Er du stresset?

Forestil dig at kunne tage en hvilken som helst situation du kom ud for med ophøjet ro. At du uanset hvad der sker omkring dig til enhver tid kunne finde og bevare din egen indre ro.

Hvis du har dage eller bare ind imellem situationer i dit liv, hvor du reagerer med vrede, irritation, frygt, had, isolerer dig, mister koncentrationen, ligger søvnløs eller bare føler dig urimeligt presset…

så vil jeg hjælpe dig til at give slip på dine stressreaktioner og finde din egen indre ro.

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Book en 20 minutters gratis afklarende samtale med mig på på Tlf: 21 75 17 96

Meditation-stress

Ro på NU!

Har dine uendelige to-do lister knækket dig, fordi der hele tiden synes at komme flere punkter på, end du formår at krydse af? Går du konstant rundt med en følelse af at uanset hvad og hvor meget du gør, så rækker din indsats ikke? Oplever du fysiske symptomer, du ikke har tid til at tage dig af? Er du presset på økonomien? Prøver du hele tiden at gøre mere og at gøre det hele perfekt? Og har du følelsen af, at uanset hvor meget du knokler, så er det bare ikke godt nok?

Måske er du ikke engang alene. Du kigger dig omkring og ser at dine venner har det på samme måde. Dine kolleger, din ægtefælle eller kæreste. Verden er stresset. I højere eller mindre grad. 

Så hvornår er det tid til at gøre noget ved det?

Det bedste svar jeg kan give dig er: NU!

Og hvad skal du så i så fald gøre? Du skal have tre ting og i nævnte rækkefølge:

  • Ro på kroppen
  • Ro på tankerne
  • Ro på livet

Og jeg er her til at give dig det. På en gang stille og roligt og samtidig på den mest effektive måde i det forløb, jeg har sammensat og som jeg tilpasser helt personligt til dig.

Eva_refleksterapi_behandling

Ro på kroppen

Stress er en reaktion, der sættes i gang i en lille del af hjernen, der hedder Amygdala også kaldet krybdyrshjernen. Når du oplever noget, der føles farligt, altså også et psykisk pres, går den del af hjernen i funktion. Den sender straks signal til kroppens nervesystem via stresshormoner, om at der er fare på færde. Andre dele af hjernen bliver sat på stand by sammen med en del af dine andre kropslige funktioner.

Derfor er det vigtigt at du får ro på kroppen. En del af det forløb, jeg tilbyder, er behandlinger med refleksterapi. Det er en meget blid ansigts zoneterapi, der med blide tryk og massage af forskellige punkter og områder i ansigtet, har direkte adgang til centralnervesystemet og afbalancerer samtidig hormonsystemet. Når nervesystemet er i ro vil du opleve en dyb afslapning i kroppen og større ro og klarhed på dine tanker. Når dine hormoner er i balance vil både tanker, følelser og krop komme i balance.

Eva_thetahealing_stress3

 

Ro på tankerne

Kender du det, at det kan være en tanke, der slår ned i dig om noget du frygter, der sætter gang i din krops stressreaktion? De tanker vi har, har ofte rod i gamle og dybe overbevisninger, der vil få krybdyrshjernen til at tro at den mindste fejl, vil få dit liv til at ende i en katastrofe. Det, dine tankebaner fører dig igennem af katastrofetanker er næsten altid langt, langt værre, end hvad der faktisk ville kunne ske.

Derfor er det vigtigt at slippe dine frygttanker og de begrænsende overbevisninger, der sender dig ud i stressreaktioner, der kan føre til søvnløse nætter, voldsomme følelsesudbrud og fysisk kollaps.
En del af det forløb jeg tilbyder, er sessioner med Thetahealing. Thetahealing er en terapeutisk healingsform, der effektivt finder ned til de overbevisninger, der får dig til at tro på at katastroferne truer. Det sker gennem en kombination af spørgeteknikker og empatisk indføling og det forløser dybe begrænsende overbevisninger. 
Du vil slippe frygt, fortrydelse og bekymring og i stedet opleve taknemmelighed, tilgivelse og at du nemt kan være tilstede og nærværende i dit liv.

veje- til-dig-kvinde

Ro på livet

Når du skal agere i en hverdag fuld af krav, tilbud og input vil der være mange situationer og tidspunkter i løbet af en dag, der kan udløse stressreaktioner, eller som kan være forløbere for, hvordan du reagerer på en specifik situation. Verden er, som verden nu engang er. Det du kan, er at vælge, hvordan du agerer i den verden. Ved at agere anderledes, vil verden nogen gange ændre sig, andre gange vil det bare være nemmere for dig selv at takle verden, nådu er i stand til at vælge en anden reaktion end du normalt ville have.

Derfor er det vigtigt at du har nogle værktøjer til at håndtere hverdagen og livet, så du i momentet har muligheden for at bevare roen og overblikket. Jeg har udviklet et sæt af enkle værktøjer, der vil give dig alt, du har brug for, for at ruste dig til at få et liv i indre ro. Et liv, hvor din hjerne er skarp, din energi er dynamisk, dine følelser er afbalancerede og dit hjerte er åbent.

Body Mind Spirit – dit hele jeg

Det forløb jeg har udviklet tager udgangspunkt i dit hele jeg. Jeg er Intuitiv stressterapeut og det er netop den holistiske tilgang – Body, mind, spirit, der gør koblingen så effektiv. Du kan gå til psykolog og stadig opleve at din krops funktioner er sat helt ud af funktion pga. stresshormoner og et overbelastet nervesystem. Du kan slappe af i kroppen, men stadig opleve at reagere voldsomt på kritik eller bekymringer, og du kan have det nogenlunde, når bare du er et sted, hvor ingen forstyrrer dig, men ikke kunne overskue, hvordan du nogensinde skal kunne klare en hverdag med alle dens krav og forventninger.

