Book en 20 minutters gratis afklarende samtale med mig på på Tlf: 21 75 17 96

Selvværdsboost for stressede

Selvværdsboost for stressede er et online gruppeforløb for dig,
der vil lære at værdsætte dig selv og ved, at det er forudsætningen for at få det bedre ikke bare med dig selv, men også med dine relationer og med at opnå det i livet du drømmer om.

Eva_stressforløb_meditation

Vil du styrke dit selvværd?

Hører du nogen gange din egen indre stemme tale ned til dig selv? Siger du ting som: “Jeg er dårlig til mit job, jeg er kedelig, jeg laver hele tiden fejl eller jeg gør det ikke godt nok, eller jeg har ikke nogen venner” ?

Hvis du ofte kritiserer dig selv, dømmer dig selv eller taler dig selv ned, vil det være det din underbevidsthed kommer til at tro på. Det føder en negativ tankespiral, der så igen påvirker dine følelser og din krop.

Stress kan have mange årsager, men at hvis du er meget overansvarlig, hvis du er selvudslettende, hvis du har svært ved at sætte grænser, hvis du har svært ved at mærke dig selv og svært ved at finde ro inden i dig selv, eller du et eller andet sted har en grundlæggende følelse af ikke at høre til, ikke rigtigt at måtte være her. Så er du et sted, hvor der er langt mere risiko for at du vil føle en stor grad af stress over mange situationer i dit liv.

Og alle de her ting hænger rigtig meget sammen med en mangel på selvværd.

På hvilke områder af dit liv taler du dig selv ned? 

gruppe fødder sq-varm

Selvværdsboost for stressede – online gruppeforløb

På Selværdsboost for stressede får du sluppet de dybe årsager, der fører til, at du kan have små og begrænsende tanker om dig selv. Vi går den direkte vej ned til roden af dine begrænsende overbevisninger. Vi forløser og slipper dem og sender dem afsted med kærlighed, så du vil opleve processen som blid og nænsom, også selvom du måske har ar på sjælen.

 • Vi skal heale din sjæl.
 • Vi skal gennem en healing genføde dig selv i kærlighed

Det lyder vildt, men jeg guider dig igennem det, så du skal bare give dig hen til processen og tage imod al den dejlige healing, du vil opleve.

Og dermed får du også en dyb connection med din egen sjæl, så du lærer at lytte til den, lytte til dit eget indre barn og du skal lære at mærke den universelle kærlighed, så du lærer at mærke at kærlighed ikke er en mangelvare, noget der er for lidt af, noget du kan miste eller skal løbe helt vildt stærkt for at være berettiget til. Men at kærlighed derimod kan tilflyde dig i rigelige mængder. Og du vil opleve at jo mere du værdsætter dig selv, jo mere vil du også tiltrække kærlighed fra andre.

Vi skal også arbejde med at give slip på skam og skyld. Vi skal give slip på fortrydelse, offerroller, vi skal arbejde med dit forhold til din krop, dit udseende og din seksualitet.

Du kommer også til at få nogle super gode øvelser, som vil hjælpe dig til at få nogle rigtig gode rutiner i din hverdag, som alt sammen hjælper dig til at det her bliver nemt og at du lykkes med det.

Så alt det her, vil jeg hjælpe dig igennem, sammen med en gruppe af skønne mennesker, der er på den samme vej og som er der for både at hjælpe sig selv, men også for at støtte og hjælpe dig, så vi sammen løfter hinanden.

florence-1076151

Fordi det her alt sammen er din fødselsret

Og du ikke skal henslæbe flere år af dit liv med små og begrænsende tanker om dig selv

 

Dine personlige relationer kan have en enorm betydning på dit liv og dit arbejde. Gennem barndommen bliver dine personlige overbevisninger og værdier grundlagt. Dine relationer til dine forældre og andre, der har taget sig af dig, sætter dagsordenen for de mønstre og den adfærd du har i dit liv.

Hvis du frigør dig fra de begrænsende overbevisninger, som er associeret med dine forældre og din tidlige opvækst vil du opleve en øjeblikkelig forandring i dit nuværende liv.

rose-hand-warm-sq

Så det har vi så 6 uger til

Og jeg vil bare sige, at det her er simpelthen den bedste gave du kan give dig selv

For når vi når du har fået et 6 ugers selvværdsboost så vil du have den største kærlighed til dig selv, som du hidtil har mærket.

Så hvis det er noget for dig, så skal du tilmelde dig forløbet her:

På Selvværdsboost for stressede forløbet vil vi arbejde med at forløse de begrænsende overbevisninger du har på de her områder:

 • Din følelse af ovebebyrdelse
 • Fortrydelse, skyld og skam
 • Din evne til at give og modtage ubetinget kærlighed
 • Sorg og ensomhed
 • Dit forhold til dig selv og din krop
 • Dit forhold til din seksualitet

Jeg ved at du sikkert er et travlt menneske. Samtidig ved jeg også, at det er vigtigt, at du får den støtte, du har brug for både fra mig og fra resten af gruppen. At gå nye veje er så meget nemmere, når du følges med andre, der også er på vej af ubetrådte nye stier i deres liv.

Eva_thetahealing_stress

Forestil dig at du så på dig selv med medfølelse, kærlighed og tilgivelse. Forestil dig at du var i stand til ikke bare at mærke, hvad du har behov for, men også kunne stå ved det. Forestil dig at du følte fred dybt inde i din sjæl . Forestil dig at du fik en ny og virkeligt nærværende ven og at den ven var dig selv.

Vi løfter hinanden i kærlighed. Skal du med?

