Morgen Meditation
Morgen Meditation
Morgen Meditation

Vil du have 15 minutters daglig lykke?

Min gratis gave til dig og din gave til dig selv

Skynd dig at melde dig til nu
 
Fornavn
Efternavn

* Skal udfyldes


Kunne du tænke dig at få et liv med:

• Indre ro
• Positive tanker
• Kærlig energi
• Overskud til dig selv og andre

Vil du have 15 minutters daglig lykke?

Min gratis gave til dig og din gave til dig selv

Mange af os jager rundt, for at få alle ender og ikke mindst de økonomiske ender til at nå sammen. Men kan man købe sig til lykke? Hvis du er udstyret med et udpræget shoppegen, kan det godt være at du vil påstå at det at trække dit kort gennem hæveautomaten, giver dig et øjebliks lykke, eller at det at gå ud af en af Strøgets lækreste butikker med en farvet pose i kraftigt papir og silkebånds håndtag giver dig et øjebliks følelse af lykke. At sætte underskriften på din nye bil og at køre ud fra forhandleren med nedrullet åbent tag, giver dig et øjebliks følelse af lykke.

Så ja. Selvfølgelig kan du købe dig til et øjebliks følelse af lykke.

Men det var egentlig ikke helt det jeg mente. For jo. Lidt flere penge kan sikkert godt gøre dig en lille smule mere lykkelig. Men hånden på hjertet. Er det virkelig det lykke handler om?

For mig at se handler lykke om nogle helt andre ting. Her er min liste:

 • Det gør mig lykkelig at føle en indre ro
 • Det gør mig lykkelig at være fuldt ud tilstede i nuet
 • Det gør mig lykkelig at mærke kærligheden strømme igennem mig
 • Det gør mig lykkelig at føle samhørighed med andre
 • Det gør mig lykkelig at føle samhørighed med universet
 • Det gør mig lykkelig at føle, at jeg gør en forskel i verden.

Men kan du købe dig til det?

Næh. Men nu kan du vælge at tage imod det, kvit og frit.

Jeg er faktisk ved at lave et projekt, der vil give dig 15 minutter af den tilstand, jeg forstår ved lykke, hver dag.

Vores celler har brug for omsorg, næring og kærlighed for at trives og vokse. Måske kan du huske de historier fra østeuropæiske børnehjem, hvor det blev meget tydeligt at små børn simpelthen dør uden kærlighed. Også selvom de får mad nok.

Du kender sikkert også ordene: Start med at elske dig selv. Men hvad hjælper det, hvis du bare savner kærligheden fra andre så meget. Hvad nu, hvis du hver dag punker dig selv i stedet for at vise dig selv omsorg. Hvad hvis din egen mangel på selvkærlighed skræmmer andre mennesker væk eller sender dig i konstant konflikt med dem.

Morning Meditation Movement

I Morning Meditation Movement giver du kærlighed til universet og du får så meget kærlighed igen, at det langt overstiger din egen indsats.

Det er min mission med det her projekt, at hæve vibrationsniveauet i verden. Jeg er startet ved mig selv og nu er jeg klar til at inddrage dig og den gruppe af mennesker som er klar til at være med. Ved, gennem en guidet meditation, at arbejde med kærlighedsenergien, vil vi kunne hæve os selv, hinanden og også de mennesker, vi omgiver os med hver især.

I 15 daglige minutter vil jeg:

 • sende dig i en meditativ tilstand, der udveksler kærlighedsenergi mellem dig og universet. Og husk! Du får meget mere igen, end du selv giver.
 • fylde dig med gode opbyggelige følelser
 • sammen med meditationsgruppen, sende healende energi til mennesker, dyr eller situationer, der har brug for det.

Mange af os ville egentlig gerne gøre gode ting for os selv og andre. Men måske føler du dig overvældet, drænet, hevet rundt af pligter og programmer, som du bare er nødt til at indfri. Så dine intentioner om at give dig selv et øjebliks fred, bliver bare sjældent til noget.

Men jeg tror på, at du vil møde op hver morgen, hvis du ved:

 • At du bliver overdænget med kærlighed
 • At andre har brug for at du er der (uden at det dræner dig for energi, tvært imod)
 • At du kan mærke effekten af din indsats, som positiv energi i din hverdag
 • At du bliver et gladere menneske

For hvad sker der, når vi føler os mere positive og lykkelige?

 • Vi tiltrækker mere kærlighed med kærlighed
 • Vi har mere overskud og mere energi
 • Vi tiltrækker flere muligheder, måske også flere penge

Er du klar til at give dig selv et skud lykke? Uden at det kræver de store ændringer i din hverdag. Det eneste det kræver af dig er, at du er ved din telefonen hver morgen mellem 8.15 og 8.30.

Ja, ja, jeg ved det godt. Du har travlt om morgenen. Men effekten af meditationen vil stille og roligt sprede sig ud over din dag, så du får en bedre effekt ved at gøre den om morgenen end hvis du gjorde det om aftenen. Har du børn i skolealderen kan du nå at aflevere dem og så lige tage din pause inden du møder på arbejde. Måske skal du lige sætte vækkeuret 15 minutter før du plejer, så du kan nå det hele. Skal du ikke ud af døren, kan du bare beholde pyjamassen på og blive siddende i sengen.

Giv lykken en chance nu og se hvad der sker.

