Stressbehandling der giver ro på nerverne med refleksterapi

Effektiv blid ansigts stressbehandling med dybdevirkende effekt
Oplever du stress i din hverdag eller er du måske endda er gået ned med stress? Så vil din krop være i konstant alarmberedskab og konstant fodre dit system med en masse stresshormoner, der flyver rundt i kroppen på dig, og gør det svært for dig at finde ro og slappe af, selv hvis du rent faktisk sætter dig ned og prøver på det.

Bestil tid til en Ansigts refleksterapi stressbehandling med det samme

Eva_refleksterapi_behandling

Få ro på nerverne med refleksterapi

Refleksterapi er en effektiv blid ansigtsbehandling med dybdevirkende effekt.

Kroppen sender os konstant små meddelelser om, hvordan den har det. Små emotioner, små jag af smerte, fornemmelser af sammentrækning, modstand eller eftergivenhed. Små bitte tegn, som vi enten kan vælge at lytte til og reagere på, eller vælge at overhøre.

Hvis du i lang tid har overhørt signalerne, må kroppen råbe højere for at blive hørt. Så giver signalerne sig udslag i stærkere smerter, inflammationer, lavt immunforsvar eller stress. Kender du det?

Du kan få en masse redskaber til stresshåndtering. Men hvis du er virkelig stresset i kroppen, kan det du har allermest brug for være, at få kroppen beroliget, nervesystemet beroliget og dit hormonsystem til at genfinde sin balance, så du igen kan begynde at mærke dig selv. Derfra kan du stille og roligt komme tilbage til dig selv.

Refleksterapi gør lige præcis det. Jeg giver dig en blid ansigtsbehandling, der går direkte ind og beroligercentralnervesystemet, der hvor dit tankemylder og dine stress og frygt tanker bliver født. Så falder der ro på. Jeg afbalancerer også dit hormonsystem, så du vil producere mindre adrenalin og serotonin og i stedet stimulerer behandlingen udløsning af oxitycin, der også kaldes kærlighedshormonet. Det der får dig til at føle dig godt tilpas.

woman-2197947_960_720

Effektiv kropsbehandling, der føles som wellness

Udefra kan refleksterapi ligne wellness behandling. Det er blidt, behageligt og kræver ikke andet af dig, end at du møder op. Men samtidig med at du bliver afspændt og afstresset, sker der dybe forløsninger, når jeg åbner de blokeringer, der sidder i dit energisystem. Måske har du hørt om meridianer, der er energibaner i kroppen, der får energien til at flyde rundt og forbinde kroppens forskellige systemer både fysisk og psykisk med hinanden. Derfor kan den behandling, jeg giver dig fysisk også påvirke din psyke på en positiv måde.

Nogle af de ting mine klienter med stress oplever er:

  • At kunne mærke sig selv
  • bedre nattesøvn
  • føle sig skarpere
  • føle sig mere energifyldte
  • at komme ned i en ro, de ikke har været i længe eller måske nogensinde
  • at føle en åbning af energi gennem hele kroppen
  • at få afspændt smerter i bevæge apparatet, der er opstået pga. stress
  • at føle sig flyvende
samarbejde_refleksterapi_stressbehandling_livsstil2

Refleksterapi behandling er et samarbejde

Refleksterapi understøtter dig, hvis du allerede har fokus på din livsstil og lever du sundt og fornuftigt, vil du hurtigt opleve mærkbare resultater. Hvis du fortsat udsætter dig selv for et meget stresset liv, med stort arbejdspres vil behandlingen stadig virke, men resultaterne vil vise sig langsommere. Det samme gælder hvis du vælger at lade der gå langt i mellem hver behandling.

Refleksterapi ligner zoneterapi, men foregår primært ved behandling af ansigtet. Refleksterapi stimulerer og afbalancerer centralnervesystemet (hvilket adskiller sig fra fod zoneterapi), hvilket indvirker effektivt på dit stressniveau og giver kroppen bedre mulighed for heling. Jeg arbejder desuden på dit lymfesystem, muskler og dit væv. Samtidig stimulerer jeg nervepunkter, der har direkte forbindelse til hjernen og til specifikke organer og kirtler i kroppen. På den måde laver jeg en meget præcis og specifik behandling i forhold til dine helt specifikke udfordringer.

Er det tid for dig til at give dig selv et helt fantastik treat?

Giv dig selv en enkelt ansigts refleksterapi behandling eller et ansigts refleksterapi behandlings forløb, hvor tiden kun er din. Hvor du kommer dybt ned i en afslappet tilstand, bliver renset ud, revitaliseret og afbalanceret på den allermest behagelige og blide måde.

En enkelt behandling koster 800 kr.

Et behandlingsforløb på 6 behandlinger koster 4.200 kr.
Du sparer altså 600 kr.

Er du klar til at få et sundere helbred?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Du kan bestille en behandling direkte her

Nina reference

Hør hvad Nina, der har kronisk træthedssyndrom, daglig migræne og stress siger:

“Behandlingen med refleksterapi er noget af det bedste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg var helt i himlen. Det var som ren sukker og champagne, på den gode måde. Den forkælelse var fantastisk. Jeg er dog også ultra sensitiv, så behandlingen satte gang i en voldsom udrensningsproces.”

