Er du stresset?

Måske har du en hverdag med rigtig mange bolde i luften. Måske oplever du tegn på stress i kroppen. Måske har dit humør ændret sig. Eller dit søvnmønster. Måske er du brudt sammen. Måske er du sygemeldt. Måske er du på vej tilbage efter et stressnedbrud. Der er mange stadier af stress og mange tilgange til at komme videre. Hvad er rigtigt for dig?

 

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Det allerførste skridt du kan tage allerede i dag er at tage en test, så du bliver mere bevidst om, hvor streset du egentlig er. Du kan hente stresstesten her:

Ja tak, send mig
Er du stresset? – test dig selv


 

* skal udfyldes

Er du stresset? – Hvilken behandling passer dig?

Er du stresset?

I vores moderne verden bliver vi dagligt bombarderet med tusindvis af input, der kan gøre os stressede. Ydre stimuli, elektronik, støj og alle mulige forskellige former for forurening. Krav fra omverdenen, tunge arbejdsbyrder, deadlines, andres forventninger, økonomiske krav. Men også inde fra os selv stiller vi ofte urimelige krav til os selv om performance, om at få alle områder af vores liv til at spille, om at ville opnå mere, have mere og være en perfekt og fejlfri udgave af os selv.

Hårde odds, når vi både lader andre skyde, og selv skyder os selv, de urimeligt høje krav i skoene. Vi kigger os rundt og ser, at vores venner har det på samme måde. Vores kolleger, vores ægtefæller eller kærester. Verden er stresset. I højere eller mindre grad.

Så hvornår er det tid til at gøre noget ved det? Og hvad skal du så i så fald gøre?

Det bedste svar, jeg kan give dig er: Det kommer an på… og så er du jo lige vidt.

Men det jeg i stedet vil give dig er et overblik over de 3 forskellige tilgange, som jeg mener er de bedste og mest effektive til at gå fra stress til indre ro.

I overskrifter kalder jeg de tre tilgange:

  • Ro på kroppen
  • Ro på tankerne
  • Ro på livet
Er du stresset? – Hvilken behandling passer dig?

Ro på kroppen

Stress er en reaktion, der sættes i gang i en lille del af hjernen, der hedder Amygdala også kaldet krybdyrshjernen. Når du oplever noget, der føles farligt, altså også et psykisk pres, går den del af hjernen i funktion. Den sender straks signal til kroppens nervesystem via stresshormoner, om at der er fare på færde. Andre dele af hjernen bliver sat på stand by sammen med en del af dine andre kropslige funktioner.

Det er derfor vigtigt at du får ro på kroppen. Den behandling jeg tilbyder, som er meget effektiv til at få ro på kroppen hedder refleksterapi. Det er en meget blid ansigts zoneterapi, der med blide tryk og massage af forskellige punkter og områder i ansigtet, har direkte adgang til centralnervesystemet og afbalancerer samtidig hormonsystemet. Når nervesystemet er i ro vil du opleve en dyb afslapning og større ro og klarhed på dine tanker. Når dine hormoner er i balance vil både tanker, følelser og krop komme i balance.

Læs mere om, hvordan jeg kan hjælpe din stress i kroppen med refleksterapi

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Er du stresset? – Hvilken behandling passer dig?

 

Ro på tankerne

Ofte kan det være en tanke om noget du frygter, der sætter gang i kroppens stressreaktion. De tanker vi har, har ofte rod i gamle og dybe overbevisninger, der vil få krybdyrshjernen til at tro at den mindste fejl, vil få dit liv til at ende i en katastrofe. Ofte er det vores tankebaner fører os igennem af katastrofetanker langt, langt værre, end hvad der i realiteten ville kunne ske.
Det er derfor vigtigt at slippe dine frygttanker og de begrænsende overbevisninger, der sender dig ud i stressreaktioner, der kan føre til søvnløse nætter, voldsomme følelsesudbrud og fysisk kollaps.
Den behandling jeg tilbyder, der effektivt finder ned til de overbevisninger, der får dig til at tro på at katastroferne truer hedder Thetahealing. Det er en terapeutisk healingsform, der gennem en kombination af spørgeteknikker og empatisk indføling forløser dybe begrænsende overbevisninger.

