Book en 20 minutters gratis afklarende samtale med mig på på Tlf: 21 75 17 96

Gamechange Your Mindset

Hvis der ikke var noget i verden, der holdt dig tilbage…hvis alt i verden kunne lade sig gøre…hvad ville du så gerne at opnå?

For nogle af os handler det om forandring i vores egen krop, vores egen familie, vores relationer. For nogle handler det om at skabe en bevægelse: klima, udsatte børn, dyrevelfærd. For nogle handler det om at udvikle vores forretning, måske for at være i stand til at hjælpe andre mennesker til et bedre liv på et eller andet plan.

Det begynder alt sammen i dig selv. I dit mindset. Og du kan ændre dit mindset og opleve at alt i din verden forandrer sig. Det kan blive gamechanging, ikke bare for dig selv men også for den verden du omgiver dig med.

Gamechange Your Mindset er et online gruppeforløb for dig,
der vil forandring og ved, at forandringen kommer fra dig selv.

Eva_Gøttrup_warm2

 

Jeg hedder
Eva Gøttrup og jeg er
Body * Mind * Spirit * Terapeut
Certificeret Thetahealer, refleksterapeut og Coach.

Det er mig, der holder dig i hånden hele vejen gennem det her vildt transformerende forløb.
Du kan lære mig bedre at kende her

Vil du være en gamechanger?

Jeg adskiller det at sætte sig mål, med det at sætte en intention. De to ting kan ligne hinanden rigtig meget. Men det, der er vigtigt er at de udspringer fra to forskellige kilder. Målsætning udspringer i min definition ud fra egobaserede mål. De er ofte konkurrencebaserede, og de udspringer ofte af et behov for anerkendelse.

Intentioner udspringer fra et sted i sjælen. De er drevet fra et dybt behov for at gøre en forskel. De udspringer af kærlighed – eller et behov for at mærke kærlighed til dig selv, din krop, dine relationer, verden, planeten ja, måske hele universet.

På hvilke områder af dit liv har du en intention, eller har du lyst til at sætte intentioner om forandring? 

Det vi skal arbejde med i Gamechange Your Mindset forløbet er de sjælebaserede intentioner.

Du behøver ikke vide på forhånd, hvad din intention er, jeg skal nok hjælpe dig med at mærke ind til den, kun at du gerne vil gå ad den vej, der handler om at bevæge dig frem mod at forandre gennem dine intentioner.

Med din intention formuleret vil du sikkert stå med et stort rungende MEN…!!! Og det er der en rigtig god forklaring på:

Nede i vores underbevidsthed gemmer vi på en masse overbevisninger. Alt det vi har lært, ofte tidligt i livet, som vi tror er sandheder. Mange af de her overbevisninger begrænser os i at være, gøre eller have det som vi går og drømmer om.

Lad mig give dig et eksempel: Hvis du har overbevisninger, der siger dig at rige mennesker er nogle svin, så vil du ubevidst undgå at tiltrække penge. Hvis du har overbevisninger, der siger, at hvis du er smuk og slank, så vil mænd udnytte dig, så vil du ubevidst undgå at være slank og hvis du ubevidst tror på at din mor vil blive misundelig, hvis du har for meget succes, så vil du sandsynligvis sabotere dig selv, hver gang du får en idé om at gøre noget, som kunne være blevet virkelig stort for dig. Og det er ikke engang sikkert, at du selv er klar over, at du har de her overbevisninger. 

Men bare rolig. Det er det, jeg kommer til at hjælpe dig med at mærke og derefter ændre på.

Og det er lige præcis det, vi kommer til at arbejde dig igennem i forløbet, hvor jeg helt systematisk tager dig igennem forløsninger af alle de begrænsende overbevisninger, du vil møde, der holder dig tilbage fra at lykkes med de forandringer, du ønsker.

game changer

Dine personlige relationer kan have en enorm betydning på dit liv og dit arbejde. Gennem barndommen bliver dine personlige overbevisninger og værdier grundlagt. Dine relationer til dine forældre og andre, der har taget sig af dig, sætter dagsordenen for de mønstre og den adfærd du har i dit liv.

