Stresscoaching
– slip frygten, få overskuddet tilbage

Drømmer du om at kunne takle enhver situation med en dynamisk energi, der kommer fra en grundlæggende indre ro. Drømmer du om at kunne bevare overblikket. Se situationen i øjnene uden at blive trukket rundt af frygt eller pludselig vrede. Drømmer du om en hverdag fri for stress. Men der imod med masser af energi og handlekraft.

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage

Stress er gået hen og blevet en folkesygdom i vores samfund. Begrebet stress dækker over et bredt spektrum af situationer. Det kan være momentan travlhed. Det rush, der lige får adrenalinet til at pumpe ekstra hurtigt i årerne. Det kan være, at være gået ned med stress. Alt fra dage eller ugers sygemelding til det totale sammenbrud. Der kan være situationer, hvor hjernen er stået helt af og demens vil være det næste skridt.

Stress kan udløses af mange forskellige faktorer. Der kan være tale om arbejdsrelateret stress, hvis du f.eks. oplever et vedvarende stort arbejdspres, urimelige arbejdsvilkår, konstante forandringer i form af besparelser og omorganisering. Det kan være dit forhold til din chef eller dine kolleger, der stresser eller belastende arbejdsstillinger.

Stress kan også udløses af private forhold. Belastende forhold til kæreste, skilsmisse, særlige udfordringer med dine børn, sygdom hos dig selv eller dine nærmeste, belastede boligforhold eller dårlig økonomi.

Alting hænger sammen, og samlet set kan for mange af de her belastninger, belaste din krop og psyke så meget, at du oplever stressrelaterede symptomer. Måske har du overhørt dem, måske er du gået ned med stress.

Stress er tæt forbundet med frygt. Når vi oplever frygt reagerer vi instinktivt ved enten at gå i kæmp, flygt eller frys tilstand. Klogt nok, hvis vi var i reel fare en sjælden gang. Men det er en tilstand, der slider hårdt på din krop og din hjerne. Forestil dig at brandalarmen var udløst og kørte hylende og konstant og forestil dig så, at det er sådan din hjerne har det, når den er i stressmode.

Stress tilstanden er altså ikke et godt sted at være. Måske er du motiveret af korte deadlines og tænder på den intense stemning, der kan opstå, når alting kører og vi klarer den. Det er fint nok, engang i mellem.

Men allerbedst er det, hvis du selv i pressede situationer, kan bevare roen. Holde hovedet koldt så at sige.

Du kan måske lære at håndtere din frygt med viljestyrke. Presse dig selv til at tåle det. Hvis frygten stadig er der, vil det være en hård vej, der vil slide hårdt på din hjerne.

Men hvad nu, hvis du i stedet for kunne forløse din frygt? Hvis du kunne være i dit liv fri for frygt? Hvis du kunne stå i en hvilken som helst situation på dit arbejde, i en potentiel konflikt situation på jobbet eller derhjemme og bevare en indre ro. Bevare dit overblik. Være i stand til at tage de rette beslutninger, være i stand til at handle. Med dynamisk energi.

Min stressbehandling går ud på at reprogrammere din hjerne fri for frygt. Du kan få forebyggende stressbehandling, så du er klædt på til at takle hverdagens kaos, uden at gå ned, eller du kan genopbygge dig selv med stressbehandlingen, så du får din hjerne til at falde til ro og får ro på hele dit system og kan finde ind til den ro i dig selv, som din stresstilstand trækker dig væk fra.

 

Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage

Hvordan foregår stresscoachingen?

Min stressbehandling går ud på at reprogrammere din hjerne fri for frygt. Du kan få forebyggende stressbehandling, så du er klædt på til at takle hverdagens kaos, uden at gå ned, eller du kan genopbygge dig selv med stressbehandlingen, så du får din hjerne til at falde til ro og får ro på hele dit system og kan finde ind til den ro i dig selv, som din stresstilstand trækker dig væk fra.

Jeg tager kontakt til din underbevidsthed og kalder de negative og begrænsende overbevisninger frem i dig, der sender frygtsignaler til din hjerne og får dine instinkter til at reagere. Jeg forløser dem med dig og vi tager kontakt til dit højeste selv. Den del af din højeste intelligens, der hæver sig over dit bevidste jeg. Derfra hvor du ved, hvad der er til dit højeste og bedste. Herfra indsætter vi de støttende positive overbevisninger, der vil give dig mod, power, positiv energi og indre ro.

Ring til mig og lad os tage en snak om din situation. Du kan få behandling i min klinik på Østerbro eller over Skype eller telefon.

