Jeg hjælper kvinder, der vil have det bedste ud af deres liv med at finde ind til og følge det, deres hjerte drømmer om. Det gør jeg ved at omprogrammere hjernen til at slippe den frygt, der holder os tilbage fra at være, gøre eller have det i vores liv vi drømmer om og har fortjent.

Hvorfor arbejder du med personlig udvikling?

Det er min mission at få det sande potentiale frem i mennesker. Mit arbejde giver mig den store gave, at se andre mennesker vokse og finde deres sande jeg. Det er en kreativ proces i samarbejde med klienten at finde nye veje, til at nå deres mål. Det er sjovt og spændende og beriger mig, hver eneste gang jeg oplever et andet menneske finde ind til en ny sandhed om sig selv.

En væsentlig årsag til at vi ikke udnytter det mangfoldige potentiale vi er sat i verden med, er at vi på mange områder af vores liv, lader os styre af frygt. Du kan med en stærk vilje overvinde en del frygt og gøre ting alligevel, selvom det er med rystende hænder og ondt i maven. Men hvorfor ikke slippe frygten i stedet?

På hvilket område adskiller du dig fra andre, der også arbejder med personlig udvikling?

Jeg er et meget handlingsorienteret menneske. Jeg kan lide at se resultater og at opleve at der er udvikling og fremdrift. I mange personlighedsudviklingsmetoder er en del af processen at acceptere os selv og vores traumer og psykiske udfordringer.

Accept er fint. Men for mig er det ikke nok. Jeg går et lag dybere og skaber en forløsning og frigørelse fra de traumer og dybe psykiske komplikationer, der ligger i de fleste af os, og giver os udfordringer i vores relationer og vores handlinger.

I coaching verdenen taler man meget om at sætte mål og at handle på trods af frygt og modstand.

Målsætning er fint. Og det er fint at sætte lys på de forhindringer, der holder os tilbage fra at nå vores mål. Men i stedet for at overkomme forhindringer, hvorfor ikke bare fjerne dem helt.

Jeg bruger en proces, hvor jeg aktiverer dit bevidste jeg, dit underbevidste jeg og tager kontakt til dit højere selv. På den måde får du synliggjort præcis de områder, der holder dig fast, får ryttet op i dine dybeste begrænsende overbevisninger og får aktiveret den sandeste vej for dig.

Hvad skal man være klar til, for at få udbytte af det du gør?

Man skal være klar til at åbne op for sandheder, som vi ikke selv er bevidste om. Vores underbevidsthed fortæller en masse ting gennem vores krop og vores højere selv giver os en masse idéer og viser os masser af muligheder gennem vores inspiration. Den bevidste hjerne arbejder kun inden for en begrænset frekvens. Forestil dig det lidt ligesom lydbølger. Vi kan kun høre en specifik del af frekvensområdet. Uden for det bevidstgjorde frekvensområde ligger imidlertid rigtig mange informationer, som jeg ved at tune ind på dem kan hjælpe dig med at rense ud i og justere på.

Hvad er det du gør?

Jeg hjælper dig primært med 3 ting:

  • At blive klar på hvad du virkelig vil
  • At fjerne den frygt der forhindrer dig i at være, gøre eller have det du drømmer om
  • At holde dit fokus fast, så du rent faktisk når derhen hvor du ønsker, hurtigt, let og til alles bedste. 

Hvad er det for elementer, der er det vigtigste i lige din metode?

Jeg bruger en række coaching værktøjer, til at klargøre specifikt, hvad du vil og hvor dine største forhindringer ligger for at nå det. Gennem muskeltest tester jeg din krop og din underbevidsthed for begrænsende overbevisninger. Jeg tager kontakt til dit højere selv for at implementere nye positive og støttende overbevisninger, der vil hjælpe dig i stedet for at begrænse dig. Det foregår i en meditativ tilstand, der kan sammenlignes lidt med hypnoterapi. Men i modsætning til hypnoterapi ændres overbevisningerne på få sekunder og forbliver ændrede. Det er altså en ultra effektiv metode og du vil opleve væsentlige ændringer i dit liv meget hurtigt.

