Book en 20 minutters gratis afklarende samtale med mig på på Tlf: 21 75 17 96

Jeg hedder Eva Gøttrup. Jeg er intuitiv stressterapeut.
Jeg hjælper spirituelt nysgerrige kvinder, der er slået ud af kurs med at finde vejen hjem til dem selv, uden at det koster dem oceaner af tid, penge eller overskud til deres nærmeste.


Nøgleordene er:
Tilstedeværelse – Tilgivelse – Taknemmelighed

Fra hoved til hjerte – min egen historie

Jeg har været oppe i mit hoved det meste af mit liv. Da det var værst havde jeg helt mistet forbindelsen til alt så at sige. Jeg havde mistet nærværet. Og hvad betød det? Det betød at alt i mit liv var en kamp. Jeg havde mistet forbindelsen til min krop, så jeg hele tiden kæmpede med overflødige kilo. Jeg havde mistet forbindelsen til min kreativitet, så al den kreativitet, der sprudlede i mig som ung var blevet lukket ned. Jeg havde mistet forbindelsen til min seksualitet, min sensualitet, min sjæls formål.

“Jeg var en tikkende bombe”

Samværet med min mand var blevet en driftsafdeling, samværet med mine børn en pligt og både mand og børn blev bange for mig, når jeg lavede drama og skældte ud over alt og alle.  Jeg var en tikkende bombe. Highly explosiv. Topfrustrert og med en lunte så kort, at jeg ikke anede, hvordan jeg skulle stoppe mig selv. Inden jeg kunne nå så meget som at overveje andre muligheder, var jeg allerede eksploderet. De veninder, jeg havde haft de dybeste og mest nærværende samtaler med, så jeg ikke mere.

På overfladen så det ellers pænt ud. Vi boede i 2900 Happiness. Stor villa, velkørende designfirma, lækre smukke adopterede børn, cool indretning, masser af parmiddage, eksotiske rejser og hvad der nu ellers hører til det tilsyneladende fede liv.

Men hvis jeg nogensinde, helt og fuldt, havde turdet følge mit hjerte, havde jeg i hvert tilfælde fuldstændig glemt, hvordan jeg mærkede efter. Og alt for mange begrænsende overbevisninger holdt mig tilbage fra at lytte efter og tage konsekvensen af, hvad jeg hørte og mærkede.

Men noget ulmede i mig. Som en længsel efter noget jeg vidste måtte være der, men jeg vidste ikke hvordan jeg skulle finde derhen.

Heldigvis stødte jeg ind i en terapeutisk healingsform, der hedder Thetahealing. En tilgang, der har lært mig vejen ude af hovedet og ned i mit hjerte. Uden kamp, uden modstand, uden smerte.

Thetahealing er så fin en proces, at man ikke altid er opmærksom på ændringerne, men efter en tid kan man kigge tilbage og få øje på, at alt har ændret sig, eller er forløbet meget lettere end det ville have gjort tidligere.

 • Penge: Mit første møde med Thetahealing handlede om at fjerne mine begrænsende pengeoverbevisninger og det var først et år efter, at jeg kunne se, at vi i det forløbne år havde fordoblet indkomsten i firmaet.
 • Skilsmisse: I den proces, jeg gennemgik, der i sidste ende endte med skilsmisse, havde jeg den fineste tilgivelses proces, jeg connectede med min X-mands sjæl og fik en dyb forståelse for ham, og den han er, på det dybeste plan. En smuk og rørende spirituel oplevelse, der også gjorde at vi, da det alligevel nåede dertil, kunne skilles med værdighed og som de bedste venner.
 • Stressnedbrud: Nogle måneder efter min skilsmisse havde jeg et følelsesbetinget stressnedbrud. Glasset var så at sige løbet over af at have sat alle fixpunkter over styr på en gang, skilsmisse, flytning, et kuldsejlet byggeprojekt, begge mine børns indlæringsproblemer, arbejdsmæssigt kaos og en fuldstændig vild forelskelse, der alligevel ikke skulle være, slog mig helt i gulvet og gjorde mig ude af stand til handling i flere måneder. Det var Thetahealing kombineret med kropsterapi, der alligevel fik mig relativt hurtigt på fode igen.
 • Familierelationer: Gennem Thetahealing har jeg gennemgået en forståelses rejse af mig selv, de dybe årsager til min barnløshed, min relation til min mor, og har kunnet tilgive det i mig selv, der ikke var fuldt ud nærværende og tilstede da mine børn var små. I dag har jeg det fineste forhold til begge mine børn og for øvrigt også til min mor.
 • Kærlighed: Det er også Thetahealing, der har bragt mig hen et sted nu, hvor jeg kan sige, at jeg ubetinget elsker mig selv. Jeg elsker min krop, der samarbejder ved at have fundet og bevaret min ideelle kropsvægt. Jeg har et rigtig godt helbred. Jeg udfolder min sensualitet og min seksualitet. Det betyder at jeg elsker fra det sted. Netop fra hjertet. 
 • Sjæleformål: Jeg lever mit sjæleformål. Jeg udstråler en ro, der spreder sig til mine omgivelser, så livet, mine relationer, og de mennesker og oplevelser jeg har, tilsmiler mig på den bedste måde. Jeg bibringer den indsigt og ro gennem mine behandlinger og healinger af mine klienter, der oplever dybe transformerende ændringer meget hurtigt, fordi, jeg hurtigt kan tage dem derhen, fordi jeg allerede er der selv.

