Book en 20 minutters gratis afklarende samtale med mig på på Tlf: 21 75 17 96

Få din personlige power tilbage

Forestil dig at du levede et liv fuld af alt, hvad du drømmer om.
Et liv, hvor du er sund, glad og lever i overflod af det bedste du kan forstille dig.

Jeg har lavet en gratis video til dig, hvor jeg vil lære dig, hvordan du fjerner de blokeringer, der kan holde dig tilbage fra at manifestere det, du ønsker dig i dit liv, og vender det negative du måske tiltrækker i dit liv lige nu til noget positivt. På bare 5 minutter. Det jeg vil vise dig, er hvordan du ændrer din tiltrækning af penge, succes, lykke eller hvad du nu drømmer om, så du vil få det til let at flyde ind i dit liv i stedet for den anden vej. Du vil lære, hvad der er den sikreste vej til at skubbe alt hvad du drømmer om væk fra dig, og hvordan du kan undgå det, så du i stedet for bliver i stand til at tiltrække penge, succes og lykke og alt, hvad du ellers drømmer om.

Modtag min gratis 30 min. video, hvor du vil lære:

  • Hvordan du overvinder dine blokeringer mod at manifestere det, du ønsker dig
  • Hvordan du fjerner dig fra at tiltrække negative situationer og problematiker
  • Hvordan du vender din tiltrækning af penge, succes og lykke, så det kommer til dig i stedet for det modsatte
  • Hvordan du får bevis på, at positiv manifestering faktisk virker (også selvom du ikke synes det virker for dig nu)

Og det vilde er, at det er 1 enkelt ting, du skal gøre. Så skynd dig at melde dig til, så du kan se hvordan.

PS! Jeg fortæller dig også, hvad det er for 3 ting, du skal undgå

* skal udfyldesDin personlige power

Jeg hedder Eva Gøttrup
Jeg hjælper kvinder med at komme fra hovedet ned i deres krop og hjerte.
Derfra, hvor du kan mærke tilstedeværelse, tilgivelse og taknemmelighed.
Du kan lære mere om mig her