På forløbet får du:

6 guidede fælleshealinger

6 online hot seat sessioner

6 videoer med mine bedste feel good vaner

Facebook gruppe forum


Skriv til mig, hvis du er interesseret, så hører du fra mig, i god tid inden jeg afholder det næste forløb

Det har Thetahealing gjort for mig:

 • Thetahealing, der har bragt mig hen et sted nu, hvor jeg kan sige, at jeg ubetinget elsker mig selv. Jeg elsker min krop, der samarbejder ved at have fundet og bevaret min ideelle kropsvægt. Jeg har et rigtig godt helbred. Jeg udfolder min sensualitet og min seksualitet. Det betyder at jeg elsker fra det sted. Netop fra hjertet. Jeg har nu en kærlighedsrelation med en mand, jeg vil kalde min soulmate. Vi har en dyb nærende relation, der bare vokser og udvikler sig på den smukkeste måde.
 • Jeg lever mit sjæleformål. Jeg udstråler en ro, der spreder sig til mine omgivelser, så livet, mine relationer, og de mennesker og oplevelser jeg har, tilsmiler mig på den bedste måde. Jeg bibringer den indsigt og ro gennem mine behandlinger og healinger af mine klienter, der oplever dybe transformerende ændringer meget hurtigt, fordi, jeg hurtigt kan tage dem derhen, fordi jeg allerede er der selv.

Det er også det, der er grunden til, at jeg nu vil tage dig med på rejsen. En rejse, hvor vi sammen løfter, støtter og hjælper hinandenEt liv hvor du har det godt i dit liv og oplever en bedring i dine relationer.

Evagøttrup_stressforløb_thetahealing_sq
woman-865021

Når du har været på forløbet vil du kunne opleve:

 • At du kan slippe overansvarlighed

 • At du kan slippe selvudslettelse

 • At blive bedre til at sætte grænser

 • At blive bedre til at mærke dig selv

 • At finde en større ro i dig selv

 • At føle på et dybt plan, at du gerne må være her

70945227_1838220392990096_373568863767363584_n

Hør hvad Charlotte, der har været med i et online gruppeforløb hos mig siger:


“Jeg har deltaget i gruppehealinger og fået et par personlige healinger ved Eva Wang Gøttrup. Under hver session oplevede jeg at komme i kontakt med noget dybt i mig, som havde brug for opmærksomhed. Eva er super god til at guide, til de overbevisninger der skal ryddes op i. Efterfølgende er det som om jeg har tiltrukket situationer i mit liv, som har givet mig mulighed for at arbejde videre med det, som healingerne satte i gang. Helt konkret hjalp Eva mig med at slippe en masse vrede i forhold til min mor. Jeg har haft lukket af for min mor igennem mange år, og efter utallige forsøg havde jeg opgivet at få et forhold til hende igen. Jeg er nu i stand til at kommunikere kærligt og ærligt med min mor og er ved at opbygge en relation til hende. Det er en stor glæde og lettelse for mig.”

64255918_10155897735171511_1940373358549925888_n

Hør hvad Sara, der har været med i et online gruppeforløb hos mig siger:


“Jeg har fået et par healinger af Eva Wang Gøttrup, og jeg har været glad for dem. Det har været vanskeligt at sætte en finger på hvad det præcist har rykket for mig, men én meget konkret ting er at jeg igennem en af disse healinger fik sat skub i en proces omkring at få “ryddet op” i en meget nær relation som jeg ikke tidligere har haft modet til at gøre noget ved.
Det føles godt at være i gang med at rydde op i denne meget gamle, men desværre også betændte relation, og jeg har en klar oplevelse af at Eva har hjulpet mig i gang med dette.”

Katrine

Hør hvad Katrine, der har stress siger:


“Det er en rigtig god måde at stille ind på sig selv. Det er meget mere kropsligt end hos en psykoterapeut og man kommer dybere ind til kernen af problemet. Man får chancen for at være ærlig over for sig selv. Det er lige som at give sig selv en gave, at give sig selv lov til at arbejde så dybt med sig selv. Det kræver mod, men det er virkelig værd at skubbe sig selv til det – også når man ikke tør.”

happiness-1866081_1920sq

Selværdsboost for stressede er det helt rigtige for dig, der kan sige ja til en af de her ting:

 • Har været stressramt og vil have fat i og ændre de stressmønstre, der førte til stress en gang for alle.
 • Ønsker at styrke dit selvværd. Enten fordi du oplever det er lavt, eller bare ved at et endnu stærkere selvværd vil give dig bedre personlig styrke.
 • Føler dig ensom, anderledes eller forkert og har et ønske om at føle at du må være her i en gruppe, i livet og ikke mindst i dit eget liv.
 • Har arbejdet med alle mulige former for selvudvikling, men stadig ramler ind i den samme følelse af fastlåsthed, som du gerne vil have ændret på nu. Så du kan opleve at livet gerne må føles let.

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er Intuitiv Stressterapeut

Som Intuitiv Stressterapeut bruger jeg en række værktøjer fra de forskellige modaliteter, jeg er uddannet indenfor. Min tilgang er holistisk med en meget jordnær og uhøjtidelig tilgang til livet. 

Jeg er certificeret Thetahealer, refleksterapeut og Coach

I Thetahealing er jeg certificeret i kurserne:  Basis, Advanced, Manifestation, Game of Life, Dig Deeper og Intuitiv Anatomi. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden  supervision hos Nicola Van Dyke.
Jeg har 8 års erfaring som ICF-certificeret coach, uddannet hos Sofia Manning.
Jeg er certificeret Refleksterapuet uddannet hos Lone Sørensen
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller på Skype.

Eva Gøttrup 2sq

Lige nu forærer jeg dig gratis en 30 minutters video, der helt ’hands on’ lærer dig, hvordan du skaber et liv, hvor du er sund, glad og lever i overflod af det bedste du kan forstille dig. Med andre ord, alt hvad du drømmer om.