Du får det hele i en samlet pakke.
Du skal bare møde op til en behandling en gang om ugen og når tiden er rigtig, når du har fået ro på kroppen og ro på tankerne og du er klar til at kigge ud på livet, så vil du begynde at modtage mine små ugentlige øvelser, der vil gøre dig i stand til at takle livet i en tilstand af dynamisk ro.

Ro på NU! Forløb


Er du klar til at finde og bevare din indre ro og flytte dit potentiale til nye niveauer?

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Nina reference

Det siger nogle af de klienter der selv har stress:

Hør hvad Nina, der har kronisk træthedssyndrom, daglig migræne og stress siger:

“Behandlingen med refleksterapi er noget af det bedste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg var helt i himlen. Det var som ren sukker og champagne, på den gode måde. Den forkælelse var fantastisk. Jeg er dog også ultra sensitiv, så behandlingen satte gang i en voldsom udrensningsproces.”

Det siger Nina om Thetahealing:

“Det var superdejligt at komme ind i kroppen og se nogle ting, og at komme i kontakt med noget, jeg normalt ikke er i forbindelse med. Berøringen betyder også meget for mig. Jeg kom hjem og sov.
Og vågnede næsten migræne fri. I dag lidt træt, men uden den grimme migræne.
Tak!!
Kh Nina”

Katrine reference

Det siger Katrine, der har stress, om refleksterapi:

“Det er et rigtig godt boost til at komme hurtigt ned i kroppen og få ro på. Jeg dyrker også mindfulness og synes at denne her behandling grounder mig mere og hurtigere, selvom jeg også er meget glad for mindfulness. Under behandlingen blev jeg helt tung og fik en dyb følelse af afslappethed, som gerne bare måtte blive ved. Det er et rigtig godt skub, hvis man er stresset, så kroppen kan mærke, hvordan man kan have det, uden at det kræver ret meget af en selv, som det jo mere gør med mindfulness.”

Det siger Katrine om Thetahealing:

“Det er en rigtig god måde at stille ind på sig selv. Det er meget mere kropsligt end hos en psykoterapeut og man kommer dybere ind til kernen af problemet. Man får chancen for at være ærlig over for sig selv. Det er lige som at give sig selv en gave, at give sig selv lov til at arbejde så dybt med sig selv. Det kræver mod, men det er virkelig værd at skubbe sig selv til det – også når man ikke tør.

Behandlingerne er meget forskellige. Bedst at få refleksterapi, når man er meget stresset og Thetahealing, når man er kommet lidt mere ovenpå.”

Gitte reference

Hør hvad Gitte, der har stress sagde lige efter behandlingen med refleksterapi:

“Det var så afslappende og forløsende. Når jeg tænker på, hvordan jeg havde det, da jeg stod op i morges…Kroppen faldt helt til ro og min stressmavepine forsvandt.

Og efter 14 dag sagde Gitte: 
“Jeg har oplevet en helt fantastisk ro. Min mavepine fortrak sig, og jeg har været helt rolig, selvom der har været mange ting, og der er sket mange ting, som normalt ville have fået mig op på et højt stressniveau, har jeg kunnet bevare roen.”

Gitte har også fået en session med Thetahealing:

“Det var virkelig rart at få sat ord på, selvom det var hårde ting, vi fik fat i.” 

Tom reference

Hør hvad Tom, der har været stresssygemeldt siger om behandling med refleksterapi:

“Det var afslappende og super behageligt. Jeg kunne mærke at noget åbnede sig i områder af kroppen. Jeg følte en ro, som om kroppen lander. Den fandt tilbage til sig selv. I dagene efter havde jeg ufattelig meget energi og jeg følte mig rimeligt struktureret de dage, jeg har været tilbage på arbejde. Jeg kan også mærke min krop mere, og kan derfor bedre mærke, når jeg har brug for at sige fra.”

Det siger Tom om Thetahealing:

“Jeg fik sat ord på noget, jeg måske godt vidste, men det lå bare så langt inde, at jeg normalt ikke har kontakt med det. Jeg fik noget at tænke over. Jeg har gået til psykolog i forbindelse med mit stressnedbrud og har været rigtig glad for de samtaler jeg har haft. Alligevel må jeg sige, at Thetahealingen kom dybere ind hurtigere og havde mere af kroppen med. Vi nåede virkelig langt omkring og dybt ned på bare en enkelt session.

Nu har jeg prøvet både refleksterapi og Thetahealing hos Eva og jeg synes virkelig at begge behandlingsformer burde være at tilbud, når man er gået ned med stress.”

Er du klar til at finde og bevare din indre ro og flytte dit potentiale til nye niveauer?

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Book en behandling her

Lige nu forærer jeg dig gratis en 30 minutters video, der helt ’hands on’ lærer dig, hvordan du skaber et liv, hvor du er sund, glad og lever i overflod af det bedste du kan forstille dig. Med andre ord, alt hvad du drømmer om.

 

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er Intuitiv  Stressterapeut og certificeret Thetahealer, refleksterapeut og Coach

Jeg er uddannet i Refleksterapi af Lone Sorensen og er desuden certificeret i Japansk Lifting.
Jeg er uddannet i Thetahealing, hvor jeg har kurserne Basic, Advanced, Dig Deeper, Manifestation, Intuitiv Anatomi samt Game of Life. Jeg er uddannet hos Helle Brinch, Anjasofia Prinds samt Nicola Van Dyke.
Jeg er uddannet Coach hos Sofia Manning.
Jeg har arbejdet som coach og alternativ behandler siden 2011.

Evagøttrup_stressforløb_thetahealing_sq