Skab det liv dit hjerte drømmer om

og få frihed, overflod, flow og indre ro

Ring for en uforpligtende snak nu

[themify_button style=”xlarge red flat rect” ]Ja tak Tlf: 21 75 17 96[/themify_button]

Helhed og balance

Uanset om du drømmer om at få succes med din selvstændige virksomhed, om du vil følge dit hjerte på kærlighedsfronten, om du vil have bedre balance mellem karriere og privatliv. Om du vil have mere af det gode liv, overflod på alle områder. Så kan jeg hjælpe dig.
Vi kan tage fat i en del. Men alting hænger sammen. Vi arbejder med din bevidsthed, men kommer både meget dybere ned, og tager fat i dit underbevidste. Vi kommer også meget længere op og får kontakt med dit højere selv. Den del af dig, der kommunikerer gennem dit hjerte.

Personlig udvikling

At arbejde med din egen personlige udvikling er en proces fuld af aha-oplevelser. Du vil kunne give slip på gamle vaner, begrænsende overbevisninger, der holder dig tilbage fra at opnå det, du gerne vil. Du vil kunne slippe afhængigheder og følelsesmæssige bindinger, der ikke mere tjener dig.
 

Succes på alle planer

Jeg arbejder ud fra et paradigme om at vi selv skaber vores liv. Vi vælger selv, hvordan vi oplever den verden vi befinder os i og vi har mulighed for at påvirke den på en måde, hvor vi kan få det som vi ønsker. Det gælder økonomisk overflod, forretningssucces, relationer, helbred, ja alle områder af dit liv. 

 

Start et sted lige nu

Det er et rigtig godt skridt du har taget lige nu i forhold til at følge dit hjerte til et bedre liv. Næste skridt kan du tage lige her:

Personlig power

Forretningssucces

Indre ro

Kærlighed

Skab det liv dit hjerte drømmer om – og få frihed, overflod, flow og indre ro Copy

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret Thetahealer og Coach.

Man bliver certificeret for hvert kursus man tager og jeg har gennemført Basis, Advanced, Manifestation og Game of Life. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden månedlig supervision hos Anjasafira Prinds.
Jeg har i forvejen 6 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller på Skype.