Specialer

Hvad er din største udfordring lige nu?

 

Bestil tid til det samme

Ring og book nu på 21 75 17 96

Energi

Jeg arbejder overordnet set med energiarbejde. Frigiver ophobet energi, forløser og tilfører ny renere og mere kærlig energi til din krop, din bevidsthed og din underbevidsthed. Tager kontakt til dit højere selv, så du bliver mere skarp på, hvad dit hjerte drømmer om.


Jeg er et menneske, der elsker udvikling. Jeg elsker at lære nyt og at tilegne mig nye færdigheder. Jeg gør det mest ved at tage på kurser, følge online forløb og læse både teori og mere praktisk litteratur. Min udvikling foregår også gennem dybe samtaler og refleksioner med mennesker, jeg har tillid til og som jeg ved har skarpe blikke for det jeg selv er blevet blind for.

 

Stress

Vi har skabt os en verden, hvor travlhed er blevet det normale. At have mindre end travlt er simpelthen nærmest angstprovokerende for nogen af os. Vi identificerer os selv med at leve et liv, hvor vi præsterer optimalt hele tiden, hvor vi optimerer os selv og hvor vi leverer varen hele tiden, hver eneste minut vi er på arbejde og nogen gange, fortsætter vi i samme tempo, når vi kommer hjem. Hvad enten det handler om at afhente børn, hjælpe med lektier, lave mad, lægge vasketøj sammen, eller om vi træner op til et maraton, eller lige holder os online og tjekker mails og sætter os til arbejdet en time eller to mere, når børnene er puttet.
Hvad med dig, er du stresset?

 

 

Kærlighed

Undrer du dig over, hvorfor det der med kærligheden er så svært? Savner du en kæreste? Eller savner du mere nærvær og intimitet i det forhold du er i? Synes du, det er svært at finde ham eller hende, der er helt rigtig for dig? Ender du i forhold med nogen, der ikke rigtig vil have dig? Eller nogen, du ikke helt vil have? Eller i forhold, der mere ligner en kampplads end et rum for kærlighed?

Før du skyder skylden på alle de umulige, eller alt for kontrollerende, mænd eller kvinder derude, ville det måske være en god idé at tage fat i dig selv.
Er du klar til kærlighed?

Krop

Føler du dig udmattet, træt i kroppen? Har du smerter, lider du af hormonelle ubalancer? Har du stress i kroppen eller fysiske symptomer? Vores krop skal holde til meget og det er ikke altid vi får passet så godt på den, som den egentlig fortjener. Fysisk og psykisk pres og overbelastning sætter sig i kroppen som energetiske blokeringer. Hvor ofte gør du noget godt for din krop?
Hvornår har du sidst givet din krop en kærlig behandling? 

Succes

Mange mennesker tænker at det at få succes og at gå efter sine mål kræver spidse albuer, en enorm og helt uoverkommelig viljestyrke. De har måske også masser af erfaring i bagagen fra at have prøvet at opnå et mål, men ikke være lykkedes med det. 

Vi spørger måske os selv, hvad det er, der gør forskellen mellem, hvad der giver os succes og hvad der giver os fiasko. Måske ser du dig omkring og tænker: Hvorfor går det så nemt for ham eller hende? Jeg synes, jeg gør mig umage og alligevel har jeg ikke succes med det jeg gerne vil opnå.

Hvad er succes for dig?

 

Er du klar til at tage dine drømme alvorligt?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu på 21 75 17 96

 

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret i Refleksterapi, japansk lifting, Thetahealing og Coaching.

Jeg er uddannet i Refleksterapi af Lone Sorensen og er desuden certificeret i Japansk Lifting.
Jeg er uddannet i Thetahealing, hvor jeg har kurserne Basic, Advanced, Dig Deeper, Manifestation, Intuitiv Anatomi samt Game of Life. Jeg er uddannet hos Helle Brinch, Anjasofia Prinds samt Nicola Van Dyke.
Jeg er uddannet Coach hos Sofia Manning.
Jeg har arbejdet som coach og alternativ behandler siden 2011.

revitaliser dit ansigt med japansk lifting hos Eva Gøttrup