Kurser og gruppeforløb

Få glæde af et fælles energiløft og andres indsigter

 

Ring hvis du er interesseret i at høre mere

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Kurser og gruppeforløb

Jeg udbyder en lang forskellige kurser og gruppeforløb. Noget foregår live, hvor vi mødes i en gruppe og noget foregår online. Noget af det, jeg synes er en fordel ved at undervise og behandle mennesker i en gruppe er at der opstaår en gruppedynamik. Du vil opleve at andre har nogle udfordringer, der ligner dine og du vil kunne få glæde af at udveksle erfaringer. Nogen gange vil du kunne se, hvad det lige er andre har brug for. At give denne indsigt til andre er for de fleste af os betydningsfuldt og dejligt. Andre gange kan det være dig, der får en indsigt eller en erfaring med dig, som en anden deltager deler med dig. Det giver alt sammen en følelse af forbundethed. Samtidig er det min erfaring at energiniveauet stiger betragteligt når vi er flere samlet, der arbejder med den samme type udfordringer og frigiver og forløser de ting, det indebærer. Energien løfter sig, hvilket giver dig en del mere med.
Ved nogle kurser laver jeg en kombination af onlinevideoer og live møder eller onlinemøder med gruppen på nettet. Det er min erfaring at det kan være en fordel at modtage undervisningsdelen af et tema på video. Du kan se videoen, når du er mest frisk eller har bedst tid altså præcis når det passer dig. Du kan se den igen og igen eller se de dele af den, der er vigtige eller svære for dig at få hold på og spole let forbi viden, som du allerede har eller ikke interesserer dig for lige nu.
Lige nu tilbyder jeg kurser og forløb inden for forretningsudvikling, relationer og meditation:

Forretningsudvikling

Kurset Hvorfor køber folk det du har at sælge er en kombination af online videoer og fælles gruppekald på nettet. Vi afdækker, hvordan du bliver helt skarp på din målgruppe og hvad din målgruppe har brug for for at de køber dine produkter og services.

Relationer og kærlighed

Klar til kærlighed er et intensivt 2-dages weekend gruppeforløb, hvor du vil opleve en kombination af fælles forløsninger, gruppesamtaler og healinger. Vi afdækker de vigtigste områder omkring, hvad der holder dig tilbage fra at have det kærlighedsliv du drømmer om.

Meditation

Morning Meditation Movement er en bevægelse, hvor jeg leder en daglig morgenmeditation over telefonen, så vi i fællesskabet arbejder med kærlighedsenergien og sammen løfter vibrationsniveauet, så vi giver vores bidrag til at hæve kærlighedsniveauet i os selv og verden.

Er du klar til at tage dine drømme alvorligt?

Skynd dig at ringe til mig nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret i Japansk lifting og er desuden Thetahealer og Coach.

Jeg har i forvejen 6 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Behandlingerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller hos mig i Kokkedal.

revitaliser dit ansigt med japansk lifting hos Eva Gøttrup