Book en 20 minutters gratis afklarende samtale med mig på på Tlf: 21 75 17 96

Din vej til at være dig

Går du ind imellem rundt med en følelse af, at der mangler noget i dit liv? Måske er du i fuld gang med at gøre karriere, uddanne dig, skabe en familie. Du løber stærkt, gør det godt.
Men der mangler noget…
Måske ved du ikke helt hvad det er, der mangler. Måske kan du ikke rigtig mærke det. Det kommer bare snigende ind på dig, som en længsel efter noget, du ikke helt kan sætte fingeren på.

Hvis vil have mere nærvær i dit liv, motivation, retning, mening på det allerdybeste plan, så er det tid for dig til at gå i gang med et intuitivt mentor forløb.
Og uanset, hvor umuligt du må synes det er, så tag det roligt. Jeg er med dig hele vejen.

Life is about being present

Book en 20 minutters gratis afklarende samtale med mig på på Tlf: 21 75 17 96

Kender du det?

Når vi mangler nærværet mister vi forbindelsen til vores krop og sjæl. Nogle af de symptomer vi kan opleve er stress, vægtproblemer, sygdom og psykisk ubalance. Vi kommer til at føle os adskilte fra andre og får problemer i vores relationer, og vi skaber en verden, hvor materialistiske værdier kommer til at stå i vejen for bæredygtighed, humanisme og ja… kærlighed.

happiness-1866081_1920sq

Det handler rigtig meget om tilstedeværelse, om autentisk nærvær. De ord resonerer måske bedre over for nogle mennesker end spiritualitet og healing. Men hvis jeg, og vi, fortsat ikke tør stå ved og tale om det spirituelle, kommer vi måske til at hænge fast på det udviklingstrin, der rummer de store egoer. Egoet er grundlæggende styret af frygt. Når vores ego tager over, både på det personlige plan og også som en samfundstilstand, så ender vi stressede, fordi vi på et eller andet tidspunkt brænder ud i kampen for at nå, være eller have det bedste. Mere og mere, hurtigere og hurtigere. Med en følelse af at noget bagfra hele tiden er efter os.

Når egoet styrer, hænger vi fast i præstationsræset, fremfor at finde videre ad den udviklingsvej som mange at os mærker en dragning imod, nemlig mod en renere mere sandfærdig sjælestyret tilstand. En vej vi skal bæres fremad med indsigt, intuition, spiritualitet og kærlighedsenergi.

Hvis du mærker længslen, men ikke gør noget ved den, er det måske fordi du frygter, at det er svært eller måske ligefrem umuligt at lykkes med. Måske frygter du, at din personlige udvikling vil få dig til at fjerne dig fra dine nærmeste relationer, og at du vil møde kritik fra din familie.
I den proces jeg tager dig igennem bliver du båret og støttet hele vejen. De følelser der dukker op rummer jeg sammen med dig og hjælper dig til at forløse. Du vil opleve, at alt bliver lettere og din ændring vil give dine nære relationer større dybde og den afstand, der måske har været mellem jer bliver mindre.

religion-3452582

Der er tre ord, der er vigtige i processen:

Tilstedeværelse, tilgivelse og taknemmelighed

Jeg tager dig hen et sted, hvor du ikke mere behøver at kæmpe, hvor det ikke mere er vigtigt at få ret for enhver pris, hvor du ikke mere oplever modstand, afstand, stilstand. Derimod vil du opleve samhøringhed, samarbejde, dynamisk energi, flow og kærlighedsenergi.

Drømmer du om at tage lederskab over for din egen krop, dit eget liv, dine relationer, din virksomhed eller lederskab af andre?
Jeg tror på, at vi har brug for intuitive mentorer for finde vores egen vej. Ikke for at en bestemt guru skal fortælle os fra ende til anden, hvad der er vejen, men så vi selv bliver bedre til at lede os selv ad den vej, der er vores.

Den måde jeg arbejder, bruger samtalen, finder ned til det sted i kroppen der er energetisk blokeret af f.eks. frygt eller vrede, tilgår underbevidstheden, cellehukommelse, arbejder med følelsesmæssig traumeforløsning, bruger det højere intellekt, bruger intuitive intelligenser som empati, klarsyn og inspiration og healer med ren kærlighedsenergi. Altså med andre ord et meget bredt spektrum af intelligens.

Hør hvad mine klienter siger:

1461267_702848559830983_6823963665349496400_n

Det siger Helle:

Eva har en rigtig behagelig måde at være på, og hendes indfølingsevne er unik.
Jeg har det nu helt anderledes, når jeg sidder og booker aftenarrangementer i efteråret. 

Det største bevis på healingernes effekt var efter min mening, at da jeg skulle skrive denne anmeldelse, så kunne jeg ikke engang huske, hvad mit problem dengang  var (og der var kun gået to måneder , siden vi startede) 

Katrine

Det siger Katrine:

“Det er en rigtig god måde at stille ind på sig selv. Det er meget mere kropsligt end hos en psykoterapeut og man kommer dybere ind til kernen af problemet. Man får chancen for at være ærlig over for sig selv. Det er lige som at give sig selv en gave, at give sig selv lov til at arbejde så dybt med sig selv. Det kræver mod, men det er virkelig værd at skubbe sig selv til det – også når man ikke tør.

putte

Det siger Putte:

“Hold nu op en skøn tur jeg var på i går. Jeg kom tilbage i armene af en engel, Svøbt ind som et lille bitte barn med de smukkeste hvide fjer omkring mig. Flere gange med følelsen af at Eva ikke måtte stoppe sin healing. Jeg har i den grad gang i min mave. Skønt, da den ikke har fungeret. Jeg har den største hovedpine i dag. Men det skal jo rense ud. Mit hjerte, sind og ego glæder sig til vi mødes skal igen. Af hjertet tak, Skønne Sjæl.”

 

Så hvis du vil have mere nærvær i dit liv, motivation, retning, mening på det allerdybeste plan, så er det tid for dig til at gå i gang med et intuitivt mentor forløb.

 

For at få udbytte af et intuitivt mentorforløb er det nødvendigt at arbejde med processen over tid. Vi når langt og dybt i hver enkelt session. Men samtidig vil vi sætte en proces i gang, der som lag af løg bliver skrællet af et ad gangen og viser nye dybder og indsigter, der bliver klar efterhånden som processen foregår. Min anbefaling er, at vi arbejder sammen i et forløb på minimum 5 gange.

Du er meget velkommen til at ringe og høre nærmere om et forløb og booke en gratis 20 minutters strategisession.

Pris for 5 sessioner 9.500

inkls. fri emailadgang til mig, hvor du kan stille mig spørgsmål samt adgang til diverse videokurser og øvelser, der vil understøtte dig og din udvikling.

Er du klar til at finde din vej til dig selv?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Skriv til mig

  Dit navn

  Din mail

  Dit telefonummer

  Emne

  Din besked

  revitaliser dit ansigt med japansk lifting hos Eva Gøttrup

  Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er Intuitiv Mentor

  Som Intuitiv Mentor bruger jeg en række værktøjer fra de forskellige modaliteter, jeg er udannet indenfor.

  Jeg er certificeret Thetahealer, refleksterapeut og Coach

  I Thetahealing er jeg certificeret i kurserne:  Basis, Advanced, Manifestation, Game of Life, Dig Deeper og Intuitiv Anatomi. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden  supervision hos Nicola Van Dyke.
  Jeg har 8 års erfaring som ICF-certificeret coach, uddannet hos Sofia Manning.
  Jeg er certificeret Refleksterapuet uddannet hos Lone Sørensen
  Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller på Skype.