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage

 

Hvordan virker Thetahealing?

Jeg arbejder med en række forskellige coaching værktøjer og forskellige terapeutiske værktøjer. Det, der giver den store forløsning er mit healingsarbejde. Jeg arbejder med en healingsform, der hedder Thetahealing.

Hjernen kan befinde sig i forskellige hjernebølgefrekvenser. Når vi sover, er hjernen i deltafrekvens, når vi lige er ved at falde i søvn eller lige er vågnet er hjernen i thetafrekvens. Det er der, hvor du stadig kan fornemme dine drømme. Når vi er koncentrerede og i arbejdsmæssigt flow er hjernen i alfafrekvens og når vi er i almindelig vågen tilstand er hjernen i betafrekvens. Når vi er meget stressede er hjernen i høj betafrekvens, hvilket kan være meget uhensigtsmæssigt i længere tid af gangen, da hjernen så ikke er i stand til at tilsende neuronerne de rette stoffer til at fungere korrekt.

Thetahealing sætter hjernen i thetafrekvens og herfra er det nemt at identificere overbevisninger og ændre dem, så de stemmer overens med, hvad du ønsker dig med din bevidsthed. Thetahealing arbejder på celleplan og kan fjerne fysiske og følelsesmæssige blokeringer og ændre den cellulare hukommelse. Thetahealing adskiller sig fra hypnose ved, at du er fuldstændig vågen hele tiden.

Når du ændrer dine overbevisninger, vil dit liv ændre sig. Når de dybeste årsager af et problem er løst vil du være i stand til at opleve umiddelbare livsændrende resultater. Det, der er sandheden for os inden i, reflekterer det vi oplever i den ydre verden. Så hvis du er klar til at opleve dybe ændringer i dit liv, så er du klar til at blive healet med Thetahealing.

 

Du vil give slip på de underliggende overbevisninger, der udløser dine stressreaktioner. De tre vigtigste følelsesmæssige temaer, som vi vil forløse sammen er:

  • Vrede,  
  • skyld 
  • frygt

du vil kunne forbedre hver eneste område af dit liv,

  • fra karriere til familieliv
  • fra fysisk til følelsesmæssigt velvære til bedre resultater på golfbanen
  • samtidig med at du styrker din emotionelle og sociale intelligens, så du kan øge din arbejdsglæde, få et mere fredfyldt liv og forbedrede relationer

Er du klar til at finde og bevare din indre ro og flytte dit potentiale til nye niveauer?

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret Thetahealer og Coach.

Man bliver certificeret for hvert kursus man tager og jeg har gennemført Basis, Advanced, Manifestation og Game of Life. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden månedlig supervision hos Anjasafira Prinds.
Jeg har i forvejen 4 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller på Skype eller telefon.

Jeg er desuden forfatter til bogen Brug din kreativitet og udfold dit potentiale, der udkom på Nyt Nordisk Forlag i 2014. En af de ting, jeg har erfaret ved at arbejde med mennesker, der har mistet deres kreativitet er, at de ofte lever meget stressede liv. Når stressen bliver forløst popper kreativiteten op helt af sig selv.

Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage
Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage

Det siger Helle om at kunne markedsføre sig selv:

”Jeg har nu to gange haft fornøjelsen af at få Theta-healing af Eva.
Som clairvoyant med ønske om at holde foredrag og lave klarsynsaftener, så var det yderst uhensigtsmæssigt, at jeg havde en mærkelig indre modstand mod at stille mig op og blive for synlig med, hvad jeg kan. En modstand, som jeg ikke havde haft succes med at forandre med de almindelige terapi-former. Jeg syntes, at jeg havde alle de rigtige overbevisninger, men alligevel lavede jeg undvigemanøvrer.

Første gang fik jeg healing på problemets kerne – og anden gang på det, der havde ligget og gemt sig nedenunder.

Eva har en rigtig behagelig måde at være på, og hendes indfølingsevne er unik.
Jeg følte mig derfor dejlig støttet i at afdække udløserne til min uønskede adfærd, og det blev hurtigt tydeligt, at mit hoved måske troede på overbevisningen, men det gjorde min krop ikke.
Efter to behandlinger, så var min krop også overbevist og klar til at være med 😉
Eva måtte både ind og håndtere knubs fra min opvækst – og en angst for at bliveforbandet og brændt på bålet som heks 😉

Jeg har det nu helt anderledes, når jeg sidder og booker aftenarrangementer i efteråret.
Det største bevis på healingernes effekt var efter min mening, at da jeg skulle skrive denne anmeldelse, så kunne jeg ikke engang huske, hvad mit problem dengang  var (og der var kun gået to måneder , siden vi startede) 😉

