tilbud til dig:

Du får en enkelt Ansigts refleksterapi behandling for 600 kr. Når du har besluttet dig for videre behandling, vil du få alle de behandlinger, du booker indenfor 14 dage efter 1. behandling til den samme reducerede pris. 

Du kan få behandling enten i min klinik på Østerbro eller hjemme hos mig i Kokkedal

Skynd dig at ring for din første bookning.

 

Er du klar til at finde fysisk og psykisk balance?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

 

Du kan bestille en session her med det samme

Det koster bare

600 kr.

pr. behandling som du booker indenfor 14 dage fra første behandling

Er du klar til at genfinde din fysiske og psykiske balance

 

Skynd dig at booke din første tid nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

 

Du kan bestille en session her med det samme