Business coaching, Eva Gøttrup, København, Nordsjælland, Danmark

Kontakt Eva GøttrupHar du spørgsmål til, hvordan jeg kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at ringe til mig.
Svarer jeg ikke, kan det være fordi, jeg er optaget af at arbejde med kunder. De har min fulde opmærksomhed, når jeg arbejder med dem og det får du også. Læg en besked, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Du skal også vide, at en del af mine business coaching forløb foregår via Skype. Hvis du bor langt væk fra Hellerup, er det altså ikke en forhindring for at få et effektivt og vellykket forløb sammen med mig, og jeg garanterer dig for, at resultatet bliver ligeså godt. Der er også nogen, der foretrækker Skype, fordi de sparer tid på transport, eller fordi de bedre koncentrerer sig om kernen i samtalen, når de ikke skal forholde sig til omgivelserne. Men det er helt op til dig. Det eneste jeg ikke kan give dig ved en Skype-session er kaffen.

Du er også altid velkommen til at sende mig en mail.

Kærlig hilsen
Eva

Kontakt Business Coach Eva Gøttrup:

Eva Gøttrup

Tlf: 21 75 17 96
eva@kreativcoaching.dk

Klinik:
Terapeuterne ved Riget
Blegdamsvej 112A
2100 København Ø

I live and work in Kokkedal, Denmark, but I speak fluently english and if you want the business coaching sessions to be in english that is allright with me. We can meet in my office in Copenhagen or on Skype. So don’t hesitate contacting me, no matter where in the world you are.