Måske har du endda længe tænkt, at du egentlig gerne ville meditere. Måske gør du det allerede lejlighedsvis. Der går bare for længe imellem. Eller måske mediterer du allerede, men har lyst til at hæve energien endnu mere, fordi du her kan gøre det i en gruppe sammen med andre.

Når mange mediterer samtidig hæves energien endnu mere.

Men burde det ikke koste en masse penge? Jo, det burde det. I hvert tilfælde hvis du tænker på, hvad du får ud af det. Hvad jeg investerer af tid til dig, hver eneste dag. Da jeg lancerede det her projekt første gang tog jeg også penge for det. 

Men lige nu, tror jeg på, at det ikke skal være penge, der holder dig tilbage fra at melde dig til. For måske tænker du: Jeg ved ikke om jeg får det brugt hver dag, og så spilder jeg jo mine penge. Når det er gratis er det kun op til dig. Det er dig der vælger at melde dig til og det er dig der vælger at ringe op. Lige så tit, som du kan. 

Men det jeg giver dig er meget mere værd, end selv hvis det kostede tusinder af kroner, hver måned. Så i stedet for at betale med penge, vil jeg bede dig om to ting. Det ene er din vedholdenhed, så vi sammen kan hæve energien. Det andet er, at du hjælper mig med at sprede budskabet. Send links og anbefalinger rundt til dem, du mener vil kunne værdsætte og få noget godt ud af at deltage i projektet.

Er du klar til at modtage kærligheden fra universet

 

Skynd dig at melde dig til nu


Fornavn
Efternavn

* Skal udfyldes


Jeg hedder Eva Gøttrup og jeg er certificeret Thetahealer og Coach.

Man bliver certificeret for hvert kursus man tager og jeg har gennemført Basis, Advanced, Manifestation og Game of Life. Jeg arbejder dagligt med Thetahealing og får desuden månedlig supervision hos Anjasafira Prinds.
Jeg har i forvejen 4 års erfaring som coach, uddannet hos Sofia Manning.
Sessionerne kan foregå hos mig i Hellerup eller på Skype.

Morgen Meditation

Det siger klienter, der har oplevet at blive healet af mig

Morgen Meditation

Det siger Helle om at kunne markedsføre sig selv:

”Jeg har nu to gange haft fornøjelsen af at få Theta-healing af Eva.
Som clairvoyant med ønske om at holde foredrag og lave klarsynsaftener, så var det yderst uhensigtsmæssigt, at jeg havde en mærkelig indre modstand mod at stille mig op og blive for synlig med, hvad jeg kan. En modstand, som jeg ikke havde haft succes med at forandre med de almindelige terapi-former. Jeg syntes, at jeg havde alle de rigtige overbevisninger, men alligevel lavede jeg undvigemanøvrer.

Første gang fik jeg healing på problemets kerne – og anden gang på det, der havde ligget og gemt sig nedenunder.

Eva har en rigtig behagelig måde at være på, og hendes indfølingsevne er unik.
Jeg følte mig derfor dejlig støttet i at afdække udløserne til min uønskede adfærd, og det blev hurtigt tydeligt, at mit hoved måske troede på overbevisningen, men det gjorde min krop ikke.
Efter to behandlinger, så var min krop også overbevist og klar til at være med 😉
Eva måtte både ind og håndtere knubs fra min opvækst – og en angst for at bliveforbandet og brændt på bålet som heks 😉

Jeg har det nu helt anderledes, når jeg sidder og booker aftenarrangementer i efteråret.
Det største bevis på healingernes effekt var efter min mening, at da jeg skulle skrive denne anmeldelse, så kunne jeg ikke engang huske, hvad mit problem dengang  var (og der var kun gået to måneder , siden vi startede) 😉

At Eva så også kan arbejde via Skype er et kæmpe plus ;-)”

Siger Helle Lerche, hellelerche.dk

Morgen Meditation

Det siger Putte:

“Hold nu op en skøn tur jeg var på i går. Jeg kom tilbage i armene af en engel, Svøbt ind som et lille bitte barn med de smukkeste hvide fjer omkring mig. Flere gange med følelsen af at Eva ikke måtte stoppe sin healing. Jeg har i den grad gang i min mave. Skønt, da den ikke har fungeret. Jeg har den største hovedpine i dag. Men det skal jo rense ud. Mit hjerte, sind og ego glæder sig til vi mødes skal igen. Af hjertet tak, Skønne Sjæl.”

Morgen Meditation

Det siger Yvonne:

“Efter tre behandlinger hos Eva er jeg blevet åbnet op kreativt. Jeg får masser af kreative idéer og kan fastholde mig selv i at gennemføre projekterne. Jeg ved nu, at jeg skal skrive en bog. Jeg ved nu også at jeg skal åbne op for mine spirituelle evner og føler at mulighederne åbner sig for mig, og at jeg hele tiden får bekræftende tegn på, hvad der er min vej i livet.”

Morgen Meditation

Det siger Silas efter én behandling mod sukkerafhængighed:

“Jeg har haft det fantastisk efter i går! Jeg har ikke spist noget som helst med sukker i, og har givet mit lille lager væk til folk på min efterskole. Har haft en trang til sukker, men den har været MEGET lille, og det føles som om det er en fysisk trang og ikke længere den psykiske trang der nager!”