Læs mere om, hvordan du får ro på tankerne med Thetahealing her

 

Er du stresset? – Hvilken behandling passer dig?

 

Ro på livet

Når vi skal agere i en hverdag fuld af krav, tilbud og input vil der være mange situationer og tidspunkter i løbet af en dag, der kan udløse stressreaktioner eller som kan være forløbere for hvordan vi reagerer på en specifik situation. Verden er, som verden nu engang er. Det vi kan, er at vælge, hvordan vi agerer i den verden. Ved at agere anderledes vil verden nogen gange ændre sig, andre gange vil det bare være nemmere for os selv at takle verden, når vi er i stand til at vælge en anden reaktion end vi normalt ville have.

Det er derfor vigtigt at have nogle værktøjer til at håndtere hverdagen og livet, så du i momentet har muligheden for at bevare roen og overblikket. Jeg har udviklet et forløb, der vil give dig alle de værktøjer, du har brug for, for at ruste dig til at få et liv i indre ro. Et liv, hvor din hjerne er skarp, din energi er dynamisk, dine følelser er afbalancerede og dit hjerte er åbent.

 

Ro på livet er et online stresshåndteringsprodukt. Det egner sig til dig, der føler dig stresset i din hverdag eller til dig, der skal tilbage i hverdagslivet efter en stresssygemelding. I Ro på livet produktet lærer du en række gode vaner gennem øvelser, som vil give dig de værktøjer du har brug for, for at takle din hverdag fri for stress.

Stresshåndteringsvanerne får du ind gennem din mailboks i form at små korte videoer og du kan tilgå dem når du har tid, helt fri for stress.

Ro på livet er stadig under udvikling.

 

 

Er du stresset? – Hvilken behandling passer dig?

Det allerførste skridt du kan tage allerede i dag er at tage en test, så du bliver mere bevidst om, hvor streset du egentlig er. Du kan hente stresstesten her:

Ja tak, send mig
Er du stresset? – test dig selv


* skal udfyldes

 

Hvad skal du vælge?

Det allerbedste sted at starte for de fleste er at få ro på kroppen. Hvis dine stresshormoner vælter uhæmmet rundt i kroppen på dig, skal du bruge langt mere energi på at få ro på dine tanker og håndtere dit liv og de udfordringer, der nu er i det, end hvis du har fået ro på dit nervesystem og dine hormoner er i balance.

Når du er klar, altså når der er kommet mere ro på kroppen, er det tid til at kigge på det i dig selv, der skaber stressen i dig. Dine frygt tanker, dine begrænsende overbevisninger, traumatiske oplevelser eller hvad det nu kan være for lige præcis dig.

Når du har fået mere ro på kroppen og mere ro på tankerne, er du klar til at få nogle værktøjer til at håndtere dit dagligliv, dine reaktioner, dine relationer, omgivelserne, kort sagt dit liv og din hverdag.

 

Ro på kroppen gennem refleksterapi er for dig der føler alt fra let stress til fysisk kollaps. Er du sygemeldt med stress er det et rigtig godt sted at starte med at komme ned i kroppen og mærke kroppen igen. Refleksterapi er også en rigtig godt supplement, hvis du allerede er i et forløb hos en psykolog.

Refleksterapi er en berøringsbehandling, så du skal kunne komme til mig i min klinik på Østerbro.

 

Ro på tankerne gennem Thetahealing er for dig, der føler alt fra let stress til sygemelding med stress. Hver session kommer dybt ned i de temaer, der sætter gang i dine stressreaktioner og du vil hurtigt opleve at du kan bevare dine følelser i ro i situationer, der tidligere gav dig stressreaktioner.

Thetahealing kan foregå i min klinik på Østerbro eller over telefonen.

 

Ro på livet er for dig, der lever et stresset liv. Du har mange bolde i luften og har brug for at kunne håndtere de mange krav fra dig selv og andre på en mere afbalanceret måde. Ro på livet er et online stresshåndteringsprodukt. Du vil få ugentlige videoer i et kort og kompakt format med fokus på de små vaner og ændringer du nemt vil kunne foretage dig i dit dagligliv. Tid er en dyr ressource i et travlt liv, så produktet har skåret alt tidsforbrug ind til benet.