At Eva så også kan arbejde via Skype er et kæmpe plus ;-)”

Siger Helle Lerche, hellelerche.dk

Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage

Det siger Putte:

“Hold nu op en skøn tur jeg var på i går. Jeg kom tilbage i armene af en engel, Svøbt ind som et lille bitte barn med de smukkeste hvide fjer omkring mig. Flere gange med følelsen af at Eva ikke måtte stoppe sin healing. Jeg har i den grad gang i min mave. Skønt, da den ikke har fungeret. Jeg har den største hovedpine i dag. Men det skal jo rense ud. Mit hjerte, sind og ego glæder sig til vi mødes skal igen. Af hjertet tak, Skønne Sjæl.”

Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage

Det siger Connii, der lider af en bindevævssygdom:

Jeg var til en Tlf session hos Eva .. Jeg har i 15 år været plaget af en bindevævssygdom.. Englene fik mig på rette vej igen.. Men jeg har stadig en del smerter i ryg og knæ … Derfor prøvede jeg efter anbefaling Eva..

Der kom en masse frem som jeg ikke anede jeg havde siddende … Dette blev Healet .. Jeg har fået det betydeligt bedre, selvom der stadig er en rest tilbage.. Vil endnu engang forsøge med Eva.. Hun er sød, stille og rolig og det hele foregår i munter tone og i dit tempo.. Derfor mine varmeste anbefalinger…”

Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage

Det siger Yvonne:

“Efter tre behandlinger hos Eva er jeg blevet åbnet op kreativt. Jeg får masser af kreative idéer og kan fastholde mig selv i at gennemføre projekterne. Jeg ved nu, at jeg skal skrive en bog. Jeg ved nu også at jeg skal åbne op for mine spirituelle evner og føler at mulighederne åbner sig for mig, og at jeg hele tiden får bekræftende tegn på, hvad der er min vej i livet.”

Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage

Det siger Silas efter én behandling mod sukkerafhængighed:

“Jeg har haft det fantastisk efter i går! Jeg har ikke spist noget som helst med sukker i, og har givet mit lille lager væk til folk på min efterskole. Har haft en trang til sukker, men den har været MEGET lille, og det føles som om det er en fysisk trang og ikke længere den psykiske trang der nager!”

Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage

Det siger Britt efter to behandlinger mod sukkerafhængighed:

Kære Eva,
Jeg vil på det varmeste anbefale dig som thetahealer. Du har hjulpet mig af med min sukkerafhængighed med blot 1 behandling efterfulgt af 1 behandling for at sikre, at det var helt væk. Det er helt væk nu, og det er jeg utrolig taknemlig for. Selvom jeg selv havde fået rimelig styr på det siden 1/7, så kaldte min krop på sukker, og det var en kamp hver dag. Men lige siden jeg har været til thetahealing hos dig, så har jeg ikke haft det savn siden på trods af diverse besøg med forældre og kammerat, der har spist chips, chokolade, kager, drukket Coca cola og wienerbrød til en begravelse, så har jeg stort set intet rørt, og det siger mig ikke noget længere. Tusinde tak fordi du har hjulpet mig med at blive fri for min sukkerafhængighed.
Mange hilsner
Britt Hansen

Stresscoaching – Slip frygten, få overskuddet tilbage

Det siger Annie efter én behandling for rygestop:

”Hej Eva Den 10 august hjalp du mig med rygestop. Det var en virkelig pragtfuld oplevelse, med en masse budskaber om kærlighed og at tage vare på mig selv. Du er virkelig god til at få mig til at indse, hvilke ting der skal til for rygestop. Af hjertet tak for oplevelsen. 8 dage med stærkt nedsat rygning,”

Er du klar til at finde og bevare din indre ro og flytte dit potentiale til nye niveauer?

 

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

 

Book en behandling her

og prisen?

Ja, hvad er det værd at få det liv du drømmer om, fri fra tyngende overbevisninger og negative mønstre? Ret meget vil jeg gætte på. Et liv, hvor du ikke bare får øget din egen livskvalitet, men også vil påvirke dine omgivelser på en positiv måde, så mange af de konflikter og kaotiske situationer, du måske troede du ikke havde indflydelse på pludselig forsvinder eller bliver meget nemmere for dig at takle.

 

Prisen for en session er normalt 800 kr.

Men lige nu får du en session for bare

600 kr.

 

Men skynd dig at ringe, for jeg sætter snart prisen op igen.

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Tlf: 21 75 17 96

 

https://www.evagottrup.dk/produkt/thetahealing-session/