Stressbehandling der giver ro på nerverne med refleksterapi

Effektiv blid ansigts stressbehandling med dybdevirkende effekt

 

Bestil tid til en Ansigts refleksterapi stressbehandling med det samme

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Få ro på nerverne med refleksterapi

Refleksterapi er en effektiv blid ansigtsbehandling med dybdevirkende effekt.

Kroppen sender os konstant små meddelelser om, hvordan den har det. Små emotioner, små jag af smerte, fornemmelser af sammentrækning, modstand eller eftergivenhed. Små bitte tegn, som vi enten kan vælge at lytte til og reagere på, eller vælge at overhøre.

Når vi i lang tid har overhørt signalerne, må kroppen råbe højere for at blive hørt. Så giver signalerne sig udslag i stærkere smerter, inflammationer, lavt immunforsvar eller stress.

Hvis du oplever stress i din hverdag eller du måske endda er gået ned med stress, vil din krop være i konstant alarmberedskab og konstant fodre dit system med en masse stresshormoner, der flyver rundt i kroppen på dig, og gør det svært for dig at finde ro og slappe af, selv hvis du rent faktisk sætter dig ned og prøver på det.

Du kan få en masse redskaber til stresshåndtering. Men hvis du er virkelig stresset i kroppen, kan det du har allermest brug for være, at få kroppen beroliget, nervesystemet beroliget og dit hormonsystem til at genfinde sin balance, så du igen kan begynde at mærke dig selv. Derfra kan du stille og roligt komme tilbage til dig selv.

Refleksterapi gør lige præcis det. Jeg giver dig en blid ansigtsbehandling, der går direkte ind og beroliger centralnervesystemet, der hvor dit tankemylder og dine stress og frygt tanker bliver født. Så falder der ro på. Jeg afbalancerer også dit hormonsystem, så du vil producere mindre adrenalin og serotonin og i stedet stimulerer behandlingen udløsning af ocitycin, der også kaldes kærlighedshormonet. Det der får dig til at føle dig godt tilpas.

Hvis du kører et karriereliv med fuld skrue, eller hvis du har sindsygt travlt med at få familieliv og arbejdsliv til at hænge sammen og du tænker: Jeg har virkelig ikke tid til at give mig selv en pause til dybdevirkende afstressning, så er det faktisk nu, jeg vil sige, at du skal gøre det. Før du knækker.
Måske er der store følelsesmæssige belastninger i dit liv lige nu, sygdom, skilsmisse, arbejdsbyrde, tab af nære relationer eller…

Hvis du allerede er knækket, er stressbehandling med refleksterapi måske det allerbedste, du kan gøre for dig selv. Hvis du er et sted, hvor det næsten bliver for stor en overvindelse at rejse dig og komme hen til en terapeut og forholde dig til alle de årsager, der er i dit liv, som har ført til stressnedbruddet. Så er det nu, du skal komme og få behandling med refleksterapi.

Udefra kan refleksterapi ligne wellness behandling. Det er blidt, behageligt og kræver ikke andet af dig, end at du møder op. Men samtidig med at du bliver afspændt og afstresset, sker der dybe forløsninger, når jeg åbner de blokeringer, der sidder i dit energisystem. Måske har du hørt om meridianer, der er energibaner i kroppen, der får energien til at flyde rundt og forbinde kroppens forskellige systemer både fysisk og psykisk med hinanden. Derfor kan den behandling, jeg giver dig fysisk også påvirke din psyke på en positiv måde.

Nogle af de ting mine klienter med stress oplever er:

  • At kunne mærke sig selv
  • bedre nattesøvn
  • føle sig skarpere
  • føle sig mere energifyldte
  • at komme ned i en ro, de ikke har været i længe eller måske nogensinde
  • at føle en åbning af energi gennem hele kroppen
  • at få afspændt smerter i bevæge apparatet, der er opstået pga. stress
  • at føle sig flyvende

Refleksterapi behandling er et samarbejde
Refleksterapi understøtter dig, hvis du allerede har fokus på din livsstil og lever du sundt og fornuftigt, vil du hurtigt opleve mærkbare resultater. Hvis du fortsat udsætter dig selv for et meget stresset liv, med stort arbejdspres vil behandlingen stadig virke, men resultaterne vil vise sig langsommere. Det samme gælder hvis du vælger at lade der gå langt i mellem hver behandling.