  • Ingen transport eller faste mødetider,
  • Ingen lange og tidskrævende meditationer, retreats eller anden isolation fra verden
  • Ingen lange beskrivelser, men derimod korte videoer, der direkte beskriver små øvelser og nye vaner du kan udføre på sekunder eller få minutter

Hvis du er på vej tilbage efter et stressnedbrud, vil produktet egne sig til at give dig bedre stresshåndteringsstrategier, når du skal tilbage på arbejde.

 

Hvis du er sygemeldt med stress, vil jeg anbefale at du begynder med Ro på kroppen, derefter Ro på tankerne og derefter Ro på livet.

 

Så hvad skal du vælge? Det er op til dig og hvor du er.

Det bedste du kan gøre er at starte et sted nu

 

 

Er du klar til at finde og bevare din indre ro og flytte dit potentiale til nye niveauer?

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret i Refleksterapi, japansk lifting, Thetahealing og Coaching.

Jeg er uddannet i Refleksterapi af Lone Sorensen og er desuden certificeret i Japansk Lifting.
Jeg er uddannet i Thetahealing, hvor jeg har kurserne Basic, Advanced, Dig Deeper, Manifestation, Intuitiv Anatomi samt Game of Life. Jeg er uddannet hos Helle Brinch, Anjasofia Prinds samt Nicola Van Dyke.
Jeg er uddannet Coach hos Sofia Manning.
Jeg har arbejdet som coach og alternativ behandler siden 2011.

Er du stresset? – Hvilken behandling passer dig?

 

Er du klar til at finde og bevare din indre ro og flytte dit potentiale til nye niveauer?

 

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

 

Book en behandling her

Nina reference

Det siger nogle af de klienter der selv har stress:

Hør hvad Nina, der har kronisk træthedssyndrom, daglig migræne og stress siger:

“Behandlingen med refleksterapi er noget af det bedste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg var helt i himlen. Det var som ren sukker og champagne, på den gode måde. Den forkælelse var fantastisk. Jeg er dog også ultra sensitiv, så behandlingen satte gang i en voldsom udrensningsproces.”

Det siger Nina om Thetahealing:

“Det var superdejligt at komme ind i kroppen og se nogle ting, og at komme i kontakt med noget, jeg normalt ikke er i forbindelse med. Berøringen betyder også meget for mig. Jeg kom hjem og sov.
Og vågnede næsten migræne fri. I dag lidt træt, men uden den grimme migræne.
Tak!!
Kh Nina”

 

Katrine reference

Det siger Katrine, der har stress, om refleksterapi:

“Det er et rigtig godt boost til at komme hurtigt ned i kroppen og få ro på. Jeg dyrker også mindfulness og synes at denne her behandling grounder mig mere og hurtigere, selvom jeg også er meget glad for mindfulness. Under behandlingen blev jeg helt tung og fik en dyb følelse af afslappethed, som gerne bare måtte blive ved. Det er et rigtig godt skub, hvis man er stresset, så kroppen kan mærke, hvordan man kan have det, uden at det kræver ret meget af en selv, som det jo mere gør med mindfulness.”

Det siger Katrine om Thetahealing:

“Det er en rigtig god måde at stille ind på sig selv. Det er meget mere kropsligt end hos en psykoterapeut og man kommer dybere ind til kernen af problemet. Man får chancen for at være ærlig over for sig selv. Det er lige som at give sig selv en gave, at give sig selv lov til at arbejde så dybt med sig selv. Det kræver mod, men det er virkelig værd at skubbe sig selv til det – også når man ikke tør.

Behandlingerne er meget forskellige. Bedst at få refleksterapi, når man er meget stresset og Thetahealing, når man er kommet lidt mere ovenpå.”

 

Gitte reference

Hør hvad Gitte, der har stress sagde lige efter behandlingen med refleksterapi:

“Det var så afslappende og forløsende. Når jeg tænker på, hvordan jeg havde det, da jeg stod op i morges…Kroppen faldt helt til ro og min stressmavepine forsvandt.

