Kan man heale sig selv?

Jeg kan ikke heale dig, men jeg kan heale mig selv, og du kan gøre det samme, hvis du vil!

Med mig i hånden kan du få hjælp og bedring gennem Advanced Clearing Energetics® (ACE), hurtigere og mere effektivt end du sikkert tror, det ville være muligt.

Ring for en uforpligtende snak nu

dna 1

Kan man heale sig selv?

Jeg kan ikke heale dig, men jeg kan heale mig selv, og du kan gøre det samme, hvis du vil!

Det jeg kan gøre for dig, er at jeg kan guide dig til at finde ind til kernen af de energetiske blokeringer, der gør at du måske har udviklet stress, angst eller sygdom.

Med en meget enkel teknik, kan vi finde ind til roden af, hvad det var, der var årsagen til, at du blev syg. Når vi kender årsagen, kan vi arbejde med at fjerne roden til ubalancen, der gav symptomerne. Vi kan så enten undgå at udvikle sygdommen eller undgå at gentage symptomerne igen og igen, som er det der sker ved kroniske tilstande.

Jeg arbejder med en teknik, der hedder Advanced Clearing Energetics®, der er udviklet af Richard Flook (Bestselling Hay House forfatter), der har udviklet sit arbejde ud fra Integrative Health Coaching, NLP, Hypnoterapi, Timeline Terapi, Meta Medicin og integreret det med den nyeste forskning på området.

Når kroppen bliver udsat for et chok, som den ikke er i stand til at processe, vil det sætte sig som en energiophobning i kroppens celler. Ofte er vi ikke bevidste om, at voldsomme oplevelser vi har været ude for, vil kunne påvirke vores helbred og velbefindende. Når vi finder ind til roden af de her chok og forløser dem, vil vores krop være i stand til at heale sig selv hurtigere og finde tilbage til en sundere og mere balanceret tilstand.

Jeg kan ikke heale dig, men jeg kan heale mig selv, og du kan gøre det samme, hvis du vil!

Med mig i hånden kan du få hjælp og bedring gennem Advanced Clearing Energetics® (ACE), hurtigere og mere effektivt end du sikkert tror, det ville være muligt.

Ring for en uforpligtende snak nu

Se hvordan jeg guider Susanne til selvhealing

Du kan slippe blokeret energi og opnå bedre energiflow i kroppen, så kroppen bliver i stand til at heale sig selv.

I ACE tester vi på flere planer også med muskeltest

Vi mærker om energien i kroppens forskellige nervesystemer er lettet og afslutter med muskeltest.

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret ACE provider, Thetahealer og Coach.

Man bliver certificeret for hvert kursus man tager og jeg har gennemført Basis, Advanced, Manifestation og Game of Life, Dig Deeper og Intuitiv Anatomi. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden supervision hos Nicola Van Dyke.
Jeg har derudover 8 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro i Kbh. eller på Skype.

ACE Guiding til selvhealing
ACE Guiding til selvhealing

Det siger Helle om at kunne markedsføre sig selv:

”Jeg har nu to gange haft fornøjelsen af at få Theta-healing af Eva.
Som clairvoyant med ønske om at holde foredrag og lave klarsynsaftener, så var det yderst uhensigtsmæssigt, at jeg havde en mærkelig indre modstand mod at stille mig op og blive for synlig med, hvad jeg kan. En modstand, som jeg ikke havde haft succes med at forandre med de almindelige terapi-former. Jeg syntes, at jeg havde alle de rigtige overbevisninger, men alligevel lavede jeg undvigemanøvrer.

Første gang fik jeg healing på problemets kerne – og anden gang på det, der havde ligget og gemt sig nedenunder.

