Sukkerafhængighed
– Slip sukkertrangen og tag styringen af dit sukkerindtag

Forestil dig at du levede et liv fuld af alt, hvad du drømmer om. Et liv, hvor du er sund, glad og fuld af energi.
Forestil dig at du kan komme igennem dine dage uden voldsomme udsving af træthed og humørsvingninger. Forestil dig, at du kan holde din vægt stabil. Forestil dig at du har den fulde frihed til at vælge at spise det, der er godt for din krop, fri for cravings og ubændig trang til bare at måtte have sukker NU! Forestil dig et liv fri for sukkerafhængighed. Et liv hvor du let kan give slip på sukkertrangen og tage styringen af dit sukkerindtag.
eva i cirkel300
Ring for en uforpligtende snak nu

Tlf: 21 75 17 96

 

Sukkerafhængighed – Slip sukkertrangen og tag styringen af dit sukkerindtag
Sukkerafhængighed – Slip sukkertrangen og tag styringen af dit sukkerindtag

Hvad hjælper det at du godt ved at sukker:

 • Sætter dit blodsukker på en rutsjetur
 • Sætter sig på sidebenene
 • Gør dig træt og uoplagt
 • Gør dig irritabel
 • Giver dig risiko for overvægt
 • Giver dig risiko for følgesygdomme som diabetes

 

Når bare tanken om en enkelt dag uden sukker:

 • Giver dig koldsved
 • Gør dig rastløs
 • Hensætter dig i desperation
 • Får dig til at skælde ud på alle omkring dig
 • Får dine tanker til at cirkulere om hvordan og hvornår du alligevel kan snyde dig til et sukkerfix
 • Hensætter dig i ubærlig sorg over at miste en af dine allerkæreste venner (din cola, din plade chokolade, din slikpose, din is eller hvad det nu er)
 • Sætter dig i en identitetskrise, der langt overgår dine sorteste dage som teenager

 

Sukkerafhængighed

Sukkerafhængighed giver dig en trang til sukker, der kan sidestilles med afhængighed af alkohol, cigaretter eller hårdere stoffer. Der sker nemlig det, at hjernen udskiller Dopamin og Serotonin, der begge er hormoner, der giver dig en følelse af velvære. Den følelse bliver du afhængig af, og det er det, der giver dig din sukkerafhængighed. Du opbygger simpelthen en craving efter sukker, der kan få dig til næsten at ville gøre hvad som helst, for at få dit sukkerfix. Over tid vil du oven i købet risikere at udvikle en tolerans, der gør at din sukkerafhængighed vil give dig trang til mere og mere sukker, for at du vil få den tilfredshedsfølelse i kroppen, som du søger.

Hvornår lider du af sukkerafhængighed?

Ligesom der i Danmark er en udpræget alkoholkultur er sukkerafhængighed også dybt forankret i den samfundsmæssige udvikling og vores kultur og måde at være sammen på. Det er blevet en livsstil at spise fastfood, slik og sukkerholdige drikke og det er så almindeligt at spise kager og andre søde sager, når vi skal hygge, at vi nærmest ikke kan adskille de to ting.
Om din sukkertrang skal kaldes sukkerafhængighed er et spørgsmål om, hvad du selv føler. Her er det, at det ikke hjælper at kigge på din nabo eller kollega. De har det måske på samme måde. Hvilket jo ikke gør din sukkerafhængighed mindre. Hvis du føler dig styret af din sukkertrang og ikke føler at du frit kan vælge om du siger ja eller nej til sukkerholdige føde- og drikkevarer, hvis du føler at du en til flere gange om dagen oplever at du nærmest vil gøre hvad som helst for at få noget sukkerholdigt, så er det på tide at gøre noget ved din situation.

Slip sukkertrangen og tag styringen af dit sukkerindtag

Men hvad nu hvis du kunne give slip på sukkertrangen? Hvad hvis du kunne gå igennem dine dage uden den mindste lyst til lige at snuppe en cola, køre en plade Marabou ned eller ondulere en pose Matadormix.
Med Thetahealing kan jeg fjerne din sukkertrang. De fleste går herfra efter en enkelt behandling uden nogen som helst trang til sukker. Det foregår altså uden nedtrapning, men ved simpelthen at ændre dine egne indre overbevisninger og heale de dybere liggende årsager til, at du har udviklet et afhængighedsforhold til sukker.

