Reducer inflammation i kroppen

Har du brug for hjælp til at dæmpe din krops inflammation?
Refleksterapi virker effektivt til reduktion af symptomer, der skyldes livsstilssygdomme og inflammation i kroppen.

 

Bestil tid til en Ansigts refleksterapi behandling med det samme

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Reducer inflammation i kroppen

Har du brug for hjælp til at dæmpe din krops inflammation?

Refleksterapi virker effektivt til reduktion af symptomer, der skyldes livsstilssygdomme og inflammation i kroppen.

Du har sikkert hørt om at inflammation i kroppen leder til mange af de livsstilssygdomme, som mange i vores samfund lider af, eller er i risiko for at udvikle.

Inflammation opstår, fordi kroppen er indrettet så viseligt, at den hele tiden vil forsøge at helbrede sig selv. Når energien flyder frit, vil dette lykkes hurtigt, fordi den vil sørge for at udrense og hele.

Inflammation er kroppens måde at fjerne skadelige stimuli. Det kan f.eks. være beskadigede celler. Kroppen vil så sørge for at indkapsle det beskadigede område, så skaden ikke breder sig til det øvrige væv. Det er ofte at inflammationen opstår som følge af beskadigede områder i tarmsystemet, fordi kost, medicin m.v. passerer gennem tarmsystemet og kan forårsage skader der. Inflammation kan også begynde i f.eks. skjoldbruskkirtlen, som reaktion på hormonelle ubalancer og stress.

Kronisk inflammation kan føre til mange af de livsstilssygdomme, som mange i vores del af verden lider af: Diabetes, åreforkalkning og kræft er bare nogle af dem. Men forskning viser at en lang række andre sygdomme også opstår pga. inflammation.

Du kan selv gøre meget for at få en bedre balance i kroppen og reducere din krops inflammation ved at ændre på din kost, mindske påvirkninger der stresser dig og dyrke mere motion. Det er råd du sikkert kender i forvejen. Måske er du i stand til at følge dem, måske ikke.

For nogle er de almindelige kost og livsstilsråd nok, for andre skal der mere eller andet til.

Refleksterapi hjælper effektivt med at reducere din inflammation i kroppen. Metoden kan identificere, hvor dit energiflow er blokeret og reducere dine blokeringer, så kroppen bedre bliver i stand til at heale sig selv. Samtidig behandler jeg direkte på årsagen og området, hvor din inflammation er brudt ud.

Refleksterapi behandling er et samarbejde
Refleksterapi understøtter dig, hvis du allerede har fokus på din livsstil og lever du sundt og fornuftigt, vil du hurtigt opleve mærkbare resultater. Hvis du fortsætter en uhensigtsmæssig livsstil hjælper behandlingen stadig, men resultaterne vil vise sig langsommere. Det samme gælder hvis du vælger at lade der gå langt i mellem hver behandling.

Refleksterapi ligner zoneterapi, men foregår primært ved behandling af ansigtet. Refleksterapi stimulerer og afbalancerer centralnervesystemet (hvilket adskiller sig fra fod zoneterapi), hvilket indvirker effektivt på dit stressniveau og giver kroppen bedre mulighed for heling. Der arbejdes desuden på lymfesystemet, muskler og væv. Samtidig stimuleres nervepunkter, der har direkte forbindelse til hjernen og til specifikke organer og kirtler i kroppen. På den måde kan man lave en meget præcis og specifik behandling i forhold til dine helt specifikke udfordringer.

japansk lifting hos Eva Gøttrup

Jeg er udover at tilbyde Ansigts refleksterapi samt japansk lifting (der er refleksterapiens “lillesøster”), uddannet coach og Thetahealer. Min spirituelle tilgang til livet gør, at det er vigtigt for mig, at de behandlingsformer jeg tilbyder har et holistisk og bæredygtigt fundament. Jeg har 6 års erfaring som alternativ behandler. Dette gør det også muligt at sammensætte et behandlingsforløb, der passer specifikt til dig, og hvor du er lige nu. 
Du kan læse mere om refleksterapi her
Du kan læse mere om, hvordan jeg også kan afhjælpe stress med Thetahealing her

Læs også min blogpost: 7 årsager til at gøre noget for dig selv nu

 

Er det tid for dig til at give dig selv et helt fantastik treat? Giv dig selv en enkelt ansigts refleksterapi behandling eller et ansigts refleksterapi behandlings forløb, hvor tiden kun er din. Hvor du kommer dybt ned i en afslappet tilstand, bliver renset ud, revitaliseret og afbalanceret på den allermest behagelige og blide måde.

Normalt tager jeg 800 kr. for en behandling.

Lige nu har jeg et særligt tilbud til dig:

Du får en enkelt Ansigts refleksterapi behandling for 600 kr. Når du har besluttet dig for videre behandling, vil du få alle de behandlinger, du booker indenfor 14 dage efter 1. behandling til den samme reducerede pris. 

Du kan få behandling enten i min klinik på Østerbro eller hjemme hos mig i Kokkedal

Skynd dig at ring for din første bookning.

 

Er du klar til at få et sundere helbred?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Du kan bestille en behandling direkte her