Få en bedre søvn med det blideste velvære forløb

Effektiv blid refleksterapi for en bedre søvnkvalitet

Ligger du længe og vender og drejer dig, før du falder i søvn? Vågner du mange gange i løbet af natten, og har svært ved at falde tilbage i søvn, eller vågner du ofte op om morgenen og føler at du nærmest ikke har sovet? Med andre ord, sover du for lidt eller for let, så er det måske tid til at gøre noget ved din søvn.

Bestil tid til en Ansigts refleksterapibehandling med det samme

refleksterapi_forside

Sov mere, bedre og dybere 

En god søvn er måske det allervigtigste parameter for dit velbefindende, både dag for dag, men også på den lange bane. For dit helbred, for din hjernes funktioner og for dit generelle velbefindende.

Den dybe søvn genvinder den energi, som du har brugt i løbet af dagen, som du skal bruge til at være produktiv, tænke klart og have det overskud, du har brug for, for at klare dagens udfordringer. Hvis ikke du har fået nok dyb søvn i løbet af natten, vil det have en negativ indflydelse på din produktivitet, hjerneaktivitet, din arbejdshukommelse, for ikke at tale om dit humør og almindelige overskud.

Den dybe søvn vil også hjælpe dig til at producere og sende nok blod til dine muskler. Dine muskler har altså brug for dyb søvn for at restituere fra træning og det kender du sikkert godt. Hvis du har trænet hårdt, sover du ofte også tungere, simpelthen fordi kroppen har brug for den tunge dybe søvn, for at restituere. Medmindre altså, at du har andre udfordringer, der påvirker din søvn, så du ikke får den restitution, som dine muskler egentlig burde have haft.

Søvn og især den dybe søvn er vigtigt for dit helbred. Når folk ikke får nok søvn, er der større risiko for, at de får alle mulige symptomer og måske udvikler eller forværrer symptomer på sygdomme. Det kan være depression, for højt blodtryk, migræne, det kan være et lavere immunforsvar over for infektionssygdomme. Dårlig søvn og for lidt dyb søvn har også indflydelse på din fordøjelse, som ikke når at blive ordentlig færdig med processerne. Du kender det sikkert godt fra dig selv. Bare en enkelt nats dårlig søvn, eller næsten ingen søvn kan både udløse hovedpineanfald og have indflydelse på hvordan din fordøjelse og i det hele taget dit almindelige velbefindende er.

Og der er endnu flere uheldige ting, der sker, hvis ikke vi får nok dyb søvn. Mens mange ting i vores hjerneaktivitet stilner af, selv vores drømme, så har man for få år siden fundet ud af, at hjernen simpelthen bliver renset igennem for affaldsstoffer og rester af ting og sager, som den ikke skal bruge, eller som måske ligefrem vil skade den, hvis de ikke bliver renset ud.

Når hjernen er i dyb søvn er hjernebølgerne i deltabølge niveau. De her langsomme hjernebølger fortæller med elektriske signaler, at en form for rensende væske, skal gennemstrømme hjernen, for at rense den for giftstoffer. De samme stoffer, som hvis der er for mange af dem associeres med Alzheimer.

Eva_refleksterapi_behandling

Refleksterapi og understøttende akupressurplastre

Refleksterapi ligner zoneterapi, men foregår primært ved behandling af ansigtet. Refleksterapi stimulerer og afbalancerer centralnervesystemet (hvilket adskiller sig fra fod zoneterapi), hvilket indvirker effektivt på dit stressniveau, din hormonbalance og får kroppen til at finde dyb ro, hvilket vil give en bedre søvn.

Akupressurplastre vil understøtte din søvn ved blandt andet at understøtte din melatonin produktion. Plastrene vil støtte dig i at sove længere og få en bedre søvnkvalitet.

Behandlingsforløb inkluderer:

6 behandlinger med refleksterapi (en enkelt session koster 800 kr.)
værdi: 4.800 kr

30 akupressurplastre værdi: kr. 700 kr.

Samlet værdi: 5.500

Din pris for hele pakken er: kr. 4.900

Du sparer altså 600 kr.

For det bedste resultat anbefales det at få behandling mindst en gang om ugen og at bruge plastrene fast hver nat i minimum 14 dage i træk.

Book et forløb her

Er du klar til at få en bedre søvn?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Du kan bestille en behandling direkte her

Nogle af de ting mine klienter med stress oplever er:

  • At kunne mærke sig selv
  • bedre nattesøvn
  • føle sig skarpere
  • føle sig mere energifyldte
  • at komme ned i en ro, de ikke har været i længe eller måske nogensinde
  • at føle en åbning af energi gennem hele kroppen
  • at få afspændt smerter i bevæge apparatet, der er opstået pga. stress
  • at føle sig flyvende
samarbejde_refleksterapi_stressbehandling_livsstil2

Refleksterapi behandling er et samarbejde

Refleksterapi understøtter dig, hvis du allerede har fokus på din livsstil og lever du sundt og fornuftigt, vil du hurtigt opleve mærkbare resultater. Hvis du fortsat udsætter dig selv for et meget stresset liv, med stort arbejdspres vil behandlingen stadig virke, men resultaterne vil vise sig langsommere. Det samme gælder hvis du vælger at lade der gå langt i mellem hver behandling.

