Book en 20 minutters gratis afklarende samtale med mig på på Tlf: 21 75 17 96

Find din sande styrke
– når du slipper frygt, bekymring og fortrydelse

Forestil dig at du levede et liv fuld af alt, hvad du drømmer om.
Et liv, hvor du er sund, glad og lever i overflod af det bedste du kan forstille dig.

Tænk hvor let livet kunne være, hvis du ikke var tynget af bekymringer om penge, kontroltab, afvisning eller frygt for alt det forfærdelige, der måske vil ske lige om lidt eller på et eller andet tidspunkt i fremtiden.
Og tænk hvis du ikke behøvede at føle dig tynget af fortrydelse, skam og skyldfølelse over alt det, der allerede er sket og som det er for sent at ændre på?
Jeg har lavet en video, hvor jeg lærer dig første skridt til, hvordan du slipper alle dine bekymringer og al din fortrydelse, så du i stedet kan tiltrække alt det gode du drømmer om, hvad enten det handler om bedre økonomi, bedre relationer, mere succes, lykke eller overflod.
Du vil lære, hvad der er den sikreste vej til at skubbe alt hvad du drømmer om væk fra dig, og hvordan du kan undgå det, så du i stedet for bliver i stand til at tiltrække penge, succes og lykke og alt, hvad du ellers drømmer om. Det koster dig 0 kr. at se den. Kun din mailadresse.

Og det vilde er, at det er 1 enkelt ting, du skal gøre. Så skynd dig at melde dig til, så du kan se hvordan.

Modtag min 25 min. video for 0 kr, hvor du vil lære:

  • Hvordan du slipper bekymringer, frygt og fortrydelse
  • Hvordan du overvinder dine blokeringer mod at manifestere det, du ønsker dig
  • Hvordan du fjerner dig fra at tiltrække negative situationer og problematiker
  • Hvordan du vender din tiltrækning af penge, succes og lykke, så det kommer til dig i stedet for det modsatte
  • Hvordan du får bevis på, at positiv manifestering faktisk virker (også selvom du ikke synes det virker for dig nu)

…og det jeg vil lære dig er noget du kan gøre på et øjeblik, så det hverken tager oceaner af din tid, dine penge eller dit overskud til dine nære relationer.

PS! Jeg fortæller dig også, hvad det er for 3 ting, du skal undgå

Lyder det for godt til at være sandt?
Tjek videoen ud og fortæl mig, hvad du synes. Jeg vil glæde mig til at høre hvad du fik ud af den.
Jeg svarer altid mine mails

* skal udfyldesEva Gøttrup 1

Jeg hedder Eva Gøttrup
Jeg hjælper spirituelt nysgerrige kvinder, der er slået ud af kurs med at finde indre styrke og vejen hjem til dem selv, uden at det koster dem oceaner af tid, penge eller overskud til deres nærmeste.
Du kan lære mere om mig her