Refleksterapi ligner zoneterapi, men foregår primært ved behandling af ansigtet. Refleksterapi stimulerer og afbalancerer centralnervesystemet (hvilket adskiller sig fra fod zoneterapi), hvilket indvirker effektivt på dit stressniveau og giver kroppen bedre mulighed for heling. Der arbejdes desuden på lymfesystemet, muskler og væv. Samtidig stimuleres nervepunkter, der har direkte forbindelse til hjernen og til specifikke organer og kirtler i kroppen. På den måde kan man lave en meget præcis og specifik behandling i forhold til dine helt specifikke udfordringer.

japansk lifting hos Eva Gøttrup

Jeg er udover at tilbyde Ansigts refleksterapi samt japansk lifting (der er refleksterapiens “lillesøster”), uddannet coach og Thetahealer. Min spirituelle tilgang til livet gør, at det er vigtigt for mig, at de behandlingsformer jeg tilbyder har et holistisk og bæredygtigt fundament. Jeg har 6 års erfaring som alternativ behandler. Dette gør det også muligt at sammensætte et behandlingsforløb, der passer specifikt til dig, og hvor du er lige nu. 
Du kan læse mere om refleksterapi her
Du kan læse mere om, hvordan jeg også kan afhjælpe stress med Thetahealing her

Læs også min blogpost: 7 årsager til at gøre noget for dig selv nu

 

Er det tid for dig til at give dig selv et helt fantastik treat? Giv dig selv en enkelt ansigts refleksterapi behandling eller et ansigts refleksterapi behandlings forløb, hvor tiden kun er din. Hvor du kommer dybt ned i en afslappet tilstand, bliver renset ud, revitaliseret og afbalanceret på den allermest behagelige og blide måde.

Normalt tager jeg 800 kr. for en behandling.

Lige nu har jeg et særligt tilbud til dig:

Du får en enkelt Ansigts refleksterapi behandling for 600 kr. Når du har besluttet dig for videre behandling, vil du få alle de behandlinger, du booker indenfor 14 dage efter 1. behandling til den samme reducerede pris. 

Du kan få behandling enten i min klinik på Østerbro eller hjemme hos mig i Kokkedal

Skynd dig at ring for din første bookning.

 

Er du klar til at få et sundere helbred?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Du kan bestille en behandling direkte her

Nina reference

Hør hvad Nina, der har kronisk træthedssyndrom, daglig migræne og stress siger:

“Behandlingen med refleksterapi er noget af det bedste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg var helt i himlen. Det var som ren sukker og champagne, på den gode måde. Den forkælelse var fantastisk. Jeg er dog også ultra sensitiv, så behandlingen satte gang i en voldsom udrensningsproces.”

Katrine reference

Det siger Katrine, der har stress, om refleksterapi:
Det er et rigtig godt boost til at komme hurtigt ned i kroppen og få ro på. Jeg dyrker også mindfulness og synes at denne her behandling grounder mig mere og hurtigere, selvom jeg også er meget glad for mindfulness. Under behandlingen blev jeg helt tung og fik en dyb følelse af afslappethed, som gerne bare måtte blive ved. Det er et rigtig godt skub, hvis man er stresset, så kroppen kan mærke, hvordan man kan have det, uden at det kræver ret meget af en selv, som det jo mere gør med mindfulness.

Gitte reference

Hør hvad Gitte, der har stress sagde lige efter behandlingen med refleksterapi:

“Det var så afslappende og forløsende. Når jeg tænker på, hvordan jeg havde det, da jeg stod op i morges…Kroppen faldt helt til ro og min stressmavepine forsvandt.

Og efter 14 dag sagde Gitte: Jeg har oplevet en helt fantastisk ro. Min mavepine fortrak sig, og jeg har været helt rolig, selvom der har været mange ting, og der er sket mange ting, som normalt ville have fået mig op på et højt stressniveau, har jeg kunnet bevare roen.”

Tom reference

Hør hvad Tom, der har været stresssygemeldt siger om behandling med refleksterapi:

“Det var afslappende og super behageligt. Jeg kunne mærke at noget åbnede sig i områder af kroppen. Jeg følte en ro, som om kroppen lander. Den fandt tilbage til sig selv. I dagene efter havde jeg ufattelig meget energi og jeg følte mig rimeligt struktureret de dage, jeg har været tilbage på arbejde. Jeg kan også mærke min krop mere, og kan derfor bedre mærke, når jeg har brug for at sige fra.”

 

 

 

 

Er du klar til at få et sundere helbred?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Du kan bestille en behandling direkte her