Sukkerafhængighed er udover at give dig en fysisk afhængighed også en vane, hvor du i mange situationer i din dagligdag vanemæssigt vælger det sukkerholdige frem for mere sunde valg. Jeg kan som regel godt fjerne sukkertrang med en enkelt behandling. De fleste har dog glæde af at komme igen til 2-3 behandlinger, så jeg kan hjælpe dig med at få opbygget nye bedre vaner og selv tage styringen af dit sukkerindtag.

Hør hvad  det kan gøre for dig at slippe din sukkerafhængighed

Ring for en uforpligtende snak nu

[themify_button style=”xlarge red flat rect” ]Ja tak Tlf: 21 75 17 96[/themify_button]

Her er nogle af de riscici, der er ved at fortsætte din sukkerafhængighed:

 • For stort sukkerindtag overbelaster din lever ligesom det er tilfældet med for stort alkoholindtag.
 • For stort sukkerindtag snyder din krops appetitregulering. Det stimulerer insulin, der udløser sultfølelse og undertrykker leptin, der er dit mæthedshormon. Det får dig til at spise mere, tage på i vægt og udvikle insulin resistance.
 • For stort sukkerindtag kan give dig metabolisk syndrom, der er et forstadie til livsstilssygdomme som f.eks. diabetes, forhøjet blodsukker, forhøjet blodtryk samt forhøjet kolesterol niveau.
 • For stort sukkerindtag giver forhøjet urinsyre, hvilket forøger risikoen for hjerte og nyresygdomme.
 • Fructose altså sukker virker på kroppen ligesom alkohol, det udløser frie radikaler hvilket fører til inflammationer.
 • Fructose er ligesom alkohol vanedannende og kan medføre til afhængighed.
 • Børn lærer kostvaner af deres forældre. Dine børn er i stor risiko for at gentage dit sukkerafhængighedsmønster

Her er nogle af fordelene ved at få kontrol over dit sukkerindtag:

  • Se yngre ud. For meget sukker binder sig til kollagen og reducerer effekten af både kollagen og elastin, som er de proteiner, der får din hud til at se ung ud. Lavt stabilt blodsukker får dig simpelthen til at se yngre ud.
  • Opnå din ideelle vægt. Både insulin og leptin bliver påvirket af for højt blodsukker. Ved at få din styr på din blodsukkerbalance vil dine leptinhormoner blive i stand til at give dig de rigtige signaler om, hvornår du er sulten og hvornår du er mæt. Med en bedre appetitstyring vil du formodentlig let genfinde din ideelle vægt.
  • Kontrol over din sukkercraving. Når din blodsukkerbalance har været for høj switcher kroppen den selv nedad ved hjælp af insulin. Blodsukkeret falder så til alt for lavt niveau. Det udløser nemt ustyrlig sukkercraving eller andre former for ædeflip, hvor du ikke kan styre dit mad og sukkerindtag. Når du har sluppet din sukkerafhængighed får du kontrollen tilbage over hvad du putter i munden.
  • Du vil sove bedre. Især hvis du har det med at spise en masse sukker lige før sengetid. Et for højt blodsukkerniveau lige før du skal sove kan gøre det svært for dig at falde i søvn og give dig en urolig søvn. Du undgår også at få et blodsukkerfald ved daggry.
  • Slut med eftermiddags træthed. Hvis du spiser meget sukkerholdigt mad oplever du sikkert ofte en enorm træthed hen på eftermiddagen. Med et reguleret blodsukkerniveau undgår du den træthed og har masser energi tilbage til hele din dag.

 

Er du klar til at skabe det liv du drømmer om – fri for afhængighed af sukker

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Sukkerafhængighed – Slip sukkertrangen og tag styringen af dit sukkerindtag

Sådan arbejder vi sammen

Når du kontakter mig tager vi en hurtig snak om, hvad det er du ønsker og hvordan din situation er lige nu. Vi aftaler en dato for 1. behandling.

