Find din hormonelle balance med refleksterapi

Oplever du store humørsvingninger? Har du anfald af migræne? Har du svedeture og andre overgangsalder symptomer? Føler du dig psykisk ude af balance? Har du depression eller anden psykisk sygdom?
Bare rolig. Jeg kan hjælpe dig.

Bestil tid til en Ansigts refleksterapi behandling med det samme

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

 

Find din hormonelle balance og få bedre humør, psykisk balance, bedre søvn og et liv fri for migræne og andre hormonbaserede symptomer. I mine hænder får du den blideste behandling, der samtidig er ultra effektiv.

 

Oplever du store humørsvingninger? Har du anfald af migræne? Har du svedeture og andre overgangsalder symptomer? Føler du dig psykisk ude af balance? Har du depression eller anden psykisk sygdom?

De ovenfor nævnte symptomer skyldes i langt de fleste tilfælde ubalancer i dit hormonsystem. Dine hormoner er tæt knyttet sammen med dit humør og derfor er din psykiske balance afhængig af, hvordan din hormonbalance fungerer.

Tænk på når du bliver bange. Der går kun millisekunder før din krop reagerer. Den enten flygter, fryser eller kæmper. Det gør den, fordi der på et øjeblik sendes signal ned til din krybdyrshjerne. Vi taler instinktreaktion her. Ikke noget med at tænke sig om alt for længe. Det kunne jo betyde, at du allerede er død, når faren er reel. Din krybdyrshjerne sender så signaler op til hypothalamus, der straks pumber adrenalin ud i din krop. Så er kroppen klar til at reagere. Hvad enten du skal slås eller løbe stærkt for at komme væk. På samme måde har kroppen hormoner, der smertestiller, giver dig nydelse, opstemthed, fortæller dig, at du skal sove, og selvfølgelig understøtter dit køn og din forplantningsevne.

Dit hormonsystem er fantastisk til at sende stoffer ud i din krop, der regulerer og aktiverer processer i din krop. Men som alt andet, kan hormonsystemet komme ud af balance. Så kan det overproducere eller underproducere bestemte hormoner.

More

Er det tid for dig til at give dig selv et helt fantastik treat?

Giv dig selv en enkelt ansigts refleksterapi behandling eller et ansigts refleksterapi behandlings forløb, hvor tiden kun er din. Hvor du kommer dybt ned i en afslappet tilstand, bliver renset ud, revitaliseret og afbalanceret på den allermest behagelige og blide måde.

En enkelt behandling koster 700 kr.

Et behandlingsforløb på 6 behandlinger koster 3.600 kr.
Du sparer altså 600 kr.

 

Hør hvad mine klienter siger:

Søs:
“Jeg svævede i flere timer efter behandlingen. Lidt som at være på kokain (altså på den helt naturlige måde  ). Føler mig grounded, let og godt tilpas. Jeg er stor fan.

Jeanette:
“Jeg har lidt af voldsom migræne i alle fem dage af min menstruation. Jeg fik et kraftigt anfald dagen efter første behandling, men så gik det over. Nu tre uger efter har jeg menstruation, men ingen migræne. Det har jeg aldrig prøvet før. Er meget taknemmelig.”

 

Carina
“Det er en virkelig dejlig behandling. Jeg kan mærke, når Eva trykker på bestemte punkter på hovedet, så sker der åbninger i energien helt ned i benene. Jeg har været virkelig fredfyldt siden jeg begyndte i behandling og det har varet ved. Jeg føler mig meget mere groundet, og at det er ok at være mig.
Migræne? Det har jeg ikke haft siden jeg begyndte forløbet for 2 måneder siden”  

Anne:
“Før vågnede jeg op flere gange hver nat fuldstændig badet i sved. Nu er jeg blevet meget bedre reguleret. Vågner ikke mere om natten og bliver heller ikke overmandet af hedeslag i løbet af dagen. Jeg har fået 3 behandlinger.”

Behandlingens forløb:
Mange spørger, hvor mange behandlinger, der skal til. Det vil jeg helst ikke svare entydigt på. Det er meget individuelt. De fleste oplever, at der bliver sat gang i en udrensning allerede efter første behandling. Som du kan se, af de udtalelser jeg har fra nogle af mine klienter, kan det gå ret hurtigt. Men afhængig af, hvem du er, og hvor dybe dine ubalancer stikker, kan du have brug for flere behandlinger for at få et varigt resultat.

Mange oplever større klarhed, mere ro og en dynamisk energi i perioden mellem behandlingerne. Behandlingerne er blide, og du vil finde ned i en afslappende tilstand. Nogen bevæger sig på grænsen af søvn og nogle oplever at få intuitive meddelelser under behandlingen og mærker energi strømme ud til organer og områder i kroppen.

Refleksterapi hos Eva Gøttrup

Jeg hedder Eva Gøttrup

Jeg er udover at tilbyde Ansigts refleksterapi samt japansk lifting (der er refleksterapiens “lillesøster”), uddannet coach og Thetahealer. Min spirituelle tilgang til livet gør, at det er vigtigt for mig, at de behandlingsformer jeg tilbyder har et holistisk og bæredygtigt fundament. Jeg har 6 års erfaring som alternativ behandler.

 

Eva Gøttrup 2sq

Derfor er jeg refleksterapeut

For tre år siden havde jeg et følelsesmæssigt sammenbrud. Jeg var lige blevet skilt, jeg havde Glasset var så at sige løbet over af at have sat alle fixpunkter over styr på en gang, skilsmisse, flytning, et kuldsejlet byggeprojekt, begge mine børns indlæringsproblemer, arbejdsmæssigt kaos og en fuldstændig vild forelskelse, der alligevel ikke skulle være, slog mig helt i gulvet og gjorde mig ude af stand til handling i flere måneder.

I gennem en del år havde jeg allerede brugt Thetahealing til at forløse følelsesmæssige traumer og udfordringer. Men der, hvor jeg var på det tidspunkt, var det ikke nok at tilgå mine følelser. Min krop var også sat ud af drift og jeg havde brug for kropslig healing.

Mine børn havde også brug for hjælp. Jeg kan ikke sige, at de ikke har fået hjælp fra skolens side til støtteundervisning og tidlig læseindsats. Det var hjalp bare ikke. I hvert tilfælde ikke nok. De er begge adopterede og det var tydeligt for mig, at de ting, de har med i bagagen havde sat sig i deres kroppes cellehukommelse og energisystem.

Jeg faldt over refleksterapi og fik både selv behandlinger, mens jeg selv lærte teknikken og gav mine børn behandlinger.

For mig var det kombinationen af kropsbehandling og Thetahealing, der hurtigt fik mig ikke bare ovenpå, men hen til et nyt niveau af livserkendelse og væren i tilværelsen. En tilstand og til et liv med så mange positive aspekter, at jeg ikke havde turdet tro det muligt.

Min søn fandt sit fokus. Han kunne pludselig koncentrere sig meget længere tid ad gangen. Han har en nysgerrighed på verden og lærer ved at engagere sig i emner og temaer, der tænder ham og går til livet med en ildhu og glæde, der er fantastisk at følge.

Min datter fandt ro. Den uro hun ellers altid havde oplevet var i hendes krop forsvandt. Hun er blevet langt bedre til at huske og til at tage ansvar for sig selv.