Og efter 14 dag sagde Gitte: 
“Jeg har oplevet en helt fantastisk ro. Min mavepine fortrak sig, og jeg har været helt rolig, selvom der har været mange ting, og der er sket mange ting, som normalt ville have fået mig op på et højt stressniveau, har jeg kunnet bevare roen.”

Gitte har også fået en session med Thetahealing:

“Det var virkelig rart at få sat ord på, selvom det var hårde ting, vi fik fat i.”

 

 

Tom reference

Hør hvad Tom, der har været stresssygemeldt siger om behandling med refleksterapi:

“Det var afslappende og super behageligt. Jeg kunne mærke at noget åbnede sig i områder af kroppen. Jeg følte en ro, som om kroppen lander. Den fandt tilbage til sig selv. I dagene efter havde jeg ufattelig meget energi og jeg følte mig rimeligt struktureret de dage, jeg har været tilbage på arbejde. Jeg kan også mærke min krop mere, og kan derfor bedre mærke, når jeg har brug for at sige fra.”

Det siger Tom om Thetahealing:

“Jeg fik sat ord på noget, jeg måske godt vidste, men det lå bare så langt inde, at jeg normalt ikke har kontakt med det. Jeg fik noget at tænke over. Jeg har gået til psykolog i forbindelse med mit stressnedbrud og har været rigtig glad for de samtaler jeg har haft. Alligevel må jeg sige, at Thetahealingen kom dybere ind hurtigere og havde mere af kroppen med. Vi nåede virkelig langt omkring og dybt ned på bare en enkelt session.

Nu har jeg prøvet både refleksterapi og Thetahealing hos Eva og jeg synes virkelig at begge behandlingsformer burde være at tilbud, når man er gået ned med stress.”

 

Hvad skal du vælge?

Ro på kroppen gennem refleksterapi er for dig der føler alt fra let stress til fysisk kollaps. Er du sygemeldt med stress er det et rigtig godt sted at starte med at komme ned i kroppen og mærke kroppen igen. Refleksterapi er også en rigtig godt supplement, hvis du allerede er i et forløb hos en psykolog.

Refleksterapi er en berøringsbehandling, så du skal kunne komme til mig i min klinik på Østerbro.

 

Ro på tankerne gennem Thetahealing er for dig, der føler alt fra let stress til sygemelding med stress. Hver session kommer dybt ned i de temaer, der sætter gang i dine stressreaktioner og du vil hurtigt opleve at du kan bevare dine følelser i ro i situationer, der tidligere gav dig stressreaktioner.

Thetahealing kan foregå i min klinik på Østerbro eller over telefonen.

 

Ro på livet er for dig, der lever et stresset liv. Du har mange bolde i luften og har brug for at kunne håndtere de mange krav fra dig selv og andre på en mere afbalanceret måde. Ro på livet er et online stresshåndteringsprodukt. Du vil få ugentlige videoer i et kort og kompakt format med fokus på de små vaner og ændringer du nemt vil kunne foretage dig i dit dagligliv. Tid er en dyr ressource i et travlt liv, så produktet har skåret alt tidsforbrug ind til benet.

  • Ingen transport eller faste mødetider,
  • Ingen lange og tidskrævende meditationer, retreats eller anden isolation fra verden
  • Ingen lange beskrivelser, men derimod korte videoer, der direkte beskriver små øvelser og nye vaner du kan udføre på sekunder eller få minutter

Hvis du er på vej tilbage efter et stressnedbrud, vil produktet egne sig til at give dig bedre stresshåndteringsstrategier, når du skal tilbage på arbejde.

 

Hvis du er sygemeldt med stress, vil jeg anbefale at du begynder med Ro på kroppen, derefter Ro på tankerne og derefter Ro på livet.

 

Så hvad skal du vælge? Det er op til dig og hvor du er.

Det bedste du kan gøre er at starte et sted nu

 

 

Det allerførste skridt du kan tage allerede i dag er at tage en test, så du bliver mere bevidst om, hvor streset du egentlig er. Du kan hente stresstesten her:

Ja tak, send mig
Er du stresset? – test dig selv


 

* skal udfyldes

 

Er du klar til at finde og bevare din indre ro og flytte dit potentiale til nye niveauer?

 

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

 

Book en behandling her