Få balance i krop og psyke med refleksterapi

Oplever du ubehagelige symptomer i din krop? Måske er du stresset, måske er dine hormoner ude af balance? Inflammation, smerter?

Ansigtsrefleksterapi er effektivt over for symptomer og kroniske tilstande samt følelsesmæssige problemer som stress, søvnløshed, hormonelle ubalancer, smerter, inflammation, mave-/tarmproblemer, koncentrationsproblemer og uro i kroppen.

Bestil tid til en Ansigts refleksterapi stressbehandling med det samme

Få balance i krop og psyke med
Ansigts refleksterapi

Mangler du ind imellem energi eller skarphed? Føler du dig stresset? Har du smerter eller andre symptomer? Lider du af kroniske tilstande i kroppen?

I det konventionelle system er tilbøjeligheden at symptombehandle. Logisk nok, tænker du måske. Har du ondt i lilletåen er det nok lilletåen, der skal behandles. Måske får du behandling for din lilletå, oplever smerterne blive mindre, så længe du behandler eller måske fortager de sig. Så får du måske ondt i knæet i stedet. Eller i hoften eller ryggen.

Eva_refleksterapi_behandling


wellness-589774_960_720


rosehip-oil-cropped

Hør hvad nogle af mine klienter siger:

Ansigts refleksterapi tager fat i årsagen til symptomet. Udfra en viden om, at blokeringer i vores energisystem skaber ubalancer  og at ubalancer danner symptomer i kroppen. Men ikke altid der, hvor årsagen opstod. Ansigts refleksterapi forløser de energetiske blokeringer, der sidder i kroppen og giver dermed kroppen mulighed for at heale sig selv og finde tilbage til sin egen balance.

Ansigts refleksterapi er en blid behandling i ansigtet, der har ligheder med fodzoneterapi. Forskellen er, at fodzoneterapi primært stimulerer blodbanerne, mens Ansigts refleksterapi både gør dette, men derudover også stimulerer nervepunkter tæt på hjernen. Dermed balanceres nervesystemet, hvilket udløser en umiddelbar ro og giver kroppen energi og overskud til at tænke klarere, og et overskud til at hele sig selv.

Refleksterapien bearbejder reflekszoner i ansigt samt på hænder og fødder. Stimuleringen kan lindre og afhjælpe symptomer, der er afledt af ophobninger i energibanerne og dysfunktioner i hjernen. Dermed kan psykiske og følelsesmæssige funktioner afbalanceres.

Med ansigts refleksterapibehandlingen er det muligt at påvirke centralnervesystemet, meridianbaner samt blod- og lymfekredsløb. Behandlingen tilrettelægges individuelt for den enkelte klient i forhold til symptomer og årsager. På den måde, kan man opnå meget målrettede, præcise og hurtige resultater.
Når kroppen bliver stimuleret til at heale sig selv, vil den sætte gang i en udrensning, derfor vil man kunne opleve udrensningsreaktioner efter især 1.-2. behandling. Disse symptomer vil være forskellige, men kan være:

Øget træthed, ændring i søvnmønster, hovedpine, øget følsomhed, letterere symptomer.

Det er altsammen reaktioner, der er kroppens måde at slippe energetiske ophobninger og finde tilbage til en bedre balance. Normalt vil reaktionerne fortage sig efter en dag eller to. Nogen gange efter næste behandling.

 

Ansigts refleksterapi er en fuldstændig naturlig behandling. Jeg bruger kun mine hænder og behandler med økologiske olier og aromaterapeutiske produkter.

Hvis du får en enkelt behandling med Ansigts refleksterapi vil du opleve en øjeblikkelig følelse af velvære. Du vil opleve, at du vil føle dig revitaliseret, afslappet og vil også opleve at der sker en begyndende udrensning af din krop. En enkelt behandling med Ansigts refleksterapi tager 60 minutter. Over tid – ofte ret hurtigt – vil du opleve, at du vil få bedre balance i krop og psyke.