Katrine reference

Det siger Katrine, der har stress, om refleksterapi:
“Det er et rigtig godt boost til at komme hurtigt ned i kroppen og få ro på. Jeg dyrker også mindfulness og synes at denne her behandling grounder mig mere og hurtigere, selvom jeg også er meget glad for mindfulness. Under behandlingen blev jeg helt tung og fik en dyb følelse af afslappethed, som gerne bare måtte blive ved. Det er et rigtig godt skub, hvis man er stresset, så kroppen kan mærke, hvordan man kan have det, uden at det kræver ret meget af en selv, som det jo mere gør med mindfulness.”

Gitte reference

Hør hvad Gitte, der har stress sagde lige efter behandlingen med refleksterapi:

“Det var så afslappende og forløsende. Når jeg tænker på, hvordan jeg havde det, da jeg stod op i morges…Kroppen faldt helt til ro og min stressmavepine forsvandt.

Og efter 14 dag sagde Gitte: Jeg har oplevet en helt fantastisk ro. Min mavepine fortrak sig, og jeg har været helt rolig, selvom der har været mange ting, og der er sket mange ting, som normalt ville have fået mig op på et højt stressniveau, har jeg kunnet bevare roen.”

Tom reference

Hør hvad Tom, der har været stresssygemeldt siger om behandling med refleksterapi:

“Det var afslappende og super behageligt. Jeg kunne mærke at noget åbnede sig i områder af kroppen. Jeg følte en ro, som om kroppen lander. Den fandt tilbage til sig selv. I dagene efter havde jeg ufattelig meget energi og jeg følte mig rimeligt struktureret de dage, jeg har været tilbage på arbejde. Jeg kan også mærke min krop mere, og kan derfor bedre mærke, når jeg har brug for at sige fra.”

Er du klar til at få et sundere helbred?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Du kan bestille en behandling direkte her

Evagøttrup_stressforløb_thetahealing_sq

Jeg hedder Eva Gøttrup

Jeg er udover at tilbyde Ansigts refleksterapi samt japansk lifting (der er refleksterapiens “lillesøster”), uddannet coach og Thetahealer. Min spirituelle tilgang til livet gør, at det er vigtigt for mig, at de behandlingsformer jeg tilbyder har et holistisk og bæredygtigt fundament. Jeg har 6 års erfaring som alternativ behandler. Dette gør det også muligt at sammensætte et behandlingsforløb, der passer specifikt til dig, og hvor du er lige nu. 
Du kan læse mere om refleksterapi her
Du kan læse mere om, mit stressforløb: Ro på NU! her
Se mine videoer, hvor jeg giver dig forskellige perspektiver på stress
Læs også min blogpost: 7 årsager til at gøre noget for dig selv nu

Derfor er jeg refleksterapeut

For tre år siden havde jeg et følelsesmæssigt sammenbrud. Jeg var lige blevet skilt, jeg havde Glasset var så at sige løbet over af at have sat alle fixpunkter over styr på en gang, skilsmisse, flytning, et kuldsejlet byggeprojekt, begge mine børns indlæringsproblemer, arbejdsmæssigt kaos og en fuldstændig vild forelskelse, der alligevel ikke skulle være, slog mig helt i gulvet og gjorde mig ude af stand til handling i flere måneder.

I gennem en del år havde jeg allerede brugt Thetahealing til at forløse følelsesmæssige traumer og udfordringer. Men der, hvor jeg var på det tidspunkt, var det ikke nok at tilgå mine følelser. Min krop var også sat ud af drift og jeg havde brug for kropslig healing.

Mine børn havde også brug for hjælp. Jeg kan ikke sige, at de ikke har fået hjælp fra skolens side til støtteundervisning og tidlig læseindsats. Det var hjalp bare ikke. I hvert tilfælde ikke nok. De er begge adopterede og det var tydeligt for mig, at de ting, de har med i bagagen havde sat sig i deres kroppes cellehukommelse og energisystem.

Jeg faldt over refleksterapi og fik både selv behandlinger, mens jeg selv lærte teknikken og gav mine børn behandlinger.

For mig var det kombinationen af kropsbehandling og Thetahealing, der hurtigt fik mig ikke bare ovenpå, men hen til et nyt niveau af livserkendelse og væren i tilværelsen. En tilstand og til et liv med så mange positive aspekter, at jeg ikke havde turdet tro det muligt.

Min søn fandt sit fokus. Han kunne pludselig koncentrere sig meget længere tid ad gangen. Han har en nysgerrighed på verden og lærer ved at engagere sig i emner og temaer, der tænder ham og går til livet med en ildhu og glæde, der er fantastisk at følge.

Min datter fandt ro. Den uro hun ellers altid havde oplevet var i hendes krop forsvandt. Hun er blevet langt bedre til at huske og til at tage ansvar for sig selv.