Eva har en rigtig behagelig måde at være på, og hendes indfølingsevne er unik.
Jeg følte mig derfor dejlig støttet i at afdække udløserne til min uønskede adfærd, og det blev hurtigt tydeligt, at mit hoved måske troede på overbevisningen, men det gjorde min krop ikke.
Efter to behandlinger, så var min krop også overbevist og klar til at være med 😉
Eva måtte både ind og håndtere knubs fra min opvækst – og en angst for at bliveforbandet og brændt på bålet som heks 😉

Jeg har det nu helt anderledes, når jeg sidder og booker aftenarrangementer i efteråret.
Det største bevis på healingernes effekt var efter min mening, at da jeg skulle skrive denne anmeldelse, så kunne jeg ikke engang huske, hvad mit problem dengang  var (og der var kun gået to måneder , siden vi startede) 😉

At Eva så også kan arbejde via Skype er et kæmpe plus ;-)”

Siger Helle Lerche, hellelerche.dk

putte

Det siger Putte:

“Hold nu op en skøn tur jeg var på i går. Jeg kom tilbage i armene af en engel, Svøbt ind som et lille bitte barn med de smukkeste hvide fjer omkring mig. Flere gange med følelsen af at Eva ikke måtte stoppe sin healing. Jeg har i den grad gang i min mave. Skønt, da den ikke har fungeret. Jeg har den største hovedpine i dag. Men det skal jo rense ud. Mit hjerte, sind og ego glæder sig til vi mødes skal igen. Af hjertet tak, Skønne Sjæl.”

10858358_10203316661385287_1493575261432213830_n

Det siger Connii, der lider af en bindevævssygdom:

Jeg var til en Tlf session hos Eva .. Jeg har i 15 år været plaget af en bindevævssygdom.. Englene fik mig på rette vej igen.. Men jeg har stadig en del smerter i ryg og knæ … Derfor prøvede jeg efter anbefaling Eva..

Der kom en masse frem som jeg ikke anede jeg havde siddende … Dette blev Healet .. Jeg har fået det betydeligt bedre, selvom der stadig er en rest tilbage.. Vil endnu engang forsøge med Eva.. Hun er sød, stille og rolig og det hele foregår i munter tone og i dit tempo.. Derfor mine varmeste anbefalinger…”

11027961_10153518494632867_4663708446637639295_n

Det siger Yvonne:

“Efter tre behandlinger hos Eva er jeg blevet åbnet op kreativt. Jeg får masser af kreative idéer og kan fastholde mig selv i at gennemføre projekterne. Jeg ved nu, at jeg skal skrive en bog. Jeg ved nu også at jeg skal åbne op for mine spirituelle evner og føler at mulighederne åbner sig for mig, og at jeg hele tiden får bekræftende tegn på, hvad der er min vej i livet.”

ACE Guiding til selvhealing

Det siger Silas efter én behandling mod sukkerafhængighed:

“Jeg har haft det fantastisk efter i går! Jeg har ikke spist noget som helst med sukker i, og har givet mit lille lager væk til folk på min efterskole. Har haft en trang til sukker, men den har været MEGET lille, og det føles som om det er en fysisk trang og ikke længere den psykiske trang der nager!”

Britt Hansen

Det siger Britt efter to behandlinger mod sukkerafhængighed:

Kære Eva,
Jeg vil på det varmeste anbefale dig som thetahealer. Du har hjulpet mig af med min sukkerafhængighed med blot 1 behandling efterfulgt af 1 behandling for at sikre, at det var helt væk. Det er helt væk nu, og det er jeg utrolig taknemlig for. Selvom jeg selv havde fået rimelig styr på det siden 1/7, så kaldte min krop på sukker, og det var en kamp hver dag. Men lige siden jeg har været til thetahealing hos dig, så har jeg ikke haft det savn siden på trods af diverse besøg med forældre og kammerat, der har spist chips, chokolade, kager, drukket Coca cola og wienerbrød til en begravelse, så har jeg stort set intet rørt, og det siger mig ikke noget længere. Tusinde tak fordi du har hjulpet mig med at blive fri for min sukkerafhængighed.
Mange hilsner
Britt Hansen

ACE Guiding til selvhealing

Det siger Annie efter én behandling for rygestop:

”Hej Eva Den 10 august hjalp du mig med rygestop. Det var en virkelig pragtfuld oplevelse, med en masse budskaber om kærlighed og at tage vare på mig selv. Du er virkelig god til at få mig til at indse, hvilke ting der skal til for rygestop. Af hjertet tak for oplevelsen. 8 dage med stærkt nedsat rygning,”

Vil du guides til at fjerne energiblokeringer i kroppen?
Skal det være NU???

Ring for en uforpligtende snak nu

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

‘’Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.’’

  Albert Einstein