Har du inflammation i kroppen?

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvor i kroppen du har inflammation, infektion eller energetisk ubalance? Bakterier, virus og parasitter tager din energi og giver dig symptomer og ubehag. Men vidste du, at det er noget, du kan gøre noget ved?

Ring for en uforpligtende snak nu

epstein barr virus sq

Har du inflammation i kroppen?

De fleste mennesker går rundt med småskavanker og symptomer, som de ikke rigtig ved, hvad de skal gøre ved. Og måske får de endda at vide, at det er noget, de er nødt til at lære at leve med.

Hvis man har ondt i maven, føler sig oppustet, lugter dårligt, hvad enten det er i sved, prutter eller ånde, hvis man har fedt, som det er svært at komme af med, svamp eller udslet, kan det meget vel være, at det er mave, lever, galdeblære eller tarmene, der er ude af balance.

Når de er det, opstår der infektioner inde i organerne, virus, bakterier eller mikroskopiske parasitter, som så tager endnu mere af energien og måske også æder de næringsstoffer, som kroppen egentlig skulle have brugt selv til at genopbygge celler i andre dele af kroppen.

Vil du have lavet en energetisk scanning af hele din krop? Så se her.

mave scanning bioresonans sq

Styrk din fordøjelse?

Kunne du tænke dig at give dit fordøjelsessystem et boost. Du har sikkert hørt at tarmen er vores anden hjerne, og hvis vi har ubalancer i vores fordøjelsessystem, kan det give problemer ikke bare i de specifikke organer, men have betydning for vores overordnede velbefindende, vores immunforsvar, vores evne til at holde eller genfinde en balanceret vægt og vores aldringsproces.

Bioresonans er en teknologi, der måler vibrationen i alle vores organer og kropssystemer og samtidig afkoder, hvilke parasitter, bakterier, virus og toksiner, vi har siddende forskellige steder i kroppen. Når kroppens celler er omgivet af for mange af disse mikrober, kan de ikke få tilført den ilt og energi, de har brug for, for at trives. De tager med andre ord vores energi og livskraft.

Igennem forskning i kvantefysik har man fundet ud af, at alle substanser deler både helt specifikke partikler og bølgelængder. Derfor kan man ved at måle bølgelængden afkode, hvilke substanser kroppen indeholder. Det betyder, at alle celler i alle områder af kroppen ligesom alle virus, bakterier, pollen og toksiner udsender elektromagnetiske bølger.

Når disse substanser er afkodet, kan man med helt specifikke bølgefrekvenser neutralisere de uhensigtsmæssige substanser, hvorefter man med Metaterapi kan booste de sunde celler og substanser, så de bliver bedre i stand til at heale sig selv.

I et forløb på 5 sessioner vil vi kunne få et overordnet billede af hvordan energien i dine organer er og udfra dette billede vil vi kunne gå i dybden med at arbejde på de specifikke organer, der har de største ubalancer. Det kan f.eks. være mave, tarme, lever, galdeblære og skjoldbruskkirtel.

Hvis du oplever at have sure opstød, ofte har diarré eller forstoppelse, ofte føler dig oppustet, har ildelugtende prutter og afføring, har eller bare tit har ondt i maven, uden helt at kunne definere hvorfor, så har du muligvis en ubalance i dit fordøjelsessystem.

Er du interesseret i et forløb? Så se her

Ring for en uforpligtende snak nu

ovarierne

Få afbalanceret dit hormonsystem

Måske lever du et meget stresset liv, måske har du svært ved at sove, har hedeture, problemer med fertilitet, sexlyst, vægt eller humør. Det kan være dine hormoner, der er kommet ud af balance, og måske er det de kirtler, der danner hormonerne, der har det skidt. Det kan du finde ud af ved at få en kropsscanning med Bioresonans.

I et forløb på 5 sessioner vil vi kunne gå ind og behandle hypofysen (hormonernes kontrolcenter), pinealkirtlen, binyrerne, skjoldbruskkirtlen, bugspytkirtlen og dine kønsorganer så uhensigtsmæssige bakterier, virus og parasitter bliver svækkede og kirtler og organer bliver styrkede. På den måde får dit hormonsystem optimale omstændigheder for at kunne finde tilbage til en mere optimal balance.

Er du interesseret i et forløb? Så se her

Ring for en uforpligtende snak nu

Hvordan man scanner og behandler med Bioresonans

Du kan se hvilke organer, der er ude af balance og få dem styrket med Bioresonans.

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret Bioresonans practitioner.

Jeg har gennemført kurser i Bioresonans Hunter hos ISHA og hos Carla Bettles. Jeg modtager fortsat supervision hos Carla Bettles.

Bioresonans – styrk din krops frekvenser

Uforklarlige symptomer

“Min søn havde i længere tid lidt af en uforklarlig bule på halsen. Vi havde fået den undersøgt både af speciallæge og på Herlev hospital. Det var der ikke kommet noget ud af.

Derfor tog jeg ham til Eva for at se om Bioresonans maskinen kunne hjælpe. Og allerede efter første session, var der en betydelig bedring idet bulen forsvandt væk. Min søn fik nogle dråber med som fulgte op på behandlingen.

Tak Eva det var rart at mærke at der kunne gøres noget ved det.”

Mvh Matilde

‘’Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.’’

  Albert Einstein