Find din hormonelle balance

Oplever du store humørsvingninger? Har du anfald af migræne? Har du svedeture og andre overgangsalder symptomer? Føler du dig psykisk ude af balance? Har du depression eller anden psykisk sygdom?

 

Bestil tid til en Ansigts refleksterapi behandling med det samme

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Find din hormonelle balance og få bedre humør, psykisk balance, bedre søvn og et liv fri for migræne og andre hormonbaserede symptomer

Oplever du store humørsvingninger? Har du anfald af migræne? Har du svedeture og andre overgangsalder symptomer? Føler du dig psykisk ude af balance? Har du depression eller anden psykisk sygdom?

De ovenfor nævnte symptomer skyldes i langt de fleste tilfælde ubalancer i dit hormonsystem. Dine hormoner er tæt knyttet sammen med dit humør og derfor er din psykiske balance afhængig af, hvordan din hormonbalance fungerer.

Tænk på når du bliver bange. Der går kun millisekunder før din krop reagerer. Den enten flygter, fryser eller kæmper. Det gør den, fordi der på et øjeblik sendes signal ned til din krybdyrshjerne. Vi taler instinktreaktion her. Ikke noget med at tænke sig om alt for længe. Det kunne jo betyde, at du allerede er død, når faren er reel. Din krybdyrshjerne sender så signaler op til hypothalamus, der straks pumber adrenalin ud i din krop. Så er kroppen klar til at reagere. Hvad enten du skal slås eller løbe stærkt for at komme væk. På samme måde har kroppen hormoner, der smertestiller, giver dig nydelse, opstemthed, fortæller dig, at du skal sove, og selvfølgelig understøtter dit køn og din forplantningsevne.

Dit hormonsystem er fantastisk til at sende stoffer ud i din krop, der regulerer og aktiverer processer i din krop. Men som alt andet, kan hormonsystemet komme ud af balance. Så kan det overproducere eller underproducere bestemte hormoner.

Et hormonsystem ude af balance giver dig ubehagelige symptomer. Det kan være dit humør, der svinger uhensigtsmæssigt, gør dig mere vred, mere angst eller mere nedtrykt end normalt. Det kan give dig migræne. Måske udløst omkring din menstruation, måske som en allergisk reaktion, når du indtager mad eller stoffer, du ikke kan tåle. Det kan give dig uregelmæssig cyklus eller voldsomme blødninger eller voldsomme svedeture, hvis du er i overgangsalderen.

Refleksterapi kan hjælpe din krop til at afbalancere dit hormonsystem. Refleksterapi, der også kaldes ansigts zoneterapi, er en blid behandling, der stimulerer specifikke punkter og områder i ansigtet, der har direkte forbindelse til kirtler, organer, muskler og centralnervesystem.

Ved på en gang at stimulere og afbalancere bl.a. kirtlerne, der producerer hormoner og samtidig berolige centralnervesystemet, så krop og psyke falder til ro, får kroppen optimale muligheder for at finde tilbage til sin egen balance og heale sig selv.

Behandlingen er tilpasset den enkelte, så du får den mest effektive og optimale behandling helt afhængig af præcis dine symptomer og årsagen til de ubalancer du har i kroppen, der har forårsaget dine symptomer.

Hør hvad mine klienter siger:

Søs:
“Jeg svævede i flere timer efter behandlingen. Lidt som at være på kokain (altså på den helt naturlige måde  ). Føler mig grounded, let og godt tilpas. Jeg er stor fan.

Jeanette:
“Jeg har lidt af voldsom migræne i alle fem dage af min menstruation. Jeg fik et kraftigt anfald dagen efter første behandling, men så gik det over. Nu tre uger efter har jeg menstruation, men ingen migræne. Det har jeg aldrig prøvet før. Er meget taknemmelig.”

Carina
“Det er en virkelig dejlig behandling. Jeg kan mærke, når Eva trykker på bestemte punkter på hovedet, så sker der åbninger i energien helt ned i benene. Jeg har været virkelig fredfyldt siden jeg begyndte i behandling og det har varet ved. Jeg føler mig meget mere groundet, og at det er ok at være mig.
Migræne? Det har jeg ikke haft siden jeg begyndte forløbet for 2 måneder siden”  

Anne:
“Før vågnede jeg op flere gange hver nat fuldstændig badet i sved. Nu er jeg blevet meget bedre reguleret. Vågner ikke mere om natten og bliver heller ikke overmandet af hedeslag i løbet af dagen. Jeg har fået 3 behandlinger.”

Vil du høre mere om, hvad stress gør ved dig og dit hormonsystem kan du se min videoserie “perspektiver på stress” om stress og hormoner her: 

Behandlingens forløb:
Mange spørger, hvor mange behandlinger, der skal til. Det vil jeg helst ikke svare entydigt på. Det er meget individuelt. De fleste oplever, at der bliver sat gang i en udrensning allerede efter første behandling. Som du kan se, af de udtalelser jeg har fra nogle af mine klienter, kan det gå ret hurtigt. Men afhængig af, hvem du er, og hvor dybe dine ubalancer stikker, kan du have brug for flere behandlinger for at få et varigt resultat.

Mange oplever større klarhed, mere ro og en dynamisk energi i perioden mellem behandlingerne. Behandlingerne er blide, og du vil finde ned i en afslappende tilstand. Nogen bevæger sig på grænsen af søvn og nogle oplever at få intuitive meddelelser under behandlingen og mærker energi strømme ud til organer og områder i kroppen.

 

 

japansk lifting hos Eva Gøttrup

Jeg er udover at tilbyde Ansigts refleksterapi samt japansk lifting (der er refleksterapiens “lillesøster”), uddannet coach og Thetahealer. Min spirituelle tilgang til livet gør, at det er vigtigt for mig, at de behandlingsformer jeg tilbyder har et holistisk og bæredygtigt fundament. Jeg har 6 års erfaring som alternativ behandler.

 

 

Er det tid for dig til at give dig selv et helt fantastik treat? Giv dig selv en enkelt ansigts refleksterapi behandling eller et ansigts refleksterapi behandlings forløb, hvor tiden kun er din. Hvor du kommer dybt ned i en afslappet tilstand, bliver renset ud, revitaliseret og afbalanceret på den allermest behagelige og blide måde.

Normalt tager jeg 800 kr. for en behandling.

Lige nu har jeg et særligt tilbud til dig:

Du får en enkelt Ansigts refleksterapi behandling for 600 kr. Når du har besluttet dig for videre behandling, vil du få alle de behandlinger, du booker indenfor 14 dage efter 1. behandling til den samme reducerede pris. 

Du kan få behandling enten i min klinik på Østerbro eller hjemme hos mig i Kokkedal

Skynd dig at ring for din første bookning.

 

Er du klar til at finde fysisk og psykisk balance?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96