Life is about being present

Går du ind imellem rundt med en følelse af, at der mangler noget i dit liv? Måske er du i fuld gang med at gøre karriere, uddanne dig, skabe en familie. Du løber stærkt, gør det godt. Men der mangler noget. Måske ved du ikke helt hvad det er der mangler. Måske kan du ikke rigtig mærke det. Det kommer bare snigende ind på dig, som en længsel efter noget, du ikke helt kan sætte fingeren på.

 

Bestil tid med det samme

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Din vej til at være dig

Går du ind imellem rundt med en følelse af, at der mangler noget i dit liv? Måske er du i fuld gang med at gøre karriere, uddanne dig, skabe en familie. Du løber stærkt, gør det godt. Men der mangler noget. Måske ved du ikke helt hvad det er der mangler. Måske kan du ikke rigtig mærke det. Det kommer bare snigende ind på dig, som en længsel efter noget, du ikke helt kan sætte fingeren på.

Når vi mangler nærværet mister vi forbindelsen til vores krop og sjæl. Nogle af de symptomer vi kan opleve er stress, vægtproblemer, sygdom og psykisk ubalance. Vi kommer til at føle os adskilte fra andre og får problemer i vores relationer og vi skaber en verden, hvor materialistiske værdier kommer til at stå i vejen for bæredygtighed, humanisme og ja… kærlighed.

At skabe autentisk lederskab forudsætter din egen tilstedeværelse. Dette gælder uanset om du ønsker at tage lederskab over for din egen krop, dit eget liv, dine relationer, din virksomhed eller dit lederskab af andre.

Det handler rigtig meget om tilstedeværelse, om autentisk nærvær. De ord resonerer måske bedre over for nogle mennesker end spiritualitet og healing. Men hvis jeg, og vi, fortsat ikke tør stå ved og tale om det spirituelle, kommer vi måske til at hænge fast på det udviklingstrin der rummer de store egoer. Egoet er grundlæggende styret af frygt. Når vores ego tager over, både på det personlige plan og også som en samfundstilstand, så ender vi stressede, fordi vi på et eller andet tidspunkt brænder ud i kampen for at nå, være eller have det bedste. Mere og mere, hurtigere og hurtigere. Med en følelse af at noget bagfra hele tiden er efter os.

Når egoet styrer, hænger vi fast i præstationsræset, fremfor at finde videre ad den udviklingsvej som mange at os mærker en dragning imod, nemlig mod en renere mere sandfærdig sjælestyret tilstand. En vej vi skal bæres fremad med indsigt, intuition, spiritualitet og kærlighedsenergi.

Jeg tror på, at vi har brug for intuitive mentorer for finde vores egen vej. Ikke for at en bestemt guru skal fortælle os fra ende til anden, hvad der er vejen, men så vi selv bliver bedre til at lede os selv ad den vej, der er vores.

Den måde jeg arbejder, bruger samtalen, finder ned til det sted i kroppen der er energetisk blokeret af f.eks. frygt eller vrede, tilgår underbevidstheden, cellehukommelse, arbejder med følelsesmæssig traumeforløsning, bruger det højere intellekt, bruger intuitive intelligenser som empati, klarsyn og inspiration og healer med ren kærlighedsenergi. Altså med andre ord et meget bredt spektrum af intelligens.

Så hvis vil have mere nærvær i dit liv, motivation, retning, mening på det allerdybeste plan, så er det tid for dig til at gå i gang med et intuitivt mentor forløb.

For at få udbytte af et intuitivt mentorforløb er det nødvendigt at arbejde med processen over tid. Vi når langt og dybt i hver enkelt session. Men samtidig vil vi sætte en proces i gang, der som lag af løg bliver skrællet af et ad gangen og viser nye dybder og indsigter, der bliver klar efterhånden som processen foregår. Min anbefaling er, at vi arbejder sammen to gange om måneden i minimum 3 måneder.

Du er meget velkommen til at ringe og høre nærmere om et forløb.

Pris pr. måned: 1600 kr. for 2 sessioner pr. måned (minimum 3 måneder), fri emailadgang til mig, hvor du kan stille mig spørgsmål samt adgang til diverse videokurser og øvelser, der vil understøtte dig og din udvikling.

Er du klar til at finde din vej til dig selv?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er Intuitiv Mentor

Som Intuitiv Mentor bruger jeg en række værktøjer fra de forskellige modaliteter, jeg er udannet indenfor.

Jeg er certificeret Thetahealer, refleksterapeut og Coach.

I Thetahealing er jeg certificeret i kurserne:  Basis, Advanced, Manifestation, Game of Life, Dig Deeper og Intuitiv Anatomi. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden  supervision hos Nicola Van Dyke.
Jeg har 8 års erfaring som ICF-certificeret coach, uddannet hos Sofia Manning.
Jeg er certificeret Refleksterapuet uddannet hos Lone Sørensen
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller på Skype.

revitaliser dit ansigt med japansk lifting hos Eva Gøttrup
 

Skriv til mig

Dit navn

Din mail

Dit telefonummer

Emne

Din besked