Stressbehandling
– find din indre ro midt i kaos på 8 uger

Hvad nu, hvis du bare kunne tage en hvilken som helst situation du kom ud for med ophøjet ro. At du uanset hvad der sker omkring dig til enhver tid kunne finde og bevare din egen indre ro.

Hvad hvis det ikke var svært, eller hårdt, eller tidskrævende at gå i stressbehandling. Men at du i stedet fik nogle forløsninger og helt enkle redskaber til at håndtere din hverdags kaotiske situationer og bevare roen imens
[themify_button style=”xlarge flat red rect” link=”https://www.evagottrup.dk/produkt/4-trin-til-indre-ro-paa-8-uger”]Ja tak! Jeg er på[/themify_button]

 
Tag temperaturen på dit eget stressniveau
Hent testen Er du stresset? – test dig selv
Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

Ja tak, send mig
Er du stresset? – test dig selv


 

* skal udfyldes


Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

Gør bare tanken om at gå i stressbehandling dig stresset? Tænker du, at måske har jeg travlt, måske bliver jeg ofte vred? Måske er der mange situationer og mange af de mennesker jeg omgiver mig med, der irriterer mig, måske har jeg ofte følelser af vrede eller had, måske er der en del ting, jeg pludselig glemmer, måske føler jeg mig urimeligt stresset, måske har jeg et meget større behov for at isolere mig end før i tiden, måske ligger jeg søvnløs om natten?
Men er det stress, tænker du måske? Det kan det være. Måske er det forstadier, måske har du allerede oplevet at bryde sammen.
Desværre har de fleste af os, især når vi har travlt, en evne til at skubbe alvoren væk og bare blive ved med at give den en ekstra skalle. I stedet for at gå i stressbehandling.

Er stress bare en del af livet?

I vores moderne verden bliver vi dagligt bombarderet med tusindvis af input, der kan gøre os stressede. Ydre stimuli, elektronik, støj og alle mulige forskellige former for foruening. Krav fra omverdenen, tunge arbejdsbyrder, deadlines, andres forventninger, økonomiske krav. Men også inde fra os selv stiller vi ofte urimelige krav til os selv om performance, om at få alle områder af vores liv til at spille, om at ville opnå mere, have mere og være en perfekt og fejlfri udgave af os selv.

Hårde odds, når vi både lader andre skyde, og selv skyder os selv, de urimeligt høje krav i skoenene. Vi kigger os rundt og ser, at vores venner har det på samme måde. Vores kolleger, vores ægtefæller eller kærester. Verden er stresset. I højere eller mindre grad.

Måske drømmer vi om at kunne tage det roligt, næste gang vi holder ferie, eller når vi engang kan gå på pension. Vi tænker måske, at det er en del af livet at være lidt stresset. At det er godt at være effektiv. At vi klarer det. Det med at føle indre ro, det må vi lade tibetanske munke om. De verdensfjerne, der har viet deres liv til deres gud.

Det behøver man ikke. Det er ikke engang noget, der kræver mange timers arbejde hver dag. Det kræver en lille indsats og mest af alt kræver det en ændring af bevidstheden. Men hvis du ved, hvordan du gør, kan du opnå det. Ikke i et kloster, ikke på en pilgrimsvandring eller på en ferie til Hawaii. Men i din egen hverdag. På dit arbejde, i dit samvær med din familie og andre nære relationer. Lige her midt i det kaos, som et ambitiøst hverdagsliv nu engang kan være.

Måske synes du ikke selv, du har indflydelse på det stressniveau du er udsat for i din dagligdag. Måske synes du ikke, du har nogen særlig indflydelse på, hvad der sker omkring dig.

Men jeg kan fortælle dig noget. Verden sker. Men du har 100% indflydelse på, hvordan du tager det. Det er dig der oplever din verden som stressende. Det er dig, der reagerer på det, du oplever. Enten reagerer du med vrede, frygt, irritation, had, isolation, svigtende koncentration eller hvad det nu er. Eller også reagerer du på den samme oplevelse med ro, overskud og lethed.

I gennem min stressbehandling lærer jeg dig at kunne vælge selv. Så du hvis du ønsker at bevare din indre ro, kan gøre det. Med lethed. Hvis du har lyst til at bruge din vrede som drivkraft til at handle, kan du gøre det.

