At give

“Attitude is a choice. Happiness is a choice. Optimism is a choice. Kindness is a choice.
Giving is a choice. Respect is a choice. Whatever choice you make makes you. Choose wisely.”
― Roy T. Bennett, The Light in the Heart

 

Bestil tid med det samme

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Mine gratis gaver til dig

Jeg arbejder ud fra en holdning om, at jo mere vi giver, jo mere får vi tilbage. Nogen gange på helt andre måder end vi forventede. Men vi får altid noget tilbage.
Jeg gør mange ting, som jeg giver til dig, helt uden beregning. Det gør jeg, fordi det at give hæver kærlighedsenergien, og det er min mission at hæve kærlighedsenerginiveauet i verden. At give i kærlighed er en fantastisk måde at hæve vibrationsniveauet på.
Jeg giver også, fordi jeg gerne vil have dig til at lære mig at kende. Og du lærer mig bedst at kende, når jeg giver noget af mig selv. Derfor er det jeg giver både personligt og meget autentisk. Jeg tror på, at vi kan mødes, der hvor der ikke er så mange facader. Når jeg giver dig noget af mig og min personlige historie og af mine personlige passioner, så tror jeg på, at noget resonerer i dig. Hvis ikke det gør, vil du ikke blive hængene her ret længe. Så hvis du stadig hænger ved, tror jeg på at det gør.
Vi er alle hele og sammensatte personligheder med forskellige former for udfordringer. Nogle af de behandlinger og forløb jeg tilbyder, afspejler at både jeg selv og de mennesker, jeg tiltrækker, har forskelligartede udfordringer, der så har udviklet sig til mere specifikke forløb.
Hvis du vil have mere af mig kan du kaste dig over en eller flere af de her ting, helt gratis:

Blog

Jeg kan virkelig godt lide at skrive og ofte kommer blogindlæg til mig ret nemt og ubesværet. Du vil som regel opleve at jeg tager fat i personlige oplevelser, som jeg synes har en pointe, andre også kan bruge til noget. Jeg har gennem årene både været ekspertblogger på amino.dk, på karrieremor.dk og på levlykkeligt.dk. Du kan få et overblik over mine blogs her:

Personlig power

Jeg giver en gratis video til dig, hvor du kan lære, hvordan du får din personlige power tilbage. Videoen varer ca. 30 minutter og er spækket med indsigter og god viden samt øvelser og læring du kan tage i brug med det samme. Se hvordan du finder din personlige power her.

Forretningssucces

Jeg giver en gratis e-bog til dig, der er selvstændig og vil have glæde af, hvilke 3 ting, der er de vigtigste for mig i forhold til min succes i min forretning. Du behøver ikke lede længere. Den er ganske gratis og rådene udførligt forklaret og lige til at gå til. Hent min gratis e-bog 3 nøgler til at få din forretning på skinner her

Stress

Stress er et ord, der dækker over alt fra momentan travlhed til det totale fysiske stressnedbrud. Mange af os går rundt med en følelse af, at et højt stressniveau er helt normalt. Vi har en tilbøjelighed til at jo mere stressede vi er, jo mindre lytter vi efter de signaler, vi rent faktisk får fra kroppen om at vi er stressede. Hvis du vil vide, hvor stresset du er, giver jeg dig en gratis stresstest. Første skridt til at tage din krops signaler alvorligt. Hent stresstesten her.

Relationer

Kærlighed er alt. Relationer er alt. Uanset om det er relationen til dig selv, din familie, dine venner, dine kolleger, samarbejdspartnere, kunder, din hund eller din kæreste. Måske har du ikke en kæreste, men ville gerne have det. Jeg giver dig en gratis video på 15 minutter, hvor du får et overblik over, hvad det er, der forhindrer dig i at have det kærlighedsliv og de nærende relationer, du drømmer om. Se videoen Er du klar til kærlighed her.

Er du klar til at tage dine drømme alvorligt?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96
 

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret i Japansk lifting og er desuden Thetahealer og Coach.

Jeg har i forvejen 6 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Behandlingerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller hos mig i Kokkedal.

revitaliser dit ansigt med japansk lifting hos Eva Gøttrup