“Nu udstråler jeg en dyb indre ro”

Eva Gøttrup 2sq
Eva portrait_kv

Fakta:
Jeg har altid været en søgende sjæl og det har bragt mig vidt omkring i livet. Alt sammen noget der har givet mig en ballast til kunne rumme dig og hjælpe dig med at se muligheder også, når du ikke synes, der er nogen:

Uddannelser:

 • I Thetahealing er jeg certificeret i kurserne:  Basis, Advanced, Manifestation, Game of Life, Dig Deeper og Intuitiv Anatomi. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden supervision hos Nicola Van Dyke.
 • Jeg har 8 års erfaring som ICF-certificeret coach, uddannet hos Sofia Manning.
 • Jeg er certificeret Refleksterapuet uddannet hos Lone Sørensen
 • Jeg er desuden uddannet scenograf fra Danmarks Designskole og har arbejdet mange år i henholdsvis filmbranchen og siden i reklamebranchen som grafiker.

Bogudgivelse:Brug din kreativitet
Kombinationen af viden om kreativitet og en lang karriere inden for det område kombineret med min viden om personlig udvikling fik mig i 2014 til at skrive og få udgivet bogen: Brug din kreativitet og udlev dit potentiale, som jeg har skrevet sammen med Karen Toftegaard og udgivet på Nyt Nordisk Forlag.

mediewall

Mere om mig, med mine egne ord..

Hvis du har lyst til at lære mig bedre at kende, har jeg gennem mange år skrevet blogindlæg forskellige steder, hvor jeg ofte tager udgangspunkt i mit eget liv. Du kan læse nogle af mine artikler her:

Stressreaktioner – sådan undgår du at overreagere
…Lige der, midt i stablen af skåle med mad, tallerkner, stole og borde ryger jeg helt op i det røde felt…..

Skaber du sorte huller for dig selv?
For et stykke tid siden havde jeg en downdag. Sådan en: Jeg er helt alene om det hele, jeg skal genopfinde alting, der er ingen til at hjælpe og støtte mig dag….

Tilpasser du dig for at få magt?
Måske har jeg været den onde søster i mange år. Du ved en af dem, der hugger en hæl og klipper en tå, for at få skoen til at passe. Tilpasse, please…

Evigt bekymret – sådan giver du slip og oplever lettelse
Mens jeg sad der i mit forhold. Fastlåst, føltes det. Mens jeg sad der, rejste jeg i tiden hele tiden…

tilstedeværelse frise

 

Sådan kan jeg hjælpe dig:

Fra hoved til hjerte
Jeg hjælper dig med at forbinde din krop, sind og ånd. Derfor kalder jeg mig Body Mind Spirit Terapeut. En Cocktail, der er min helt personlige opskrift, samlet fra de primært tre forskellige tilgange, jeg er uddannet indenfor: Coaching, Thetahealing og Refleksterapi og udviklet gennem det arbejde, jeg har gjort på mig selv og med mine mange års erfaring med at hjælpe andre.

Hjem til dig selv
Når du arbejder med mig, kommer du hjem til dig selv, uden at det betyder, at du skal adskille dig fra andre. Jeg tager dig i hånden, og leder dig hen til det, der er lige præcis din vej hjem til dig, og det din sjæl drømmer om. Jeg leder dig gennem forløsninger af gamle traumer og begrænsende overbevisninger med indsigt, intuition, spiritualitet og healende kærlighedsenergi. Så du bliver lettet for de byrder, der gør livet til en kamp, besværligt, stresset, fuld af bekymringer og fortrydelse. En smuk vej til lethed, frihed og kærlighed.

Fri fra byrder
Når du arbejder med mig hjælper jeg dig fri af præstationsræset, fri af magtkampe, fri af nag og bitterhed, fri af uendelige to do-lister, som du hidtil har kæmpet dig igennem i håb om, at det ville give dig anerkendelse og ret til at være der, og hen til, hvor du fra et sted dybt i dig selv bare er forbundet. Forbundet med dig selv, dine nærmeste, med fællesskabet og med menneskeheden.

Til opfyldelsen af dine drømme
Og videre til et sted, hvor du tør leve dine drømme ud. Hvor du tør være helt dig selv i din egen personlige power. Hvor du tør udtrykke dig selv, tør tage ledelse for dig selv, din egen krop, din familie, et fællesskab. Og hvor du også har tillid til at læne dig ind og finde støtte. Støtte fra mig, støtte fra dine omgivelser og måske fra en kærlighedsrelation.

Når du arbejder med mig kender jeg vejen:

 • Fra at være i hovedet til at komme ned i kroppen
 • Fra at opleve et stressnedbrud til at være i en dynamisk rolig tilstand
 • Fra at tilpasse mig for at have lov at være her til at stå op for mig selv i min egen personlige power
 • Fra kamp med vægt til stabil idealvægt og fantastisk helbred
 • Fra at være økonomisk presset til at have financielt overskud
 • Fra pligtægteskab til dyb sjælekærlighed

Med andre ord. Sammen kan vi gøre det meget lettere at være dig. Du fortjener at mærke kærligheden fra dig til dig. Og jeg skal nok lære dig, hvordan du gør. Og dine allernærmeste fortjener det også. De vil nemlig allerhelst have den sande autentiske udgave af dig.

Jeg tilbyder dig en 20 minutters gratis afklarende samtale. Her kan vi sammen finde ud af, hvordan vi bedst kan samarbejde, så du får det forløb, der passer bedst til hvor du er, og hvor du drømmer om at komme hen. Det er også en måde at mærke efter, om vi er et match for hinanden.

Er du klar til at finde din vej til dig selv?

Skynd dig at book din tid til en 20 minutters gratis afklarende session NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Eva Gøttrup med telefon