Hvordan ville det være, hvis din krop var smertefri?

Oplever du smerter i kroppen i din dagligdag? Har du muskelspændinger, en nerve i klemme, smerter i led?

 

Bestil tid til en Ansigts refleksterapi behandling med det samme

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Oplever du smerter i kroppen i din dagligdag? Har du muskelspændinger, en nerve i klemme, smerter i led?

Der er ikke noget som smerte, der kan få livet til at føles som et helvede. Smerte får kroppen til at bede om opmærksomhed på det punkt, hvor det gør ondt. Er dine smerter konstante eller kroniske giver det store udfordringer for livskvaliteten enten i form af begrænsninger i din udfoldelse i dagligdagen eller fordi nattesøvnen bliver forstyrret, hvilket så igen gør det sværere at gøre det i dit liv, som du gerne ville eller kunne før.

Med refkleksterapi kan du opleve en markant reduktion i dine smerter. Hvis du har muskelspændinger i kæbe, nakke, skulder eller ryg vil du opleve store forløsninger på ganske få behandlinger. Hvis dine smerter skyldes en klemt nerve vil få behandlinger kunne få nerven sat på plads. I nogle tilfælde vil en klemt nerve have forårsaget inflammation i området og det vil så tage lidt længere tid, at få varige resultater.

Hvis dine smerter skyldes sygdomme eller ubalancer i dine organer. Det kan være autoimmune sygdomme, fybromyalgi, gigt eller andet, vil du også hurtigt opleve en smertelindring, og vi vil samtidig behandle årsagen til din sygdom, så du vil opleve en bedring, der har virkning også på den lange bane.

Refleksterapi ligner på nogle områder zoneterapi, men foregår primært med behandling i ansigtet. Behandlingen adskiller sig fra zonetrapi i det refleksterapi behandler på centralnervesystemet og nervepunkter, der har direkte forbindelse til de områder i kroppen, der er årsag til symptomerne. Samtidig behandles de grundlæggende energiblokeringer i din krop, der bremser for energiflowet. Når energi er blokeret vil det skabe ophobninger, der vil vise sig som symptomer, men måske helt andre steder i kroppen end der hvor du oplever dit symptom.

Hør hvad mine klienter siger:

Hanne:

“Jeg havde kvalme hver dag, nærmest hele dagen. Jeg havde ikke lyst til at spise og havde det virkelig skidt. Det viste sig, at kvalmen skyldtes en nerve, der sad i klemme i nakken efter en skiulykke, jeg havde for nogle år tilbage. Efter behandling hos Eva forsvandt de smerter, jeg ellers havde lært at leve med i nakken og samtidig forsvandt kvalmen også.”

Joanne:

“Jeg kom egentlig hos Eva for at blive behandlet for migræne, men hun kunne mærke at jeg var helt spændt i skulderen, så det behandlede hun også. Smerterne i skulderen forsvandt fuldstændigt og migræneanfaldene er kraftigt reduceret.”

For hver dag du har mulighed for at opleve uden eller med reduceret smerte, har du bedre mulighed for at nyde dit liv. Så hvorfor ikke gå i gang med det samme?

 

 

Behandlingens forløb:
Mange spørger, hvor mange behandlinger, der skal til. Det vil jeg helst ikke svare entydigt på. Det er meget individuelt. De fleste oplever, at der bliver sat gang i en udrensning allerede efter første behandling. Som du kan se, af de udtalelser jeg har fra nogle af mine klienter, kan det gå ret hurtigt. Men afhængig af, hvem du er, og hvor dybe dine ubalancer stikker, kan du have brug for flere behandlinger for at få et varigt resultat.

Mange oplever større klarhed, mere ro og en dynamisk energi i perioden mellem behandlingerne. Behandlingerne er blide, og du vil finde ned i en afslappende tilstand. Nogen bevæger sig på grænsen af søvn og nogle oplever at få intuitive meddelelser under behandlingen og mærker energi strømme ud til organer og områder i kroppen.

 

 

japansk lifting hos Eva Gøttrup

Jeg er udover at tilbyde Ansigts refleksterapi samt japansk lifting (der er refleksterapiens “lillesøster”), uddannet coach og Thetahealer. Min spirituelle tilgang til livet gør, at det er vigtigt for mig, at de behandlingsformer jeg tilbyder har et holistisk og bæredygtigt fundament. Jeg har 6 års erfaring som alternativ behandler.

 

 

Er det tid for dig til at give dig selv et helt fantastik treat? Giv dig selv en enkelt ansigts refleksterapi behandling eller et ansigts refleksterapi behandlings forløb, hvor tiden kun er din. Hvor du kommer dybt ned i en afslappet tilstand, bliver renset ud, revitaliseret og afbalanceret på den allermest behagelige og blide måde.

Normalt tager jeg 800 kr. for en behandling.

Lige nu har jeg et særligt tilbud til dig:

Du får en enkelt Ansigts refleksterapi behandling for 600 kr. Når du har besluttet dig for videre behandling, vil du få alle de behandlinger, du booker indenfor 14 dage efter 1. behandling til den samme reducerede pris. 

Du kan få behandling enten i min klinik på Østerbro eller hjemme hos mig i Kokkedal

Skynd dig at ring for din første bookning.

 

Er du klar til at få et liv med færre eller ingen smerter?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Du kan bestille en behandling direkte her