Revitaliser dit ansigt
med japansk lifting

Japansk lifting er ansigtsløftning på den allermest naturlige måde

 

Bestil tid til en japansk lifting behandling med det samme

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Revitaliser dit ansigt med japansk lifting

Ser du indimellem på dit ansigt og tænker: Jeg ser træt ud.  Jeg ser gammel ud. Jeg ser brugt ud? Dit ansigt er din sjæls spejl. Det afspejler hvem du er, hvad du tænker, hvad dine gener har givet dig med og hvordan du lever dit liv. Dit ansigt afspejler din sundhedstilstand.

Men hvad hvis du kunne udstråle alt det bedste af dig selv igennem dit ansigt. Hvad hvis dit ansigt strålede mere. Hvad hvis du kunne reducere fine linjer og rynker.  Hvad hvis du kunne reducere farveforskelle, der er din huds reaktion på stress og påvirkninger fra stoffer den ikke kan tåle.

 • Hvad hvis du kunne stramme huden i dit ansigt op?
 • Hvad hvis dit ansigts konturer stod lidt skarpere?
 • Hvad hvis din hud strålede mere?
 • Hvad hvis eventuelle hævelser f.eks. under øjnene blev reduceret?
 • Hvad hvis dine rynker blev reduceret?
 • Hvad hvis du følte dig dybt afslappet, ikke bare i ansigtet, men i hele kroppen?
 • Hvad hvis du følte dig veltilpas, afspændt og i balance i hele kroppen?

Det er nærliggende at tage fat i ansigtet, for at arbejde med at få dit ansigt løftet. Men japansk lifting gør meget mere end det. Japansk lifting tager fat i ansigtets akupresur punkter og stimulerer derfor alle områder af kroppen, ved at massere punkterne. Dermed frigives spændinger og ubalancer i kroppen, der viser sig som tegn i ansigtet. I japansk lifting arbejder vi med ansigtets muskulatur og skaber en lymfe drænage, der udrenser ophobede affaldsstoffer. Dermed opnås et synligt og varigt resultat gennem behandlingen.

Gennem japansk lifting kan du opnå:

 • Stimulering af produktionen af collagen og elastin, der gør din hud blødere og mere elastisk
 • Iltning og udrensning af vævet, så det fremstår friskere
 • Stimulering af ansigtets nerver, så de afspændes og aktiveres positivt
 • Stimulering og toning af ansigtsmusklerne, så de bliver stærkere og fremstår skarpere
 • Forbedring af blodtilstrømningen i ansigtet, så hud og muskler vitaliseres
 • Stimulering af, og udløsningen af endorfiner (glædes hormon og smertereducerende) og serotonin, (der er et hormon, der regulerer søvn, reducerer depression m.m.)

wellness-japansk lifting-ansigtsløftningspirulina maske japansk lifting ansigtsløftninghybenkerneolie japansk lifting ansigtsløftning

Det her er en fuldstændig naturlig behandling. Jeg bruger kun mine hænder og behandler med økologiske olier og aromaterapeutiske produkter. I behandlingen indgår Spirolinamaske, hybenkerneolie massage, saltstensmassage, hoved- og fodmassage.

Hvis du får en enkelt behandling med japansk lifting vil du opleve en øjeblikkelig følelse af velvære, du vil opleve at dit ansigt bliver klarere og mere lysende. Du vil opleve, at du vil føle dig revitaliseret, afslappet og vil også opleve at der sker en begyndende udrensning af din krop. En enkelt behandling med japansk lifting tager ca. 50 minutter.

Hvis du ønsker et varigt resultat anbefaler jeg at du får 6-8 behandlinger med 1-2 ugers mellemrum. Du vil, afhængig af din livsstil, kunne holde resultatet ved lige uden videre behandling eller med en opfølgende behandling med 1-2 måneders mellemrum.

japansk lifting hos Eva Gøttrup

Jeg er udover at tilbyde japansk lifting uddannet coach og Thetahealer. Min spirituelle tilgang til livet gør, at det er vigtigt for mig, at de behandlingsformer jeg tilbyder har et holistisk og bæredygtigt fundament. Jeg har 6 års erfaring som alternativ behandler.

 

Her er hvad nogle af de klienter, jeg har givet japansk lifting siger:


Karina:
“Det her gik betydeligt dybere end hvad jeg ellers har prøvet af ansigtbehandlinger. På en gang var det blidere og samtidig følte jeg, at du fik fat helt nede i hjertet, der blev åbnet energetisk og i lungerne, der pludselig kunne trække vejret meget dybere.”

Rikke:
“Min hud, der ellers er ret irriteret, er blevet helt anderledes og blød. Det var udover at være helt fantastisk dejligt, virkelig virksomt og effektivt. Jeg vil rigtig gerne have hele pakken.”

Ole:
“Wauv. Det var dejligt. Jeg var langt væk. Helt afslappet. Virker på meget mere end ansigtet.”

Er det tid for dig til at give dig selv et helt fantastik treat? Giv dig selv en enkelt japansk lifting behandling eller et japansk lifitng behandlings forløb, hvor tiden kun er din. Hvor du kommer dybt ned i en afslappet tilstand, bliver renset ud, revitaliseret og stimuleret på den allermest behagelige og blide måde.

Normalt tager jeg 800 kr. for en behandling.

Lige nu har jeg et særligt tilbud til dig:

Du får en enkelt japansk lifting behandling for 600 kr. Når du har besluttet dig for videre behandling, vil du få alle de behandlinger, du booker indenfor 14 dage efter 1. behandling til den samme reducerede pris. 

Du kan få behandling enten i min klinik på Østerbro eller hjemme hos mig i Kokkedal

Skynd dig at ring for din første bookning.

 

Er du klar til at give dig selv det bedste treat?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Det koster bare

600 kr.

pr. behandling som du booker indenfor 14 dage fra første behandling

Er du klar til at give dig selv og dit ansigt et fantastisk treat?

 

Skynd dig at booke din første tid nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96
 

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret i Japansk lifting og er desuden Thetahealer og Coach.

Jeg har i forvejen 6 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Behandlingerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller hos mig i Kokkedal.

revitaliser dit ansigt med japansk lifting hos Eva Gøttrup

 

 

Er du klar til at give dig selv et treat, der både mærkes fantastisk og som kan give dig varige, synlige og forskønnende resultater i dit ansigt

 

Skynd dig at booke en tid til en japansk lifting behandling

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96