Refleksterapi ligner zoneterapi, men foregår primært ved behandling af ansigtet. Refleksterapi stimulerer og afbalancerer centralnervesystemet (hvilket adskiller sig fra fod zoneterapi), hvilket indvirker effektivt på dit stressniveau og giver kroppen bedre mulighed for heling. Jeg arbejder desuden på dit lymfesystem, muskler og dit væv. Samtidig stimulerer jeg nervepunkter, der har direkte forbindelse til hjernen og til specifikke organer og kirtler i kroppen. På den måde laver jeg en meget præcis og specifik behandling i forhold til dine helt specifikke udfordringer.

Nina reference

Hør hvad Nina, der har kronisk træthedssyndrom, daglig migræne og stress siger:

“Behandlingen med refleksterapi er noget af det bedste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg var helt i himlen. Det var som ren sukker og champagne, på den gode måde. Den forkælelse var fantastisk. Jeg er dog også ultra sensitiv, så behandlingen satte gang i en voldsom udrensningsproces.”

Katrine reference

Det siger Katrine, der har stress, om refleksterapi:
“Det er et rigtig godt boost til at komme hurtigt ned i kroppen og få ro på. Jeg dyrker også mindfulness og synes at denne her behandling grounder mig mere og hurtigere, selvom jeg også er meget glad for mindfulness. Under behandlingen blev jeg helt tung og fik en dyb følelse af afslappethed, som gerne bare måtte blive ved. Det er et rigtig godt skub, hvis man er stresset, så kroppen kan mærke, hvordan man kan have det, uden at det kræver ret meget af en selv, som det jo mere gør med mindfulness.”

Gitte reference

Hør hvad Gitte, der har stress sagde lige efter behandlingen med refleksterapi:

“Det var så afslappende og forløsende. Når jeg tænker på, hvordan jeg havde det, da jeg stod op i morges…Kroppen faldt helt til ro og min stressmavepine forsvandt.

Og efter 14 dag sagde Gitte: Jeg har oplevet en helt fantastisk ro. Min mavepine fortrak sig, og jeg har været helt rolig, selvom der har været mange ting, og der er sket mange ting, som normalt ville have fået mig op på et højt stressniveau, har jeg kunnet bevare roen.”

Tom reference

Hør hvad Tom, der har været stresssygemeldt siger om behandling med refleksterapi:

“Det var afslappende og super behageligt. Jeg kunne mærke at noget åbnede sig i områder af kroppen. Jeg følte en ro, som om kroppen lander. Den fandt tilbage til sig selv. I dagene efter havde jeg ufattelig meget energi og jeg følte mig rimeligt struktureret de dage, jeg har været tilbage på arbejde. Jeg kan også mærke min krop mere, og kan derfor bedre mærke, når jeg har brug for at sige fra.”

Er du klar til at få en bedre søvn?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Du kan bestille en behandling direkte her

Evagøttrup_stressforløb_thetahealing_sq

Jeg hedder Eva Gøttrup

Jeg er udover at tilbyde Ansigts refleksterapi, uddannet coach og Thetahealer. Min spirituelle tilgang til livet gør, at det er vigtigt for mig, at de behandlingsformer jeg tilbyder har et holistisk og bæredygtigt fundament. Jeg har 6 års erfaring som alternativ behandler. Dette gør det også muligt at sammensætte et behandlingsforløb, der passer specifikt til dig, og hvor du er lige nu. 
Du kan læse mere om refleksterapi her
Du kan læse mere om, mit stressforløb: Ro på NU! her
Se mine videoer, hvor jeg giver dig forskellige perspektiver på stress
Læs også min blogpost: 7 årsager til at gøre noget for dig selv nu

Derfor er jeg refleksterapeut

For tre år siden havde jeg et følelsesmæssigt sammenbrud. Jeg var lige blevet skilt, jeg havde Glasset var så at sige løbet over af at have sat alle fixpunkter over styr på en gang, skilsmisse, flytning, et kuldsejlet byggeprojekt, begge mine børns indlæringsproblemer, arbejdsmæssigt kaos og en fuldstændig vild forelskelse, der alligevel ikke skulle være, slog mig helt i gulvet og gjorde mig ude af stand til handling i flere måneder.

I gennem en del år havde jeg allerede brugt Thetahealing til at forløse følelsesmæssige traumer og udfordringer. Men der, hvor jeg var på det tidspunkt, var det ikke nok at tilgå mine følelser. Min krop var også sat ud af drift og jeg havde brug for kropslig healing.

Mine børn havde også brug for hjælp. Jeg kan ikke sige, at de ikke har fået hjælp fra skolens side til støtteundervisning og tidlig læseindsats. Det var hjalp bare ikke. I hvert tilfælde ikke nok. De er begge adopterede og det var tydeligt for mig, at de ting, de har med i bagagen havde sat sig i deres kroppes cellehukommelse og energisystem.

Jeg faldt over refleksterapi og fik både selv behandlinger, mens jeg selv lærte teknikken og gav mine børn behandlinger.

For mig var det kombinationen af kropsbehandling og Thetahealing, der hurtigt fik mig ikke bare ovenpå, men hen til et nyt niveau af livserkendelse og væren i tilværelsen. En tilstand og til et liv med så mange positive aspekter, at jeg ikke havde turdet tro det muligt.

Min søn fandt sit fokus. Han kunne pludselig koncentrere sig meget længere tid ad gangen. Han har en nysgerrighed på verden og lærer ved at engagere sig i emner og temaer, der tænder ham og går til livet med en ildhu og glæde, der er fantastisk at følge.

Min datter fandt ro. Den uro hun ellers altid havde oplevet var i hendes krop forsvandt. Hun er blevet langt bedre til at huske og til at tage ansvar for sig selv.