Hvis du frigør dig fra de begrænsende overbevisninger, som er associeret med dine forældre og din tidlige opvækst vil du opleve en øjeblikkelig forandring i dit nuværende liv.

På Gamechange Your Mindset forløbet vil vi arbejde med at forløse de begrænsende overbevisninger du har på de her områder:

  • Dig, hvem er du? Hvad vil du?
  • Dine personlige relationer
  • Din fortids successer, fiaskoer samt de følelsesmæssige bindinger du har til mennesker, arbejdsforhold og andre forhold, der kan holde dig fast
  • De samfundsmæssige begrænsninger. Vi taler her både om kulturelle, subkulturelle overbevisninger, om misundelse og om fællesskab.
  • Forventningspres fra dine omgivelser
  • Om forhold til penge, at modtage, at være værdig til at modtage overflod, hjælp og støtte
  • Om succes og frygt for succes
  • Om at have visioner og at kunne manifestere det du drømmer om

Jeg ved at du sikkert er et travlt menneske. Samtidig ved jeg også, at det er vigtigt, at du får den støtte, du har brug for både fra mig og fra resten af gruppen. At gå nye veje er så meget nemmere, når du følges med andre, der også er på vej af ubetrådte nye stier i deres liv.

woman-865021

Forestil dig at du levede et liv fuld af alt, hvad du drømmer om. Et liv, hvor du er den forandring du ønsker at skabe i verden et liv, hvor du er glad og lever i overflod af det bedste du kan forstille dig.

The sky is the limit. Skal du med?

Forløbet indbefatter:

1 kick off live møde

7 online gruppesessioner

8 videoer med mine bedste succesvaner

Facebook gruppe forum

 

Alt det får du for bare 3.900 kr. inkl. Moms.

 

Ring for en uforpligtende snak nu

Ja tak. Ring på Tlf: 21 75 17 96

gruppe fødder sq

For halvandet år siden satte jeg en intention for det kommende år, der hed: Jeg hæver vibrationsniveauet i verden. Jeg krympede mig nærmest over at sige det højt. Hvem var jeg, til at sige sådan noget. Et halvt år senere var jeg på et dybdegående kursus for uddannede Thetahealere og her fik jeg under en meditation et tydeligt billede af, at jeg, sammen med en hel masse andre mennesker, fordelt over hele planeten, løftede energien op. Min forståelse af, hvordan min intention allerede var i fuld gang med at indfri sig ændrede sig fuldstændig, og jeg har siden haft utallige eksempler på oplevelser af, at jeg med min tilstedeværelse i forskellige gruppesammenhænge, påvirker energien virkelig positivt, så stemningen bliver langt roligere og kærligere end forventet.

Det er også det, der er grunden til, at jeg nu vil tage dig med på rejsen. En rejse, hvor vi sammen løfter, støtter og hjælper hinandenEt liv hvor du har det godt i dit liv, i dine relationer, og mærker at de intentioner du sætter faktisk manifesterer sig i dit liv – eller noget endnu bedre. Et liv, der giver mening for dig, for mig, for fællesskabet og for vores smukke planet. 

Eva Gøttrup 1

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er Body Mind Spirit Terapeut

Som Body Mind Spirit terapeut bruger jeg en række værktøjer fra de forskellige modaliteter, jeg er uddannet indenfor. Min tilgang er holistisk med en meget jordnær og uhøjtidelig tilgang til livet. 

Jeg er certificeret Thetahealer, refleksterapeut og Coach.

I Thetahealing er jeg certificeret i kurserne:  Basis, Advanced, Manifestation, Game of Life, Dig Deeper og Intuitiv Anatomi. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden  supervision hos Nicola Van Dyke.
Jeg har 8 års erfaring som ICF-certificeret coach, uddannet hos Sofia Manning.
Jeg er certificeret Refleksterapuet uddannet hos Lone Sørensen
Sessionerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller på Skype.

Eva Gøttrup 2sq

Lige nu forærer jeg dig gratis en 30 minutters video, der helt ’hands on’ lærer dig, hvordan du skaber et liv, hvor du er sund, glad og lever i overflod af det bedste du kan forstille dig. Med andre ord, alt hvad du drømmer om.