Jeg kan gøre rigtig meget for at fjerne din sukkertrang og afhængighed af sukker. Jeg arbejder også med at fjerne bagvedliggende traumer, der kan være årsag til, at du har brug for sukkeret for at dæmpe dine følelsesmæssige reaktioner.

Normalt vil en enkel session være nok til at fjerne sukkertrangen. Jeg vil dog altid anbefale at du kommer minimum 2-3 gange, så vi kan fjerne eventuelle resterende overbevisninger. Nogle gange kan der ligge en del traumer til grund for sukkerafhængigheden. Dem vil jeg også kunne hjælpe dig med at forløse, dog kan det i visse tilfælde kræve flere sessioner.

Du skal selvfølgelig vide at det her er et samarbejde. Du vælger i sidste ende selv hvad du kommer i munden.

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

 

Book en session her

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret Thetahealer og Coach.

Man bliver certificeret for hvert kursus man tager og jeg har gennemført Basis, Advanced, Manifestation og Game of Life. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden månedlig supervision hos Anjasafira Prinds.
Jeg har i forvejen 6 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller på Skype.

Sukkerafhængighed – Slip sukkertrangen og tag styringen af dit sukkerindtag
Sukkerafhængighed – Slip sukkertrangen og tag styringen af dit sukkerindtag

Det siger Silas efter én behandling mod sukkerafhængighed:

“Jeg har haft det fantastisk efter i går! Jeg har ikke spist noget som helst med sukker i, og har givet mit lille lager væk til folk på min efterskole. Har haft en trang til sukker, men den har været MEGET lille, og det føles som om det er en fysisk trang og ikke længere den psykiske trang der nager!”

Sukkerafhængighed – Slip sukkertrangen og tag styringen af dit sukkerindtag

Det siger Britt efter to behandlinger mod sukkerafhængighed:

Kære Eva,
Jeg vil på det varmeste anbefale dig som thetahealer. Du har hjulpet mig af med min sukkerafhængighed med blot 1 behandling efterfulgt af 1 behandling for at sikre, at det var helt væk. Det er helt væk nu, og det er jeg utrolig taknemlig for. Selvom jeg selv havde fået rimelig styr på det siden 1/7, så kaldte min krop på sukker, og det var en kamp hver dag. Men lige siden jeg har været til thetahealing hos dig, så har jeg ikke haft det savn siden på trods af diverse besøg med forældre og kammerat, der har spist chips, chokolade, kager, drukket Coca cola og wienerbrød til en begravelse, så har jeg stort set intet rørt, og det siger mig ikke noget længere. Tusinde tak fordi du har hjulpet mig med at blive fri for min sukkerafhængighed.
Mange hilsner
Britt Hansen

Sukkerafhængighed – Slip sukkertrangen og tag styringen af dit sukkerindtag

Det siger Annie efter én behandling for rygestop:

”Hej Eva Den 10 august hjalp du mig med rygestop. Det var en virkelig pragtfuld oplevelse, med en masse budskaber om kærlighed og at tage vare på mig selv. Du er virkelig god til at få mig til at indse, hvilke ting der skal til for rygestop. Af hjertet tak for oplevelsen. 8 dage med stærkt nedsat rygning,”

Det siger Birgit efter én behandling for rygestop:

”Midt under behandlingen kiggede vi på en gammel sorg, som jeg forlængst troede jeg var kommet over. Men kroppen huskede den åbenbart stadig. Jeg fik vildt meget lyst til at ryge. Eva hjalp mig med at forløse sorgen, og det føltes blidt og rart. Efter behandlingen har jeg ikke haft lyst til cigaretter overhovedet.”

Det siger Hanne efter én behandling for rygestop:

”Efter behandlingen får jeg nærmest kvalme bare ved tanken om en cigaret. Bare tanken giver mig samme følelse som aller første gang, jeg skulle prøve at ryge. Jeg bruger den følelse, når vanen får mig til at række ud efter en cigaret. Det gør det nemt at lade være. Ikke flere cigaretter til mig, tak”

Er du klar til at skabe det liv du drømmer om – fri for afhængighed af sukker

Ring for en uforpligtende snak nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Book en session her