Det vi skal arbejde med i din stressbehandling er en løsning på stress. Det handler om at arbejde med, hvordan man lokaliserer de mentale områder i hjernen, der får os til at performe optimalt. Når de rigtige netværk i hjernen er forbundet og sender den rigtige energi og de rigtige millioner af informationer imellem sig på brøkdele af sekunder, vil du kunne forbedre hver eneste område af dit liv,

 • fra karriere til familieliv,
 • fra fysisk til følelsesmæssigt velvære til bedre resultater på golfbanen,
 • samtidig med at du styrker din emotionelle og sociale intelligens så du kan øge din arbejdsglæde, få et mere fredfyldt liv og forbedrede relationer.

Alt sammen noget som den højeste del af vores hjerne, den der kaldes neocortex, altså den del, som mennesket adskiller sig fra andre eksistenser ved at have særlig udviklet. Noget som den her hjernedel er beregnet til at kunne opnå.

Den dårlige nyhed er, at stress svækker og i værste fald ødelægger de fine neurale netværk, der var beregnet til at give dig lykke, velvære og succes. Den gode nyhed er, at der findes en metode til ikke bare at reparere de ødelagte neurale forbindelser, men som også vil stimulere nye forbindelser til at vokse frem i din neocortex og dermed øge din hjernekapacitet. Og når de her netværk bliver integreret vil du komme til at fungere mere optimalt og helt og det vil give dig mulighed for at nå nye højder af dit eget potentiale.

Men selvom vi vel alle sammen ved, at stress er alvorligt, får det de færreste til at gøre noget ved det. Sikkert fordi det at leve med et højt stressniveau er blevet den nye norm. Vi kigger os omkring og ser at alle andre har det på samme måde. Men det at det er udbredt gør det jo ikke hverken sundere, bedre eller mere attråværdigt.

 

Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

Hvordan foregår stressbehandlingsforløbet?

Forløbet 4 trin til at finde din indre ro er en blanding af stressbehandling og redskaber du kan tage med ud i din hverdag. De forløsninger vi laver i behandlingen er varige. De redskaber du får med vil du kunne bruge selv nemt og med ganske små justeringer og bevidsthedsændrende tiltag, som ikke vil kræve enormt meget tid, men som derimod vil have en enorm stor effekt på dit liv, hvis du implementerer dem og bruger dem.

Vi mødes 1 gang om ugen til en personlig individuel session, hvor vi tager fat i de personlige temaer, der aktiverer dine stressreaktioner, sikkert ofte før du overhovedet når at overveje, hvad der sker. De foregår som instinktreaktioner og det er også nede på instinktniveau vi vil arbejde med at forløse dem. Jeg hjælper dig med at forløse de negative følelser og overbevisninger, du bærer rundt på i din underbevidsthed, der udløser dine stressreaktioner. Du vil også lære en metode, så du hen ad vejen vil kunne forløse de følelsesmæssige temaer, der dukker op i dit liv også fremadrettet. 

Du får altså ikke bare dybe personlige forløsninger i din stressbehandling, du får også værktøjerne til selv at have muligheden for altid at kunne finde og bevare din egen indre ro også i fremtiden.

Forløbet løber over 8 uger og hver uge får du:

 • En video med værdifuld viden om det område vi afdækker
 • Øvelser, du nemt kan lave uden at det tager særlig meget af din tid
 • En personlig 1:1 session med mig  i min klinik eller over telefonen, hvor vi forløser dine personlige følelsesmæssige temaer.
Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

 

Hvordan virker Thetahealing?

Jeg arbejder med en række forskellige coaching værktøjer og forskellige terapeutiske værktøjer. Det, der giver den store forløsning er mit healingsarbejde. Jeg arbejder med en healingsform, der hedder Thetahealing.

Hjernen kan befinde sig i forskellige hjernebølgefrekvenser. Når vi sover, er hjernen i deltafrekvens, når vi lige er ved at falde i søvn eller lige er vågnet er hjernen i thetafrekvens. Det er der, hvor du stadig kan fornemme dine drømme. Når vi er koncentrerede og i arbejdsmæssigt flow er hjernen i alfafrekvens og når vi er i almindelig vågen tilstand er hjernen i betafrekvens. Når vi er meget stressede er hjernen i høj betafrekvens, hvilket kan være meget uhensigtsmæssigt i længere tid af gangen, da hjernen så ikke er i stand til at tilsende neuronerne de rette stoffer til at fungere korrekt.

