Personlige sessioner 

Tag dit hjertes drømme alvorligt i et personligt forløb

 

Bestil tid til det samme

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96

Personlige sessioner og forløb

Du kan komme hos mig og få personlige sessioner. Jeg har klinik på Østerbro. Hvis du bor langt væk eller bare vil spare tid, kan vi også sagtens have sessioner på telefonen eller Skype. For nogle er det rart at have det fysiske møde, for andre er det en fordel kun at skulle koncentrere sig om min stemme og så kan det være en fordel at gøre det over telefonen. Så sparer du også tid til transport. Bor du i Nordsjælland kan vi også aftale at du kommer hjem til mig, hvis det passer dig bedre.

Personlige sessioner er for dig, der vil have et virkelig personligt og dybtgående treat. En behandling der går ind, der hvor du har dine mest personlige issues. Jeg arbejder med energihealing, hvilket betyder at de temaer du har udfordringer med de faktisk bliver forløst. Vi finder ned til roden af din udfordring. Jeg fjerner de overbevisninger i din underbevidsthed, der holder dig tilbage fra at være den eller gøre det, du ønsker.

Forretningssucces

Et forløb med personlige sessioner hos mig kan f.eks. handle om at du er selvstændig og har brug for at arbejde med de begrænsninger, der holder dig tilbage fra at få den succes, som du drømmer om. Måske mangler du kunder, måske er du klar til at rykke ind på nye forretningsområder. Måske tjener du for lidt. Jeg kan være din mentor og hjælpe dig til din forretningssucces

Stressbehandling

Måske har du for meget om ørerne eller er følelsesmæssigt presset. Det kan udløse stress. Hvis det er der du er, kan jeg forløse de følelsesmæssige temaer, der udløser stresstilstanden hos dig. Hos mig får du derudover også en række enkle værktøjer, som du vil kunne bruge i din hverdag til at finde mere indre ro i dit liv.

Afhængigheder

Måske går du rundt med en eller flere former for afhængighed, der begrænser dig, påvirker dit helbred, din vægt eller dit velbefindende i det hele taget. Måske har du en eller anden grad af sukkerafhængighed, der gør det svært for dig at styre din sukkertrang. Det kan også være at du ønsker at stoppe med at ryge, men ikke har haft succes med at kvitte smøgerne endnu. Så kan jeg hjælpe dig med et rygestop.

Personlige udfordringer

Måske har du fysiske udfordringer eller følelsesmæssige udfordringer, som du på en eller anden måde føler holder dig tilbage fra at få det liv, du drømmer om. Her vil jeg kunne hjælpe dig med et Thetahealingsforløb, hvor vi kan gå ned og forløse de traumer eller begrænsende overbevisninger, der holder dig tilbage.

Dybtgående wellness treat

Måske har du lyst til at få et afslappende treat, hvor du ikke skal tænke eller sætte ord på noget som helst. Hvor du bare kommer i den mest afslappende tilstand og samtidig går derfra med et løftet og revitaliseret ansigt, renset for ophobede giftstoffer, stimuleret til bedre blodgennemstrømning, glattere og renere. Så er Japansk lifting den behandling du skal vælge. Japansk lifting er en massageform, så her møder du fysisk op hos mig.

Er du klar til at tage dine drømme alvorligt?

Skynd dig at book din tid til dig NU!

Ring og book nu Tlf: 21 75 17 96
 

Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret i Japansk lifting og er desuden Thetahealer og Coach.

Jeg har i forvejen 6 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Behandlingerne kan foregå i min klinik på Østerbro eller hos mig i Kokkedal.

revitaliser dit ansigt med japansk lifting hos Eva Gøttrup