Hvad er din baggrund?

ICF certificeret coach Jeg har altid været et søgende menneske. Fra en tidlig alder har jeg valgt at gå veje, der føltes rigtige for mig. Jeg er uddannet designer fra Danmarks Designskole og har en karriere i de kreative brancher bag mig. På et tidspunkt løb jeg ind i en kreativ krise, der blev startskuddet på at tage den anden interesse jeg altid har dyrket op. Nemlig personlig udvikling. Jeg tog en coachuddannelse hos Sofia Manning og vidste med det samme, at jeg var kommet på den rette hylde. Jeg er ICF-certificeret.

Brug din kreativitet Kombinationen af viden om kreativitet og en lang karriere inden for det område kombineret med min viden om personlig udvikling fik mig i 2014 til at skrive og få udgivet bogen: Find din kreativitet og udlev dit potentiale, som jeg har skrevet sammen med Karen Toftegaard og udgivet på Nyt Nordisk Forlag.

Du kan læse meget mere om bogen her.

Senere har jeg udvidet og dybdegjort mine evner ved at lære Thetahealing, der gør min behandling langt dybere og mere effektiv. Jeg er certificeret Thetahealer practitioner. 

Hvordan er din egen personlige udvikling?

Jeg er selv på en konstant rejse i min egen personlige udvikling.

  • Efter i mange år at have arbejdet på at forbedre mit parforhold måtte jeg for et år siden erkende, at en skilsmisse var nødvendig, hvis jeg skulle være tro mod mig selv. Mine metoder har gjort bruddet til en værdig og respektfuld proces.
  • Jeg oplever at min måde at skabe relationer har flyttet sig fra ”at have lov at være der” til at kunne ”føle mig forbundet på et dybt sjæleligt plan”.
  • Jeg oplever at være i stand til at skabe det liv jeg selv drømmer om. Jeg oplever at jeg manifesterer (jeg beder om at få ting til at indfinde sig, ske) let og ubesværet. Lige fra parkeringspladser til at tiltrække de mennesker i mit liv, som kan hjælpe og støtte mig.
  • Jeg benytter mig selv af mentorer, coaches og spirituelle vejledere. Det betyder at jeg ofte har aha-oplevelser og dybe erkendelser, der er med til at de udfordringer jeg oplever bliver til læring, jeg tager med videre i livet. Med ydmyghed og taknemmelighed.

 

Har du spørgsmål til, hvordan jeg kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at ringe til mig

Ja tak Tlf: 21 75 17 96

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere om mig, med mine egne ord…

Hvis du har lyst til at lære mig bedre at kende, har jeg gennem mange år skrevet blogindlæg forskellige steder, hvor jeg ofte tager udgangspunkt i mit eget liv. Du kan læse nogle af mine artikler her:

Stressreaktioner – sådan undgår du at overreagere
…Lige der, midt i stablen af skåle med mad, tallerkner, stole og borde ryger jeg helt op i det røde felt…..

Skaber du sorte huller for dig selv?
For et stykke tid siden havde jeg en downdag. Sådan en: Jeg er helt alene om det hele, jeg skal genopfinde alting, der er ingen til at hjælpe og støtte mig dag….

Tilpasser du dig for at få magt?
Måske har jeg været den onde søster i mange år. Du ved en af dem, der hugger en hæl og klipper en tå, for at få skoen til at passe. Tilpasse, please…

Evigt bekymret – sådan giver du slip og oplever lettelse
Mens jeg sad der i mit forhold. Fastlåst, føltes det. Mens jeg sad der, rejste jeg i tiden hele tiden. Jeg var altid enten fuld af bekymringer om fremtiden eller fuld af fortrydelse over fortiden. Hvad nu hvis…, eller hvorfor gjorde du ikke…, eller hvorfor gjorde jeg ikke selv….