Læs mere om, hvad refleksterapi kan gøre for din hormonbalance her
Læs mere om, hvad refleksterapi kan gøre for inflammation i kroppen. Det gælder også autoimmune sygdomme som cancer, gigt m.v.
Læs mere om, hvad refleksterapi kan gøre for at lindre og afhjælpe smerte i din krop

 Carina:
“Det var en virkelig dejlig behandling. Jeg kunne mærke, når Eva trykkede på bestemte punkter på hovedet, så skete der åbninger i energien helt ned i benene. Jeg har været virkelig fredfyldt både efter første og 2. behandling og det har varet ved. Jeg føler mig meget mere groundet, og at det er ok at være mig.” 
 Ida:
“Jeg har lidt af for meget mavesyre og uro i maven. Dette er blevet meget bedre allerede efter 1. behandling. Jeg har heller ikke mavekramper mere.” 
 
 Lene:
“Jeg mærkede, at en spænding jeg havde ved kæbe og ører, løsnede under første behandling. Jeg har oplevet at få en helt anden ro på generelt, både fysisk og psykisk. Holdt hele den første uge efter 1. behandling. Jeg føler mig mere klar og skarp og med en dynamisk energi. Kommer lige nu til behandling hver uge, så vidt muligt, for at få den gode effekt. Jeg oplever en dyb afslapning under behandlingerne, der er meget behagelige og blide.”
 
 Søs:
“Jeg svævede i flere timer efter behandlingen. Lidt som at være på kokain (altså på den helt naturlige måde 🙂 ). Føler mig grounded, let og godt tilpas. “
 
 Jeanette:
“Jeg har lidt af voldsom migræne i alle fem dage af min menstruation. Jeg fik et kraftigt anfald dagen efter første behandling, men så gik det over. Nu tre uger efter har jeg menstruation, men ingen migræne. Det har jeg aldrig prøvet før. Er meget taknemmelig.”

Er du klar til at finde fysisk og psykisk balance?

Skynd dig at book din første tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96


Refleksterapi hos Eva Gøttrup

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret Refleksterapeut

Jeg er udover at tilbyde Ansigts refleksterapi samt japansk lifting (der er refleksterapiens “lillesøster”), uddannet coach og Thetahealer. Min spirituelle tilgang til livet gør, at det er vigtigt for mig, at de behandlingsformer jeg tilbyder har et holistisk og bæredygtigt fundament. Jeg har 6 års erfaring som alternativ behandler.

 

Eva Gøttrup 2sq

Derfor er jeg refleksterapeut

For tre år siden havde jeg et følelsesmæssigt sammenbrud. Jeg var lige blevet skilt, jeg havde Glasset var så at sige løbet over af at have sat alle fixpunkter over styr på en gang, skilsmisse, flytning, et kuldsejlet byggeprojekt, begge mine børns indlæringsproblemer, arbejdsmæssigt kaos og en fuldstændig vild forelskelse, der alligevel ikke skulle være, slog mig helt i gulvet og gjorde mig ude af stand til handling i flere måneder.

I gennem en del år havde jeg allerede brugt Thetahealing til at forløse følelsesmæssige traumer og udfordringer. Men der, hvor jeg var på det tidspunkt, var det ikke nok at tilgå mine følelser. Min krop var også sat ud af drift og jeg havde brug for kropslig healing.

Mine børn havde også brug for hjælp. Jeg kan ikke sige, at de ikke har fået hjælp fra skolens side til støtteundervisning og tidlig læseindsats. Det var hjalp bare ikke. I hvert tilfælde ikke nok. De er begge adopterede og det var tydeligt for mig, at de ting, de har med i bagagen havde sat sig i deres kroppes cellehukommelse og energisystem.

Jeg faldt over refleksterapi og fik både selv behandlinger, mens jeg selv lærte teknikken og gav mine børn behandlinger.

For mig var det kombinationen af kropsbehandling og Thetahealing, der hurtigt fik mig ikke bare ovenpå, men hen til et nyt niveau af livserkendelse og væren i tilværelsen. En tilstand og til et liv med så mange positive aspekter, at jeg ikke havde turdet tro det muligt.

Min søn fandt sit fokus. Han kunne pludselig koncentrere sig meget længere tid ad gangen. Han har en nysgerrighed på verden og lærer ved at engagere sig i emner og temaer, der tænder ham og går til livet med en ildhu og glæde, der er fantastisk at følge.

Min datter fandt ro. Den uro hun ellers altid havde oplevet var i hendes krop forsvandt. Hun er blevet langt bedre til at huske og til at tage ansvar for sig selv.