Gratis råd til succes med din forretning

3 nøgler e-bog

 

3 nøgler til at få din forretning på skinner – som jeg selv bruger dagligt

Hvis du har det ligesom mange andre soloselvstændige kvinder, har du sikkert en stærk faglighed. Men det, at identificere dig med tanken om at være et forretningsmenneske, giver måske en mærkelig smag i munden (måske gælder det ikke for dig?). Mange af os har i hvert tilfælde ikke lyst til at proppe noget ned i halsen på nogen. Vi er ikke super vilde med tanken om, at skulle ud at sælge. Vi vil gerne bare gerne udføre vores fag, hvad enten det er som healer, akupunktør, massør, coach, psykolog, alternativ behandler, designer, kunstner eller hvad vores faglighed nu går ud på. Har du det sådan?

Jeg hjælper passionerede soloselvstændige kvinder med at fylde deres forretning med kunder de elsker.

Jeg har arbejdet rigtig meget med udviklingen af min forretning. Jeg har også arbejdet rigtig meget med mit mindset, for at finde en form, hvor jeg kunne have det godt med at tænke forretning og samtidig være den person, som jeg nu engang er. Kreativ, følsom og lidt introvert på den ene side, nysgerrig og handlekraftig på den anden.

Igennem de seneste 6 år er jeg nået frem til en metode, der får det at lave forretning til at være positivt og dejligt og giver de resultater jeg sætter mig for.

Der er primært tre ting, du skal have styr på, for at få succes med din forretning. Hvad de tre ting er, giver jeg dig svaret på i min mini E-bog: 3 nøgler til at få din forretning på skinner – som jeg selv bruger hver dag.

 

Skal du have de 3 nøgler til at få din forretning på skinner nu?

JA TAK! Send mig mini E-bogen

3 NØGLER TIL AT FÅ DIN FORRETNING PÅ SKINNER – som jeg selv bruger dagligt

og dine bedste tips til at fylde min forretning med kunder jeg elsker

Ja tak, send mig Mini E-bogen og dine bedste tips og tricks

* Udfyld venligst