Thetahealing sætter hjernen i thetafrekvens og herfra er det nemt at identificere overbevisninger og ændre dem, så de stemmer overens med, hvad du ønsker dig med din bevidsthed. Thetahealing arbejder på celleplan og kan fjerne fysiske og følelsesmæssige blokeringer og ændre den cellulare hukommelse. Thetahealing adskiller sig fra hypnose ved, at du er fuldstændig vågen hele tiden.

Når du ændrer dine overbevisninger, vil dit liv ændre sig. Når de dybeste årsager af et problem er løst vil du være i stand til at opleve umiddelbare livsændrende resultater. Det, der er sandheden for os inden i, reflekterer det vi oplever i den ydre verden. Så hvis du er klar til at opleve dybe ændringer i dit liv, så er du klar til at blive healet med Thetahealing.

 

Du vil give slip på de underliggende overbevisninger, der udløser dine stressreaktioner. De tre vigtigste følelsesmæssige temaer, som vi vil forløse sammen er:

 • Vrede,  
 • skyld 
 • frygt

du vil kunne forbedre hver eneste område af dit liv,

 • fra karriere til familieliv
 • fra fysisk til følelsesmæssigt velvære til bedre resultater på golfbanen
 • samtidig med at du styrker din emotionelle og sociale intelligens, så du kan øge din arbejdsglæde, få et mere fredfyldt liv og forbedrede relationer

Er du klar til at finde og bevare din indre ro og flytte dit potentiale til nye niveauer?

Så tilmeld dig forløbet her

[themify_button style=”xlarge flat red rect” link=”https://www.evagottrup.dk/produkt/4-trin-til-indre-ro-paa-8-uger”]Ja tak! Jeg er på[/themify_button]

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret Thetahealer og Coach.

Man bliver certificeret for hvert kursus man tager og jeg har gennemført Basis, Advanced, Manifestation og Game of Life. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden månedlig supervision hos Anjasafira Prinds.
Jeg har i forvejen 4 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller på Skype eller telefon.

Jeg er desuden forfatter til bogen Brug din kreativitet og udfold dit potentiale, der udkom på Nyt Nordisk Forlag i 2014. En af de ting, jeg har erfaret ved at arbejde med mennesker, der har mistet deres kreativitet er, at de ofte lever meget stressede liv. Når stressen bliver forløst popper kreativiteten op helt af sig selv.

Stressbehandling – Indre ro midt i kaos
Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

Det siger Helle om at kunne markedsføre sig selv:

”Jeg har nu to gange haft fornøjelsen af at få Theta-healing af Eva.
Som clairvoyant med ønske om at holde foredrag og lave klarsynsaftener, så var det yderst uhensigtsmæssigt, at jeg havde en mærkelig indre modstand mod at stille mig op og blive for synlig med, hvad jeg kan. En modstand, som jeg ikke havde haft succes med at forandre med de almindelige terapi-former. Jeg syntes, at jeg havde alle de rigtige overbevisninger, men alligevel lavede jeg undvigemanøvrer.

Første gang fik jeg healing på problemets kerne – og anden gang på det, der havde ligget og gemt sig nedenunder.

Eva har en rigtig behagelig måde at være på, og hendes indfølingsevne er unik.
Jeg følte mig derfor dejlig støttet i at afdække udløserne til min uønskede adfærd, og det blev hurtigt tydeligt, at mit hoved måske troede på overbevisningen, men det gjorde min krop ikke.
Efter to behandlinger, så var min krop også overbevist og klar til at være med 😉
Eva måtte både ind og håndtere knubs fra min opvækst – og en angst for at bliveforbandet og brændt på bålet som heks 😉

Jeg har det nu helt anderledes, når jeg sidder og booker aftenarrangementer i efteråret.
Det største bevis på healingernes effekt var efter min mening, at da jeg skulle skrive denne anmeldelse, så kunne jeg ikke engang huske, hvad mit problem dengang  var (og der var kun gået to måneder , siden vi startede) 😉

At Eva så også kan arbejde via Skype er et kæmpe plus ;-)”

Siger Helle Lerche, hellelerche.dk

Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

Det siger Putte:

“Hold nu op en skøn tur jeg var på i går. Jeg kom tilbage i armene af en engel, Svøbt ind som et lille bitte barn med de smukkeste hvide fjer omkring mig. Flere gange med følelsen af at Eva ikke måtte stoppe sin healing. Jeg har i den grad gang i min mave. Skønt, da den ikke har fungeret. Jeg har den største hovedpine i dag. Men det skal jo rense ud. Mit hjerte, sind og ego glæder sig til vi mødes skal igen. Af hjertet tak, Skønne Sjæl.”

Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

Det siger Connii, der lider af en bindevævssygdom:

Jeg var til en Tlf session hos Eva .. Jeg har i 15 år været plaget af en bindevævssygdom.. Englene fik mig på rette vej igen.. Men jeg har stadig en del smerter i ryg og knæ … Derfor prøvede jeg efter anbefaling Eva..

Der kom en masse frem som jeg ikke anede jeg havde siddende … Dette blev Healet .. Jeg har fået det betydeligt bedre, selvom der stadig er en rest tilbage.. Vil endnu engang forsøge med Eva.. Hun er sød, stille og rolig og det hele foregår i munter tone og i dit tempo.. Derfor mine varmeste anbefalinger…”

Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

Det siger Yvonne:

“Efter tre behandlinger hos Eva er jeg blevet åbnet op kreativt. Jeg får masser af kreative idéer og kan fastholde mig selv i at gennemføre projekterne. Jeg ved nu, at jeg skal skrive en bog. Jeg ved nu også at jeg skal åbne op for mine spirituelle evner og føler at mulighederne åbner sig for mig, og at jeg hele tiden får bekræftende tegn på, hvad der er min vej i livet.”

Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

Det siger Silas efter én behandling mod sukkerafhængighed:

“Jeg har haft det fantastisk efter i går! Jeg har ikke spist noget som helst med sukker i, og har givet mit lille lager væk til folk på min efterskole. Har haft en trang til sukker, men den har været MEGET lille, og det føles som om det er en fysisk trang og ikke længere den psykiske trang der nager!”

Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

Det siger Britt efter to behandlinger mod sukkerafhængighed:

Kære Eva,
Jeg vil på det varmeste anbefale dig som thetahealer. Du har hjulpet mig af med min sukkerafhængighed med blot 1 behandling efterfulgt af 1 behandling for at sikre, at det var helt væk. Det er helt væk nu, og det er jeg utrolig taknemlig for. Selvom jeg selv havde fået rimelig styr på det siden 1/7, så kaldte min krop på sukker, og det var en kamp hver dag. Men lige siden jeg har været til thetahealing hos dig, så har jeg ikke haft det savn siden på trods af diverse besøg med forældre og kammerat, der har spist chips, chokolade, kager, drukket Coca cola og wienerbrød til en begravelse, så har jeg stort set intet rørt, og det siger mig ikke noget længere. Tusinde tak fordi du har hjulpet mig med at blive fri for min sukkerafhængighed.
Mange hilsner
Britt Hansen

Stressbehandling – Indre ro midt i kaos

Det siger Annie efter én behandling for rygestop:

”Hej Eva Den 10 august hjalp du mig med rygestop. Det var en virkelig pragtfuld oplevelse, med en masse budskaber om kærlighed og at tage vare på mig selv. Du er virkelig god til at få mig til at indse, hvilke ting der skal til for rygestop. Af hjertet tak for oplevelsen. 8 dage med stærkt nedsat rygning,”

Er du klar til at finde og bevare din indre ro og flytte dit potentiale til nye niveauer?

 

Tilmeld dig forløbet her

[themify_button style=”xlarge flat red rect” link=”https://www.evagottrup.dk/produkt/4-trin-til-indre-ro-paa-8-uger”]Ja tak! Jeg er på[/themify_button]

og prisen?

Ja, hvad er det værd at få det liv du drømmer om, fri fra tyngende overbevisninger og negative mønstre? Ret meget vil jeg gætte på. Et liv, hvor du ikke bare får øget din egen livskvalitet, men også vil påvirke dine omgivelser på en positiv måde, så mange af de konflikter og kaotiske situationer, du måske troede du ikke havde indflydelse på pludselig forsvinder eller bliver meget nemmere for dig at takle.

 

Prisen for forløbet koster normalt  12.000 kr. Men lige nu får du det for bare

 

7950 kr.

inkl. moms.

Men skynd dig at ringe, for jeg sætter snart prisen op igen.

Ja tak. Jeg skal med nu

[themify_button style=”xlarge flat red rect” link=”https://www.evagottrup.dk/produkt/4-trin-til-indre-ro-paa-8-uger”]Ja tak! Jeg er på[/themify_button]